Пост взриви социалните мрежи: Провинциалисти сеят боклуци из София!

Кремена Халваджиян скандализира, иска паспорт за София
8 май 2018 09:10, Петя Славова
825

На връх Гергьовден известният моден стилист Кремена Халваджиян скандализира обществеността със свой коментар в социалните мрежи.

В своята публикация тя нарече част от жителите на столицата провинциалисти, които оставят след себе си камара боклуци.

Халваджиян е заварила градинката около Националната библиотека в окаяно състояние и оттам идва възмущението ѝ.

"Аз полагам огромни грижи - тъкмо боядисаме и то бива напръскано със спрей и надраскано. Боклуци има из целия двор и не смогваме да го събираме. Не знам защо като се посочи проблем, дискусията винаги отива някъде на съвсем друго ниво", категорична е стилистката в "България сутрин".

Според нея думата "провинциалист" в публикацията описва онези хора, които хвърлят боклуци и цапат столицата.

"Аз също имам много приятели от провинцията, които са много добри и читави хора. В този квартал "Докторската градина" живеем вече 5-то поколение. Няма нито един простак, който да е роден там. Идват невъзпитани хора, хвърлят боклуци и си тръгват", твърди Халваджиян пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ месторождението е обвързано в голяма степен с възпитанието на хората и вече има останали малко истински софиянци, които пазят столицата.

В своят пост тя предлага да се въведе паспорт за София и да има черен печат за тези, които не спазват елементарните правила за една европейска столица.

"Защо всички се идентифицираха с групата, която аз описах. Хората започнаха да плюят, стигнаха до девето коляно", завърши Кремена Халваджиян.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


825
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ква провинция, тая да не мисли, че живее във Франция?! :D
14
33
 
22
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Кой каквото и да разправя хората от провинцията разказаха играта на родния ми град. Като се сетя какво беше края на 70-те и през 80-те в София и какво е сега, бяс ме хваща. И грам усилие не полагат да се отърват от неприятния си диалект. Така, че Кремена си е абсолютно права.
13
3
 
55
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 5 години
Уважаема г-жо Халваджиян! Това се случва защото е *** и беден. Има такива хора и в София и в Злокучане и в Лондон. Нека вашият съпруг спре да прави халтурки и да се опита да прави неща които образоват хората. Да показва интересни, културни и възпитани участници и може би нещата ще се подредят. По-голяма част от хората сигурно имат жилижа в София, значи ще имат и паспорти за там. Това ви очаква в града. Очаквайте скоро и такива съседи около къщата ви. Успех и преобщаване ви желая! Шерлок.
12
3
 
42
 
! Отговори
селянин преди 5 години
Искам София да се отдели от България !!
11
38
 
22
 
! Отговори
Анушка Раденкова преди 5 години
Напълно я подкрепям! Тези дошли от някъде си нямат култура и се мислят за много велики! В квартала където живея около блокът ми се мъча *** направя градинка с цветя, но има точно такива люде за каквито Кремена коментира , ми скубе цветята реже телта с която се мъча да ги огранича да не минават през зелените площи ме вбесява ! Аз съм упорита и вода борба ежедневно с хорската простотия! За жалост масово няма никаква култура в пришалците в София.
10
12
 
38
 
! Отговори
брей преди 5 години
че те софиянците много чисти бре..........че и възпитани работливи морални ..тц тц тц ......брей брей ..........
9
13
 
34
 
! Отговори
гфй преди 5 години
Много ми е смешно, като някой софиянец говори за Провинцията. В другите страни няма такова нещо. Иначе има столичани по света с повишено самочувствие, това е често явление. И в други страни се цапа, но и се чисти и се глобява, а тука полицаите сякаш не им влиза в задълженията, без да им вменявам вина. И те и цивилните скачат според тоягата.
8
25
 
51
 
! Отговори
:):) преди 5 години
айдее таз се уля, голямата софиянка, абе слагайте си една граница около софия правете си град държава и се разкарайте, Ще си върнем старата столица или морската ни и няма да ни изпиват като кърлежи силите от София.
7
13
 
55
 
! Отговори
Ясен преди 5 години
Хахах и накрая ще се окаже, че са пияни тийнеджъри от София :)
6
5
 
45
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонименпо провинциален номер от СО не съм срещал. водачите на подобни мпста са по чобани и от тия с хасковски номера.
5
21
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно е права (аз съм от и живея в провинцията)!
4
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това съм забелязвал лично, как от коли с провинциални номера се изхвърлят бо::клуци през прозорците. Мисля, че е нарочно. Не от всички но ми е направило впечатление.
3
18
 
11
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
и концерт в арена "АРМЕНЕЦ" в защита на кореняк кестенете. и новини на армейски по телевизията (не че шоуто на гала не се справя)
2
23
 
33
 
! Отговори
123 преди 5 години
Селяните прости дошли са ни на гости.
1
29
 
44
 
! Отговори
Абсолютно преди 5 години
е права!