За Гергьовден: Не агнета, а хора заклаха и опаковаха вегани

Както винаги протестът им потъна в кървища и найлони
209

Снимка: Булфото

Вегани протестираха на Гергьовден в центъра на София с искане за спиране на убийствата на животни за храна. 

Както и при предишни подобни акции, протестът включваше и театрален елемент с "клане” и "опаковане” на живи хора – със съответните количества изкуствена кръв.

Според участниците, яденето на месо е не само нехуманно, но и вредно за здравето.

Те скандираха: "Месото е болка и страдание!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
19
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Имат ли тази сбирщина от безделници разрешение от общината да правят този пърформънс? Да взема и аз да протестирам против дупките по пътищата като ритуално запълня една такава с ekckpemeнти?!
146
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вегани, к'ви вегани сте щом сте закърмени с майчино мляко, бе ?
145
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и сутрешното ми ставане за работа ми се отразява зле. Ако може да промените 8 часовия ден на 6 ще ми е най добре. Ще имам повече време за спорт и разходки. Ето нещо полезно.
144
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия веганите ги ненавиждам повече и от джендърите. Няма такива нещастници!
143
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жив е той жив е,лежи - не пъшка.3,2,1 - стартвсеки знае да яде агне, ама как ли се убива?
142
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С никакви реклами, закони или лекции не можеш да промениш вкуса и манталитета на човек. Още повече, че това се изгражда в ранна детска възраст. Иначе и аз не ям месо, но пък за съжаление съм в другата крайност. Обичам сладките неща, и мога да изям един шоколад сама.
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :)само 1-во качество
140
2
 
2
 
! Отговори
Handel преди 6 години
До kukla: Да, ама леопардъдт или змията може и да отвърнат. А така хем не се изисква да направиш нищо сериозно, хем се тупаш по корема "Аз съм голяма работа, брей!"
139
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй полегналото,дето се е изцапало,ако дойде да го поизмия като малко агънце,днес мога да ям и постно.А ако се научи да идва редовно,може и вегетарианец да стана.
138
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей го на! Изгоря ни Цирка по Татово време и сега трупите са по улиците! Тралалария!
137
13
 
9
 
! Отговори
qwerty преди 6 години
И с тая пер вер зи-я,какво мислите,че ще постигнете драги ми смехурковци.Да се чуди човек кое е по-зле да види детето му-това или гей парадЯ.Когато човек не яде месо,всеки ден в менюто му трябва да присъстват определени растителни храни,иначе се отразява зле на целият организъм,включително и на мозъка,само със марули и люцерна не става.И аз не ям месо от няколко години,ама още не съм изтрещял.Иначе колкото и малко хора да го осъзнават,човешкият организъм не е създаден да яде месо.
136
3
 
12
 
! Отговори
Убиха Агнето преди 6 години
За едни смъртта е празник,а за други е тъгафилософски каза Коняхрупайки ребра
135
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питам се, тези л удите, дето сега се именуват вегани, няма ли кой да ги прати в лечебните заведения, към които принадлежат? Ама то с тази емаграция и псахиатри явно не са останали в Бг.
134
2
 
6
 
! Отговори
Их начии... преди 6 години
Ей тъз кака дето я опаковат как я изядам...
133
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес беше най варварския ден, клането и да е нормално, не е нормално издигането му в култ.Но българите нямат стойност, как да оценят другия живот :)Цялата нация българска няма един световно известен артист, актьор или певец. Абсолютно никакво творчество, един Криско и един Слави, и двамата не стават.
132
2
 
16
 
! Отговори
kukla преди 6 години
Не знам но биологията си е биология. Нека да идат да протестират пред някой леопард или някоя змия. Едни животни се хранят с други животни, други хрупат само трева. Може би в някое друго време ще можем да живеем на фотосинтерза и ние, но за сега сме смесеноядни.
131
3
 
20
 
! Отговори
Някой си невеж преди 6 години
Тези индивиди не са чували за "хранителна пирамида" , че ние хомосапиенс сме на върха! Без месо не обядвам и вечерям ,цирковете да си ги правят на уединени веган сбирки. Психопати !!!
130
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьорите в нашия град бяха осъдили общината,заради дупките по пътищата,предлагам софиянци да осъдят тези лильовци за психически тормоз над децата и жителите!
129
7
 
26
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
Веганите са виновни за първородния грях - ако *** бе изяла змията вместо ябълката, щяхме да сме безсмъртни.
128
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мернах го веднъж този екземпляр със сивите дрехи по телевизията, как призоваваше да не ядем яйца, защото така причиняваме на кокошките смут, дискомфорт и нещастие като им взимаме яйцата от полога. Също така призоваваше да не ядем мед, защото като го взимаме от кошерите, експлоатираме труда на пчеличките. И ей такива всякакви умнотии. Явно рупането на марули допринася за подобни взривове на ума...