Ти си само осми клас... Ученички скандализираха пътниците в метрото

Провал на родителите или обществото във възпитанието?
30 апр 2018 15:15, Екип на Dnes.bg
212
 

Джендърска олигофрения в действие 😨😨😨😨😨Това са днешните момичета. Ученички с неправилна преценка за полова принадлежност! 2 Метролиния станция "Сердика"

Posted by Дмитрий Лазарович Петков on Thursday, April 26, 2018


Социалните мрежи бяха възмутени от пореден скандален клип. На него се вижда как две момичета се целуват в метрото пред останалите пътници. Знаят ли как да се държат младите на публични места и съобразяват ли се изобщо с околните? Коментар в предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR на актьора Даниел Ангелов и музикантът Джийсън Брад Люис.

"Тук говорим за тотален Содом и Гомор, колкото и крайно да звучи", каза Даниел Ангелов.

Сюжетът, разиграл се преди дни в столичното метро, е добре познат и винаги успява да разпали дискусия. Но показването на любов между хора от същия пол е различно от показния скандал, който се търси целенасочено и тенденциозно, особено когато говорим за деца. Кой и как трябва да възпитава подрастващите? Къде се къса нишката между поколенията?

"Целувката е изключително интимен акт. Няма нужда от такава демонстрация. В тази ситуация проблемът е тоталното отсъствие на образование, семейство, църква", сподели в предаването Даниел Ангелов.

Провалиха ли се родителите във възпитанието на децата си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичетата и момчетата на тази възраст експерементират и в това няма лошо. Важното е да намерят любовта.
60
22
 
15
 
! Отговори
Баси... преди 5 години
Не схващам проблема, който някои намират. Но се сещам за кривата ракета, дето космоса й пречи. Аве, комплексари, кой ви е налъгал, че ако забраните на жените да се целуват помежду си, те ще открият вашата "неотразима" атрактивност, която съществува единствено за вас.
59
8
 
12
 
! Отговори
до 64 преди 5 години
Странно деббилна нация!Ореваха орталъка против Истамбулската конвенция - сега 2те лесбийчета защитават....
58
5
 
13
 
! Отговори
ха-ха-ха! преди 5 години
От едни и същи Ай Пи адреси се пише в полза на лесбийството, като т.р.o.л.ч.е.т.а.т.а са блокирали приемането на бисквитки и цъкат колкото си искат плюсове.
57
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Джендърска олигофрения в действие Това са днешните момичета. Ученички с неправилна преценка за полова принадлежност! 2 Метролиния станция "Сердика" " И после как да накараме хората да обичат България. Всеки плюе по всеки. Трябва да се променим и да станем като американците. Амириканците са превъзмогнали различията помежду си.
56
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези хлапачки правят опити да скандализират.Видно е, че се забавляват от реакцията, която предизвикват. Правете любов, а не война. Да спрем омразата и войната по пътищата. Разюзданите нрави отминават, щом им мине модата. Те водят до изхабяване и пълна досада. Горките момичета въобразяват си, че са на гребена на вълната, че са неотразими.
55
0
 
16
 
! Отговори
Толерантен преди 5 години
Хора .. имам предвид жорналистите ... не вижда те ли, че ви манипулират, че съвсем безплатно насочвате вниманието на хората от истинските проблеми на обществото. От 100 км се вежда, че тава е сцена и не е спонтанна реакция на две момичета. Има ужасни проблеми в България но никой не пише за тях. Тези проблеми са от години тровят хората а вие ги занимавате с това дали две момичета са лесс и какво означава това.
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодаря ви за интересната новина.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия път да се целенат в църквата. В градския транспорт не е скандално а е нещо нормално.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До смяхНе, че не си прав...но си го написал така ... все едно, че твоите деца - няма да са от тези
51
3
 
24
 
! Отговори
bai kolio преди 5 години
Отдавна младото поколение е изпуснато. За това разбира се има основна вина държавата в лицето на управниците. Защо не родителите? Еми защото болшинството деца се отглеждат от баби и дядовци, защото родителите работят в чужбина. Вярно е, че не са всички в чужбина. Ами останалите до такава степен оскотяха, че забравиха за елементарно възпитание и са се пуснали по течението ден да мине. Докато политика взема над 3000 лева заплата, а средната е 700, деца няма да има, или ще са от подобен тип.
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брей колко толерантни имало!Едва ли на някой ще направи впечатление ако е целувка.Но съм виждал такива хетеро целувки,които са почти на границата на ....:-)То езици то ***,веднъж чух някакво хлапе да пита тази кака защо иска да изяде баткото:-)
49
0
 
7
 
! Отговори
смях 2 преди 5 години
До до смяхНе позна,аз работя в един от клубовете и това което съм написал е щадящо на фона на общата картина там......
48
6
 
6
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 5 години
Нека се целуват.
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да им дадат медал.
46
7
 
17
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 5 години
Аууу, каква трагедия - мляскали се кифлите в автобуса. Сякаш показното лигавене на хора от различни полове не е приблизително толкова неприлично на обществено място. И винаги се намира кой да го прави. Голяяяяяма работа.А тия дето най-много се възмущават публично, насаме у дома са най-големите спонсори на порноиндустрията.
45
5
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Всичката ни мара втасала, сега почнахме да обсъждаме надълго и нашироко да обсъждаме и да съдим две , дето се мляскат! То още в началото на века, като бях в хуманитарната имах съученички, дето често си се целуваха. Първия, втория път, като ги видиш, ти прави някакво впечатление, след това свикваш и изобщо не обръщаш внимание!
44
14
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
България трябва да работи върху правата на хомосексуалистите ако българите искат да бъдат приети като равноправни в голямото цивилизовано семейство на западните демокрации.
43
2
 
15
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Интересна статистика: През 1982г средната възраст на която се губи девствеността в Бтлгария е 14г за момичетата и 16 за момчетата.През 2016г е 18 за момчетата и 14 за момичетата.Да не говорим че домовете за сираци бяха пълни с бели деца преди 30г. Сега поне ползват контрацептиви и не се крият по мазетата на блоковете като едно време.
42
25
 
3
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 5 години
Нормално е при демокрацията да има хомосексуални двойки. Американските учени с САЩ са доказали, че хомосескуализмът е норнален, САЩ са най-демократичната страна.