Първа лесбосватба в България? Диляна се врече на Вяра, мечтаят за дете

По-добре две добри майки, отколкото един лош баща, смятат те
18 май 2018 14:30, Александър Попов
376

Снимка: България днес

Диляна и Вера се врекоха във вечна вярност пред семейство и приятели на скромно празненство, което бе организирано в Русе. Двете са категорични, че всъщност това си е било сватба. Което я прави първата лесбоцеремония у нас, разказва "България днес".

На венчавката 41-годишната Вяра заложила на бял костюм, а 25-годишната Диляна е облечена с ефирна бяла рокля.

Двойката не пропусна да сподели снимки от специалния ден, на които ясно личи щастието и любовта помежду им. Не липсват й запечатани моменти от първата официална целувка като новоизлюпено семейство.

Диляна и Вяра заявиха, че нито сексуалността им, нито разликата във възрастта им ги притеснява. И сега крачат уверено към следващата си мечта - да имат собствено дете.

"По-добре две добри майки, отколкото един лош баща", категорични са и двете. Диляна ще бъде майката. Тя ходи на ин витро процедури, но до този момент има два неуспешни опита да зачене. Семейството е категорично, че няма да възпитават детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си.

Диляна не е единствената в семейството, която има хомосексуални взаимоотношения с човек от същия пол.

Доведената й сестра също има взаимоотношения с жена, а 70-годишната им леля от 50 г. живее на семейни начела с друга дама.

Вяра твърди, че е силно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си неуспешна връзка с мъж тя има 21-годишно дете.

Любовта между двете пламва преди няколко години. Диляна работила в чужбина и се запознават с Вяра от социалните мрежи. Още тогава е наясно със сексуалната си ориентация. Вяра също не крие, че харесва жени.

41-годишната Вяра била по-смелата във връзката им и първа се решила на голямата крачка - да предложи брак на Диляна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея ако имат момченце че стане като оная песен на Черно Фередже за родата как беше за детенцето:Мене брат се пада на баща ми внуче, и родата наша почна да се суче.
214
16
 
9
 
! Отговори
путин преди 5 години
И ние с Медведев се опитваме ама още не мога да зачена
213
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ги бракосъчета?Това е забранено тука!!От каква народност са че като ги гледам особено едната а там при специфичноТО малцинствоТО всичко е възможно за сеира и парите!!
212
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прокуратурата няма ли да се самосезира и да ги прибере в Сливенския затвор? Нарушили са конституцията, еднополови бракове у нас (все още) са забранени.
211
4
 
12
 
! Отговори
иван преди 5 години
Двайсет и една годишното дете какъв пол е? Ако е мъжко, то ли ще е бащата на братчето/сестричето си?
210
26
 
12
 
! Отговори
До Бобчо преди 5 години
Кое е гнус? Че се обичат хората ли? ***.
209
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Природата им казва-не може да имате дете, като сте от един пол, защото не е нормално, те искат дете...
208
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каква музика за ушите на еврогейовете,която у нас не се слуша!
207
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влязох в статията, за да видя колко коментара има. Не ме разочарова... хаха. Кажи на българина, че има еднополова любов някъде и гледай сеир.бг! Няма лоше, не ми пречат влюбените!
206
14
 
27
 
! Отговори
НЕ, НЕ, НЕ!!! преди 5 години
Не набърквайте името на България в тази гнусна, платена от външни спонсори провокация!В България ***/де//ра/ст/лък и лесбийство не върви! Генът ни е здрав, независимо от старанията на външни "доброжелатели", независимо от плювните на нашенски малограмотни мазохисти!Хомосексуалността е чужда на нашите традиции - те не са толерантни спрямо нея.Кой си позволява да ни принуждава да търпим болните и вредни "традиции" на едно небългарско мързеливо и крадливо племе, но тъпче нашите здрави традиции?
205
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в сащ 40% от децата на хомо двойки обръщат резбата.. после *** разправяй,че така били родени..
204
17
 
29
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
***, гнус, отврат, помия, извращение....
203
5
 
11
 
! Отговори
интересно преди 5 години
А затова писано ли е нещо Съдия от ВКС:"Истанбулската конвенция съдържа идеи, които влизат в противоречие с духa на Конституцията"Автор: Съдия Гълъбина Генчева, ВКСима го в нета
202
8
 
37
 
! Отговори
ДА! преди 5 години
ВИЖДА СЕ ,ЧЕ И ВЪЗПИТАНИЕТО МОЖЕ ДА ОКАЖЕ ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ СЕКСУАЛНОСТТА, СЛЕД КАТО ДВЕ СЕСТРИ, КОИТО НЯМАТ КРЪВНА ВРЪЗКА /ЕДНАТА Е ДОВЕДЕНА !/ , НО С ПОДОБНО ВЪЗПИТАНИЕ , А И ЛЕЛЯТА ,СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ, ТО ВЕРОЯТНОСТТА ТЯХНОТО ДЕТЕ ДА Е ТАКОВА Е ОГРОМНА! БРАКЪТ МЕЖДУ ТАКИВА ДВОЙКИ Е ПАРОДИЯ, ОСВЕН ЧЕ Е НЕЗАКОНЕН!
201
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 192НЕ можеш да си вземеш двама съпрузи според семейния кодекс. Но по имаш шансове, защото да се измени кодекса не се иска Велико народно събрание. 240 тикви са напълно достатъчни :)
200
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България еднополовите бракове са напълно зябранени не от някой заврян в килера закон а направо от Конституцията.Чл. 46.(1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак.От тук нататък прокуратурата трябва да се самосезира, точно както ако някой ром изгори знамето на България. Защо при втория случай всички ревете като магарета, а сега някой индивиди им се радват.
199
11
 
22
 
! Отговори
Mda преди 5 години
Да правят каквото искат. Стига да не се натрапват на другите. Честно казано работя с колежка лесбийка и нямам нищо против нея. Върши си работата и другото не ме вълнува. Всеки си има глава на раменете и си живее със собствените си проблеми.
198
7
 
30
 
! Отговори
свиквайте преди 5 години
Това нищо не е!Като почнат като в Норвегия и Канада да ви взимат децата,и да ги дават на хомодвойки,тогава ще ви питам как е с демокрацията!Комунизма ще ви се види като щастлив сън от детската градина!
197
2
 
13
 
! Отговори
РККА преди 5 години
Таз година булка догодина люлка.....
196
8
 
21
 
! Отговори
к0нсерва преди 5 години
джендърификацията е факт, до 10 години българия я няма!!