"София прайд" – парад на любовта или плен на джендър-идеологията?

Патриоти за София питат защо общината "се е поддала на гей лобито"
21 май 2018 12:15,
167

Седмици преди провеждането на поредния гей парад в София започнаха да валят позиции на крайно отричане и защита на събитието.

Светият Синод призова хората да не участват в тази "демонстрация на греха". А общински съветници от групата на "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" попитаха местната власт защо се харчат общински средства за този "парад на лудостта".

От своя страна столичният кмет Йорданка Фандъкова обеща 11-то издание на прайда да премине мирно и безпроблемно и поощри действията по преодоляване на агресията в обществото.

"Гей парадът е парад на любовта. На него хората се събират, за да празнуват. Много хетеросексуални двойки, заедно със своите деца го посещават, в това няма нищо срамно, нито пък странно. Всеки, който се обявява срещу това събитие мога само да го съжалявам, тъй като то е много добре прието в развитите държави", коментира в студиото на "България сутрин" продуцентът Джийсън Брад Люис.

Общинският съветник от ВМРО и председател на групата в СОС "Патриоти за София“ Карлос Контрера реагира остро на официалната подкрепа от Столичната община за тазгодишния "София прайд".

"Общината е паднала в плен на джендър-идеологията. Ако някой е решил да прави циркове, нека си наеме една зала и да ги провежда в нея. Обяснението, че това е шествие на любовта, категорично не е вярно. Този парад има политически искания, свързани с узаконяването на гей браковете, осиновяване на деца от хомосексуални двойки и т.н.", отсече Контрера.

София Прайд 2018 ще се проведе на 9 юни пред Паметника на съветската армия. Гей парадът тази година ще започне от 16:00 часа, когато ще стартира и музикалната програма на прайда.

За първи път множество организации и бизнеси ще се включат със свои тематични щандове на място.

В своя декларация до СО, групата "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА" в Столичния общински съвет, попитаха кой позволява политически лупинг на СО.

Повод за тях стана "изненадващата подкрепа за гей маратона, който се проведе на 19 май и последващите го тематични хепънинги, и София прайд", обясняват те.

Патриоти за София се интересуват и "кому е нужен този парад на лудостта и защо общинарите се поддадоха на гей лобито", настояват и за незабавното публично оттегляне на подкрепата на общината.

Пред Bulgaria ON AIR Карлос Контрера попита защо джендър-идеологията се допуска през парадния вход на Столичната община.

Според него именно тя и опитите да бъде внедрена в образователната и правната система на страната, консолидира цялото общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
11
 
9
 
! Отговори
Батман преди 5 години
И аз съм гей, но честно за този парад съм 50 на 50. Може би защото не съм открит гей, не знам може заради това. А така като чета половината коментари на големите мъже....... Хайде да не се правят че 90 процента от тях са правили нещо с мъж, макар и тук да се правят на големи мъже...
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли, бе?Нали скоро тичаха по двойки. Има нема преди месец. Докога ще въртят г.зове из София?Това тичане го беше финансирала Фандъкова с нашите пари. Но когато трябваше да се спасява Боян, някой беше написал, че нашите пари могат да се ползват само за смислени дейности, а не за безсмислени.
48
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интелигентните гейове не ходят на паради и не си развяват сексуалността. Тях ги уважавам, другите са прос.ти пед.ераси с комплекси.
47
1
 
6
 
! Отговори
Джийсън Брад Люйс преди 5 години
Какво се смееш бе парцаааал?!?
46
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой забранява ли им да бъдат гейове? - НЕ. Тогава за кво са тия паради? КАКЪВ Е СМИСЪЛА????? Ако искат да покажат че това е нормално - не е.
45
0
 
16
 
! Отговори
Търтей преди 5 години
Каза продуцентът Джийсън Брад Луис.. АХАХАХХАХХАХАХ
44
0
 
16
 
! Отговори
Свободен българин преди 5 години
До аз-ът - Абсолютно съм съгласен с тебе! Проблемът се получава когато нискоинтелигентни започват да "пищят" като линейки "Вижте ни". Гей парадът сякаш нарочно цели да противопоставя хората на сексуална основа. Сякаш търсят ефекта на "Разделяй и владей", поне според мене.
43
6
 
3
 
! Отговори
Джендър преди 5 години
Ехххх, ако се бях родил 1944-та... Как щях да посрещна цялата съвецка армия...А не да се събираме само пред паметника й :(
42
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навсякъде където има пръст БХК и сороските фондации -смърди на леш,разложение и диградация.
41
0
 
0
 
! Отговори
е и? преди 5 години
*** от класа...
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако всички гейове се държаха и изглеждаха като хетеросексуални мъже, никой не би имал нещо против тях. Негативните нагласи в обществото се дължи точно на това малцинство черни овци в тези среди.
39
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Християнски ценности. Исус прокламира любовта. Геювете също. Гейпарадите има във всички християнски земи. Дали е случайно...
38
1
 
34
 
! Отговори
Българи юнаци. преди 5 години
Скъпи сънародници, големия проблем на България не са гейовете, а политиците които ни унищожават.
37
8
 
3
 
! Отговори
Любу преди 5 години
Абе тук всички ли сте *** и не виждате, че това е модата вечИ?
36
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакъв латентен гей се раздава на макс, ръсейки хомофобия.Мойто момче, 2018-та сме, баща ти ще те приеме и с различна ориентация, стига с тази женска злоба. :(
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 36Аууу, някой се припозна и се засегна. Участвай и ти в парада, докачливостта е доста женствена черта, ще се почувстваш на мястото си.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И туй *** от къде са го изпапагалствали,че и папагал не може да го каже.
33
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Излишна пропаганда на извратена сексуалност!!!
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 33Мосю, защо говорите за себе си в множествено число?
31
10
 
1
 
! Отговори
Лунчова преди 5 години
Само в България се правете на големите патриоти! Ние сме навсякъде вече!!