Ти си само осми клас... Ученички скандализираха пътниците в метрото

Провал на родителите или обществото във възпитанието?
30 апр 2018 15:15, Екип на Dnes.bg
212
 

Джендърска олигофрения в действие 😨😨😨😨😨Това са днешните момичета. Ученички с неправилна преценка за полова принадлежност! 2 Метролиния станция "Сердика"

Posted by Дмитрий Лазарович Петков on Thursday, April 26, 2018


Социалните мрежи бяха възмутени от пореден скандален клип. На него се вижда как две момичета се целуват в метрото пред останалите пътници. Знаят ли как да се държат младите на публични места и съобразяват ли се изобщо с околните? Коментар в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR на актьора Даниел Ангелов и музикантът Джийсън Брад Люис.

"Тук говорим за тотален Содом и Гомор, колкото и крайно да звучи", каза Даниел Ангелов.

Сюжетът, разиграл се преди дни в столичното метро, е добре познат и винаги успява да разпали дискусия. Но показването на любов между хора от същия пол е различно от показния скандал, който се търси целенасочено и тенденциозно, особено когато говорим за деца. Кой и как трябва да възпитава подрастващите? Къде се къса нишката между поколенията?

"Целувката е изключително интимен акт. Няма нужда от такава демонстрация. В тази ситуация проблемът е тоталното отсъствие на образование, семейство, църква", сподели в предаването Даниел Ангелов.

Провалиха ли се родителите във възпитанието на децата си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
5
 
! Отговори
до смях преди 6 години
Ти ще си бездетен?Или ще пратиш дъщеря си в манастир? За 1 преАтел питам бе
40
23
 
14
 
! Отговори
Оноре Д'Балзак преди 6 години
Писнало ми е от псевдо-соц морал. Ако все още живеете през 1987г. се озъзнайте. Всеки в днешно време може да си се целува с когото иска. Момиче с момиче, момче с кенгуру. Има свободи и права. Какво значение има дали в метрото се натискат момче с момиче или еднополови?
39
2
 
32
 
! Отговори
смях преди 6 години
Това е нищо ако видите какво става по нощите клубове в студентския град косите ще ви се изправят,след алкохол и няколко хапчета младееща се отдава на разврат до зори,момичета с момичета,момчета с момчета,сега на м.ода е би секса който дойде от футболистите ако родителите видят какво правят техните съкровища ще повърнат,ама тука се правят на моралисти........
38
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От небето падате. 90% от ученичките над 14 г имат по един официален приятел за пред хората, един чичко набор на баща им, за смратфон,парцалки и други глезотии, един як батко за удоволствие. Останалите, които са за един път-не се броят. Те са "за спорта", и за това коя ще спи с повече, за да не я мислят за задръстена.На 18 отдава на превъртяли стотицата, не като брой пъти, а като брой мъже.
37
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Странджата 35ПАЗИ БОЖЕ ВЪОБЩЕ НЯКОГА СА СТАНЕМ като откачените извратени еуропейци!!!! ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ!!! Вярно, народеца ни си има грехове, но ТАКОВА НАКАЗАНИЕ като джендърството.............ЧАК ТАКОВА НЕ СМЕ ЗАСЛУЖИЛИ!!!!
36
6
 
29
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Голям праз. Две па.тки, които ги тресе пубертета, решили да се направят на интересни и цялото общество в ступор от погазването на християнските ценности.
35
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мдаааа 30Това което говорите и пишете...........този отврат, гадост и мръсотия...............дано ви се стоварят на главата!!! Мддааа....интересно, ако това беше дъщеря ти, дали така ще плещиш. А колкото до комунизма, това разбира се не е за такива кухи тикви като твоята.....но ТОЙ ТЕПЪРВА ЩЕ ДОЙДЕ!!!! И дай Боже, скоро!!! За да изчезнат извращенците!
34
5
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До 28 г.-шенПа нищо,шпакловат се децата...
33
11
 
21
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Много шум за нищо. Това е присъщо за простите нации.
32
1
 
4
 
! Отговори
Добре де, модерче преди 6 години
Ненки няма ли, не признавам.
31
16
 
7
 
! Отговори
Странджата преди 6 години
Браво !!! Има надежда да станем европейци !!!
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 26Първо - комунизъма още никъде не е идвал и това има да става тепърва!!! И второ - ти, джендърче, най-малкото имаш право да критикуваш - НАЛИ ИСКАХТЕ "слободия"!!! Ето ви я на....всеки си прави каквото си иска, говори си каквото си иска..........на ви сега извращенци под носа!! В метрото, в трамвая.....още малко и в къщи ще ти се настанят или даже ще те изгонят!!! И ако се опиташ нещо да им кажеш, може и кратуната ти да треснат....защото ВСИЧКО ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА!!! ОТВРАТ!!!!!!
29
18
 
16
 
! Отговори
28 г.-шен преди 6 години
И кво лошо правят бе ???
28
10
 
10
 
! Отговори
Одобрител преди 6 години
Одобрявам!
27
18
 
14
 
! Отговори
Мдаааа преди 6 години
Много им се радвам, значи има някакъв шанс да си отиде комунизма, макар че Боко всичко възможно прави да го върне! В такива момичета ни е надеждата! Когато започне това да не ни прави впечатление, значи комунизма си е отишъл!
26
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подрастващи лecбийчета ... и четейки коментарите - виждам , че новите "ценности"са намерили - широк отзвук в човеконаселението и у нас.Вече е модерно да си извpaтeняк ... транс... суб..хомо... интер...Аре плюйте ся
25
13
 
13
 
! Отговори
Трактор преди 6 години
Нека се целуват децата, толкова са сладки.Исус е казал "Всичко е любов - обичайте се"
24
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен повече ме е срам от лицето, което разпространява подобно видео. Даже доколкото знам е незаконно и ако съм на мястото на тия момичета или родителите им, бих го съдил. Ще кажеш, че тук е държавата на моралистите. Ужас.
23
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са сладки, никога не съм бил против женската любов, нека се обичат, все пак не правят война!
22
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май комунизма не си е отишъл, разбирковците по телевизията видите ли били разочаровани! Ми айде целувайте се и вие...., ама не можете хахахахахаха смешници жалки