Нинова зове от село Шарково: Да дойде премиерът Борисов, да чуе!

Половината от тези хора ще идат в Европа, настоява соцлидерката
Обновена: 16 юли 2018 08:32 | 15 юли 2018 16:16,
133
Нинова зове от село Шарково: Да дойде премиерът Борисов, да чуе!
Снимка: Булфото, архив

Премиерът Бойко Борисов да идва в Шарково, да чуе хората какво говорят и да отговаря, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"За какво идва вчера, да им обещае по 150 лева на животно? Тук казват, че по-малко от 250 лв. не е реално обезщетение. Те не могат с тези пари да си възстановят стадата", коментира соцлидерката вчерашното посещение на министър Румен Порожанов в селата.

Още по темата

"Откъде дойде тази зараза? Изобщо има ли зараза? И Порожанов или кой да идва тук? Борисов да отговаря. Да дойде да чуе хората какво говорят, но да не политизирам въпроса", коментира тя. По думите й целият район се обезлюдява.

"Тези хора нямат поминък, няма какво да правят. Няма какво да ядат. Половината са млади. Къде ще отидат? И те ще избягат в Европа", коментира още Корнелия Нинова.

БАБХ към момента са спрели действия и чакат решение, тъй като има несъгласие от някои от собствениците.

"Ние чакаме да видим те какво решение ще вземат. Нашата задача е да спазваме закона и да съдействаме всичко да се извършва в законов порядък", заяви главният секретар на МВР Младен Маринов пред "Фокус".

По повод информацията на лидера на БСП Корнелия Нинова, че полицията е теглила и влачила хора от селото, които са против евтаназията, главният секретар на МВР каза следното: "Областният директор ми докладва, че не е имало такова нещо. Сега чакам да ми изготви крайния доклад. Съдействаме на ветеринарните власти в рамките на закона".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази не спря да си урежда срещи с ББ. Ей, то вече маниакално!
101
7
 
28
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Европа дава по 500евро за убито животно. И то ги дават с идеята, че това е половината от "помощта" за държавата. Останалата половина трябва да се плати от нашата държава. А нашата държава плаща 1/4 от парите на европа останалото си го прибира. Реално тези хора трябва да получат по 1500-2000лв. на животно, за да бъдат достойно компенсирани като едни европейски животновъди. Обаче тарикатите защо дадават пари на овчарите, като може да ги дават на танцьорките в слънчев бряг
100
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов трябва да ходи там с армията, иначе директно ще бъде линчуван! И той много добре го знае, и затова не ходи!!!
99
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до козар: ако въобще по животните има болест, трябва да знае, че тя не е опасна за хората! Какви са тия *** изказвания без да си направил труда да проучиш що за болест е това?
98
11
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименГерберче, свикни с мисълта, че авоарите на Техноимпекс, не можа да ги откраднат Цветелина и Бойко. Но никой не говори, че Цветелина Бориславова е приолапала Пампорово и целите Средни Родопи+Родопската яка, където неин подопечен бил ягодовският герберски ттуманик Пламен Спасов, затова с топ не мойш го помръдна. Корнелия, тва, Корнелия, онова, ами свиквайте. Представете си, чер ви е новият мин. председател. Гадно? Е, па и на мене ми е гадно с Бохохо, сега малко и на вас;)))
97
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре платените другари от министерството на здравеопазването да си поемат отговорността!
96
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, Нинова спри с този популизъм! Вреден е!!! Ходи при сина си в САЩ и си харчи паричките от криминалната приватизация на Техноимпекс!
95
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така, както колят животните незаконно, еничарите на Герб ще помагат и на ромеите да колят българите! Да ви *** на сайтовете и медиите продажни!Без кръв тая дър ава няма да се оттърве от гнойните си циреи!
94
4
 
11
 
! Отговори
Dem преди 5 години
До козарДете попитало баща си: - Тате, след като социализма доказано не работи, защо все още има хора, които го пропагандират?- Защото и те не работят сине. И не знаят какво е да работиш! - отговорил бащата.Дали ще поеме отговорност? Не! Тогава ще вика премиера да го пита; Кой позволи това ?
93
12
 
18
 
! Отговори
козар преди 5 години
Ако Нинова изпие чаша прясно мляко надоено от животните,които казва че са здрави и аз ще развея байрака.Но ако някое дете почине отпродукт на не евтанизираните животни ,тя ще поеме ли отговорност?
92
15
 
25
 
! Отговори
смехурко преди 5 години
Жалки и платени тролчета от( БКП-БСП):)))))))Пускайте минуси на Коментари срещу вожда учителката или класната ви другарката Нинова:))))))).За това ви плащат.Можели Бояджия да стане бозаджия запитали Радио Ереван ОТГОВОРЪТ БИЛ ДА .Ако се казва КОРНЕЛИЯ НИНОВА .
91
9
 
15
 
! Отговори
Чува се наистина преди 5 години
Пияндурницата Юнкер като се накваси си пуска запис с гласа на Боеко да повърне по-бързо
90
10
 
9
 
! Отговори
Тъб трул преди 5 години
никой не вярва на Русия и тя не си вярва нищо не произвежда боярешник(шефе, това стига ли за четвърт долар)
89
11
 
16
 
! Отговори
До 80 гласът на Боко преди 5 години
Анонимен, къде в Европа се чува гласът на Бойко? Той говори само на банкянски, друг диалект не знае. Дано метрото не ръждяса от дъжда.
88
7
 
16
 
! Отговори
Алооо преди 5 години
тролериата, Нинова не е членувала в БКП, за разлика от знаете кой :) :) :) Научете си историята, пък тогава тролете. Не става само с центове, трябва и акъл :) на батко тролчетата мижавки
87
8
 
10
 
! Отговори
герберастът преди 5 години
бидейки умствено-прокажен, кога ще бъде подложен на хуманна евтаназия? ще чакаме да пламне цялата страна ли?
86
25
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Имаше едно предаване "С бъклица и дрян". Един тв екип обикаляше селските сборове уж да отразява традициите, пък то всичкото беше ядене и пиене на чужд масраф. Та така и сега КорнелкаМ - Аз се боря за вас, много се боря, ама тия кози миришат. Не ми ги бутайте. Може да съм от село, ама трябва да са опечени. Пък Бойко ви събори пещите
85
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отива й на Нинова някак селото, а?
84
26
 
18
 
! Отговори
смехурко преди 5 години
Много чудно кой говори за спазване на закона:)))))))))))).Кой закон за кражбите ли и присвояването на държавно имущество.С тоз ЖАЛЪК ПИ АР който си прави боядисвалата се не знам колко пъти другарката Нинова.Която си е за .............. директно.Паказва НАГЛОСТА която има
83
18
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета и се убеждавам, че герберастът не е човек! Да се подиграваш с майките на болни деца, на хората, за които животните са поминък... Засрамете се!