Поход за семейството: Да защитим брака като съюз между мъж и жена!

Стотици, облечени в розови и сини фланелки, се включиха в шествия
Обновена: 9 юни 2018 16:00 | 9 юни 2018 15:45, Веселина Йорданова
183

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Стотици хора се включиха в Националния поход за семейството.
Още по темата
Облечени в розови и сини фланелки, с балони и плакати в ръце с надписи "Здраво семейство=на здраво общество" и "Само християнските ценности ще спасят Европа от саморазрушение", те се включиха в шествия, за да заявят, че семейството е най-ценната инвестиция и се противопоставят на опитите за посегателство върху децата чрез въвеждането на джендър-политики.

Походи имаше в Пазарджишко и Пловдивско.

"Да защитим брака като съюз между един мъж и една жена", "Да научим децата да бъдат добри, да дават любов" - заявиха участниците.

Поход за семейството се провежда и в София. Той започна на площад "Народно събрание".

Ето какво сподели един от организаторите Николай Колев за мотива те да бъдат тук днес пред БНР:

"В обществото се случват едни процеси, които смятаме, че застрашават традиционното българско семейство и въобще начина на мислене за отношенията между хората и за семейството вътре в него. Иска ми се да се чуе ясно в българското общество подкрепата на конституционния текст, че семейството в България е между мъж и жена".

Походът за семейството ще се проведе още във Варна, Бургас и Русе.

В края на това събитие в София към небето ще полетят десетки балони с надпис "За семейството от мъж и жена".

По-късно пред Паметника на съветската армия пък ще се проведе 11-то издание на гей-парада "София прайд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Апостолите са 12.Да, грешка
56
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Семейството е основна градивна единица на едно общество. Там децата се изграждат като личности. Когато семействата са в упадък, такова е и обществото. Вземете за пример родната ни България...
55
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спира ме катаджия. Отварям стъклото, подавам документите, усмихваме се и казвам вежливо:- Добър ден.А от детското столче на задната седалка се чува гласа на 5 годишната ми дъщеря:- Все пак те спря ......
54
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой искаше статистика, ето една: 100% от разводите започват с брак!
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мен 30Аз съм атеист. Не влизам в религиозни храмове.
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственото с което сме известни по света са диващината и опитите мъж да роди.Че оня *** в Берлин не роди ли от германеца вече?
51
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече хора се противопоставят на гей-парада, толкова този гей-парад придобива повече смисъл. Идеята му е, че гейовете също са хора и имат равни права. Колкото повече хора има, които се противопоставят на това (гейовете били психично болни, трябвало да се избиват, да ходели в затвори и т.н. глупости), толкова този парад ще става по-масов и ще придобива смисъл. Още Фройд е открил много факти за хомофобите и защо са хомофоби - страх ги е, че може да са скрити меки китки.
50
21
 
6
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Aнaлния секс е приятен и полезен. Всички които пишат негативни коментари за oбpатните никога не са правили анaлeн сeкс и не знаят какво удоволствие е да те пopят oтзад.
49
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
но дори в тази здраво мъжка агитка има Мария Магдалена и Дева Мария..Има, ни са вкарани като святи векове по-късно. За съвременниците си едната е била обикновена блудница, а другата-прелюбодейка.
48
4
 
1
 
! Отговори
Вино преди 5 години
толкоз разбират и от секс в страх несигурност менте алкохол менте връзки вино менте не различаваме
47
0
 
1
 
! Отговори
До 43 преди 5 години
И аз познавам едни такива, но онова което получават от хазната по параграф "самотна майка" е нищожно, защото са етнически българи. Момичето забременя още докато следваше и решиха, че нямат нито време, нито излишни пари за сватба. И че могат да сключат брак и да поканят роднини на угощение след като тя се дипломира. Но само два месеца след раждането установи, че пак е бременна. Третото не беше предвидено, но й забранили аборт по медицински причини. Така ги завъртя шайбата, че не им е до сватба.
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да стане с тея жени. Всичко е меркантилно, нагло и даже простоватоо. Имат самочувствие, а масово са едно нищо. Не виждам, как ще стане с такава порода жени. Не обичат бедни мъже, но не обичат и богатите да ходят с други. Казуса им е сложен и явно ще ядат попарата накрая да си гледат деца сами и да ги чешат пак за кратко, защото никой не иска жена с чужда раница.
45
13
 
2
 
! Отговори
†БабаГуси† преди 5 години
Гейството е най-хубавият дар спуснат ни свише.
44
2
 
0
 
! Отговори
Воля преди 5 години
можеш да излъжеш другите себе си но не и Бог с човешката си глупост инат перверзия зла воля моем да копам моем и да не копам ти ли че ми кажеш те себеподобните патки се надушват пърдон гъски пауни пуйки гъсоци и правят партия се за лягане предлагат лягай си с белата мечка като се спи не предлагай на друг перверзните си действия простотия глупави хора
43
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 28:Мъжете мизантропи обикновено са и мизогинисти.Относно патриархалния характер на аврамическите религии едва ли някой не е наясно, но дори в тази здраво мъжка агитка има Мария Магдалена и Дева Мария.
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ние reйове ли сме или при нас си е културни особености.При тебе *** си е сърбеж. Осман може да те почеше винаги
41
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля, някой да спре за малко нета в семинарията, че не учат, а само пишат глупави коментари по цял ден.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комшиите не се женят, но имат три деца, за да взимат помоши от държавата като самотни родители!
39
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм женен заради родителите ми! За тях нямаше значение дали се обичаме или не! Аз я спохождам госпожата един път месечно, но си правя кефа ежедневно с муждо - мъже, жени и каквото дойде! Не мога да я понасям госпожата! Тя също се плющи с други. Постоянни скандали за какво ли не. Не можем да се понасяме, но сме семейни! Това е по-лошо от всичко друго! Мисля, че не съм единствен.
38
5
 
17
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Аз пък забелязах закономерност. Набиваше се на очи още в гимназията, после и в университета се потвърдиха наблюденията ми:Онези момчета и момичета, които имат най-малки шансове да си намерят гадже, точно те реват най-много срещу брака. И бърборят най-много и най-ожесточено по тази тема тогава, когато се намират близо до едни от най-красивите и желани представители на другия пол в гимназията или в университета.Сега, когато започнах работа, виждам същото явление и сред хората в зряла възраст.