Сълзите не я трогнаха: Майката, разплакала Борисов – емигрира!

Красимира отлетя с дъщеря си за Холандия
Обновена: 20 апр 2018 13:05 | 20 апр 2018 09:00, Петя Славова
344

Майката на дете с увреждания, която разплака премиера Борисов, вчера напусна България. Красимира Обретенова замина за Холандия, където се надява на по-добър живот за дъщеря си. Преди да отпътува от страната жената се обърна към министър-председателя.
Още по темата

Летище Варна, сектор заминаващи... Вчера преди обяд една българка, която в продължение на 13 години се бори не само за собственото си, но и от името на всички деца в увреждания, напусна България. Гневна, каквато винаги е била през тези 13 години, съобщава Bulgaria ON AIR.

Дъщерята на Красимира, Пасионария е на 16 години. Като бебе се разболява от менингит, който ѝ нанася непоправими увреждания. И е само едно от децата, на които е отнет шанса за спокоен и нормален живот.

Красимира е готова да се върне в България, но само ако системата в страната се промени. А дотогава ще продължи да се бори, дори и от разстояние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
4
 
29
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До МементоБългария ще се оправи само с военен режим - виж как генерал Пиночет ликвидира хиляди разбойници в Чили !
230
2
 
9
 
! Отговори
До мементо преди 6 години
Менто познахте! Ти си Динко,оня ***!Що първо не вземеш да прочетеш някоя и книга,тогава почни да колиш и бесиш!!!!
229
2
 
16
 
! Отговори
До Мементо преди 6 години
Мементо ти си голяма мента :) Фалшиф патриотарски разбор направи! Я да те питам като стане война,аз за какво да ходя да се гърмя?За имотите на Плевнята или на Костов?А може би съм длъжен да паза Овчаров и Софиянски,едни от най големиите кръвопийци на България?!! Не Менто и аз отлитам,а ти си вземи и памперси,че мечока не прощава!
228
7
 
0
 
! Отговори
Пейте: преди 6 години
45 години стигат !Времето е НАШЕ ... НАШЕ !
227
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да бъдеш патриот първо трябва да бъдеш човек. А като ти чета коментарите само змии и гущери бълваш. Не само че си безполезен, а дори си вреден за добруването на хората, които остават тук.
226
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мантрата на българския патрЕот - някой ми пречи.А дано си останете само вие тука, ще е интересно да се гледа как се обвинявате едни други, че нищо не върви.
225
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По върховете на властта и социалните служби са се настанили едни бездушници, които обичат само себе си и хич не ги интересува всичко под тях от обикновен служител до инвалид! Ето, видяхте Цечка как в прав текст ви каза, че те са там горе, защото са Герб, защото имат право свише да са най умни, красиви и безпогрешни, да ги хвалят слугинските журналетки, а тези некадърници надзиратели допуснали непростими пропуски.....
224
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МементоОставиги тези *** и кухи ***, това са хора без ценности, за тях думи като дълг, чест, достойнство, род и родина, не значат нищо, те плюят на тях, това са егоисти и лицемери, докато имат нужда и изгода са с теб, после се обръщат срещу теб. Колкото повече пораженци и розови гащници се изнесат от България толкова по-добре, те са тези които ни спъват, те са тези заради които нещата буксуват. Когато няма мъжество, твърдост и решителност, нищо градивно не може да се направи.
223
1
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Ердоганизъм + Меркелизъм + Брюкселизъм = здрав и бодър организъм.
222
2
 
9
 
! Отговори
За Мемето преди 6 години
А ти стоейки тук, какво добро правиш за държавата си. Като ямоболския Динко ловиш бежанци или псуваш налява и надясно
221
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес Хитлер има ЧРД и Орбан изгони либерастите!
220
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МементоЧОрбаджи,не се люти.Слуяайно да не са ти емигрирали ратаите?
219
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересна ценностна система изповядват троловете от Козяк , за тях това дете е жив труп и е само в тежест на държавата , а майката е безотговорна и мързелива защото вместо да работи , се е отдала на грижите за своето дете.Евала *** , българите все повече заобичват вашите ценности.
218
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славните ви деди и те така са емигрирали, когато ги подгонят хазари, татари, руснаци, турци, ***....! Вие, българите, изобщо способни ли сте да се запрете някъде и да си направите държава като хората, ако никой външен брат не се грижи да ви поддържа? Присмивате се на Кремал, но я си представете вашият политически тиквенско - kuрвенски елит да стопанисва държава от Крим до Владивосток> За 2-3 дена ще я раздадат на световните акули, че и ще се гордеят с това!
217
0
 
13
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Тук ще стане както в Палестина.Българите ще са силно нежелани на собствената си земя.
216
12
 
3
 
! Отговори
Мементо преди 6 години
до 227Бъди сигурен, че ленин и хитлер пред мен са цвете, а те са разтрелвали скапаните предатели и дезертьорите, и аз точно същото бих направил с клоака като тебе или тия дето бягат зад граница, *** не са нужни на страната, дето при всяка възможност биха се изнесли...Също така от истината боли така ли е, защото като нямаш добър аргумент излизаш да ми кажеш, че сърдя, понеже казвам неща, които всички вие родоотстъпници и клоаки ги знаете нали така ?
215
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на всички е ясно какъв популист ве тиквата,
214
6
 
4
 
! Отговори
maika преди 6 години
V chujbina e po-trudno dori.Znam go ot lichen opit.Mnogo chesto duiagnosa napravena v BG ne se priema i vsichko zapochva ot nulata.Burukratziata e mnogo po-golyama ot kolkoto v BG.Neka spomena che za tezi godini v koito sum v chujbina se ubedih che nashite bulgarski lekari sa edni ot nai-kadurnite.Pojelavam uspeh na jenata.Dano Gospod bude s neya.
213
16
 
6
 
! Отговори
Летящия холандец преди 6 години
Много обичам да отглеждам търтеи, Краси идвай, аз ще работя, ще изкарвам пари, а ти ще ги харчиш, супер комбина ще сме. Но понеже си падам садо-мазо, искам докато ми харчиш парите да ме псуваш, а като се видим да плюеш сочно - много обичам така, сбъдната мечта, нямам търпение.
212
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, Мементо, голям си патриот. То така, на нашите патриотари устите им миришат на ***