Да спасим Боян за без пари!? Кристоф дари $50 000 за спасителната акция

"Алпинистите сме солидарни", отсече пред Bulgaria ON AIR Човека паяк
Обновена: 11 май 2018 10:58 | 11 май 2018 10:00, Петя Славова
130

Издирването на алпиниста Боян Петров продължава, въпреки хилядите превратности.

Иван Кристоф, известен като Човека паяк, обяви, че ще дари $50 000 за спасяването на бедстващия ни алпинист.

Парите трябва да отидат за хеликоптерната застраховка за спасителната операция.

Още по темата

"Няма никаква логика в това, което се случва. Изненадах се, че се говори за неговото спасяване, но няма пари. И аз като Петров съм баща, а и алпинистите сме солидарни. Човек има нужда от пари в критични ситуации, в които познанството не е от значение", поясни Човека паяк пред Bulgaria ON AIR.

Според алпиниста и инструктор по планинско спасяване Запрян Хорозов Боян Петров все още има шанс да бъде спасен, но тази вероятност става все по-тънка с течение на времето.

"Нямам вътрешна информация по темата. Боян е дисциплиниран. Много са относителни нещата. Всичко зависи от съпротивителните сили на тялото. Той се е движил един ден преди останалата експедиция. Там динамиката на времето е голяма. Това може да пречи на хеликоптерите", отбеляза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
18
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може държавата(всички ние) да плаща за необмислените и откровенно глупави постъпки на всеки бъл*гарак!!!Тоя отишъл на Макчи-Пикчу, Оная в Бразилия на рандеву с извънземни, на друг мо наводнена къщата/нивата и ние да плащаме.ИМА ЗАТРАХОВКИ!!Купувайте си и се оправяйте сами!!!Аз като имам трудности не прося пари по медиите а съм се подготвил предварително!!!Разбрахте ли ТЪРТЕИ такива?!
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 19И В ТВОЯ ПОСТ ИМА МНОГО ИСТИНА!!!МАЛКО СЕ ПОЗАБАВИ С ДАРЕНИЕТО :D ЧАКАЛ Е ДА ВИДИ КАКВО СТАВА И СЕГА ТОЙ Е СПАСИТЕЛЯ :D
24
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помощи, бонуси, дарения.... А някой има ли идея, колко пари ще изплатят застрахователите на жена му, при очертаващият се край?
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е прекъсвал ДЗЗ то не знам кой ще плати за това шоу.
22
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли застраховка алпиниста за такива случаи.Не им ли е задължителна.
21
4
 
16
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Това което един българин може да направи за друг държавата България може само да му го отнеме. Жив пример че нещата вървят само когато хората вземат нещата в свои ръце. За това ни е нужно спешно местно а не централно бюджетиране и управление като в швейцария
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15да щеше да дари!! ако беше фарс щеше да дари 10 хиляди и пак да е пред камерите!НО ПАРИТЕ СА СИ НЕГОВИ ЩОМ ИСКА ДА ГИ ПИЛЕЕ ДА ГИ ПИЛЕЕ :D
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е сигурно дали е станал жертва на своята самонадеяност или обстоятелствата са се стекли против него, без той да има възможност да ги промени
18
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо досега една седмица се правеше на неразбрал и когато вече се разбра, че почти няма шансове реши да дарява.Знам ги добре такива "дарители" - медийни звезди.И какъв Човек-Паяк е, пък и КристоФФ на всичкото отгоре. Мил е прозорци в Торонто и сега се е върнал да се прави на голямата работа.Айде нема нужда.Иначе СТИСКАМ ПАЛЦИ за БОЯН да е още жив.
17
5
 
26
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
Дали, защото много ни лъжат, за какво ли не, но на никой не вярваме. Все подозираме, все се съмняваме... Нямало пари в сметката му - Паяка лъже, PR си прави Бойко... Много ми се иска да не е така! Много ми се иска да имаме сърца за всеки страдаш човек. Дори и да не можем да помогнем с пари, една добра мисъл за човек в беда, понякога върши чудеса! Защо не опитаме?..
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е наистина самонадеяност и безотговорност. Солидарност да, но на каква цена. Животът не е нищо повече от отговорност.
15
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ако не го бяха снимали щеше ли да дари?
14
10
 
25
 
! Отговори
Полов Член преди 5 години
Минали са много дни, откакто е изчезнал. Как мислите ще оцелее без вода и храна, при ( - ) температури и разреден на О2 въздух, освен това е диабетик. Поредният алпинист станал жертва на своята самонадеяност. Изобщо тая лудост - алпинизма, баирбудаллъка е като хазарта трудна за логично обяснение. След време може и да открият замръзналият му труп, като на много негови предшественици. Както е казал народа, не се качвай на по-високо от пъпа на жена си и не вдигай по-тежко от циците и кълките и.
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той дарява, друг казва има пари няма нужда, трети пък събира от хора. Нещо неясно има.
12
6
 
28
 
! Отговори
БЧК преди 5 години
Чист авантюризъм... скъп и с неприятни последици
11
5
 
56
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
В никаква Канада не живее, живее си в София. Бил е 3 години в Канада преди да го заловят имиграционните и да го върнат обратно. Това не е повод да си смениш българското име с чуждо. Просто се прави на интересен. Като една певица Кеми Тоудороуфф навремето, която живя една година в Италия и една в Германия и като се върна беше забравила българския.Синът ми е от 28 години в Чикаго и говори кристален български. Както и внуците ми, родени там, които са идвали само веднъж в България.
10
8
 
2
 
! Отговори
Льольо преди 5 години
До до 1 Хеликоптерите ги има бе, чети, не храчи
9
12
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
В днеса новините са със закъснение както обикновенно. Оюе вчера ги дари парите човека. Днес излитат хеликоптерите...
8
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не е дарил. Сметката, която е публикувал е празна.Отново ПР. Типично за българин.Той и Борисов си направи ПР от същото.Никой не го интересува какво ще стане с Боян.Всички си правят ПР на негов гръб.
7
19
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
До АнонименАми, живее в Канада човека и такова му е името.Ти като си имаш българско "именце" да се похвалиш с подобна постъпка? Иначе се приемаш за голям мъж, сигурно.