Помните ли Янко меринджея? Бясната тъща си го прибра, но... пак проблеми

Спипаха го да кара без книжка, колата му пък се оказа с фалшиви номера...
Обновена: 8 авг 2018 07:30 | 8 авг 2018 07:11,
20
 Помните ли Янко меринджея? Бясната тъща си го прибра, но... пак проблеми
Снимка: "24 часа"

Помните ли Янко, "младият меринджей" и бясната му тъща Катя, която хвърля камъни и троши телевизори, защото той се оплака, че не може да вижда детето си?

Двамата се превърнаха в едни от най-известните телевизионни герои след колоритните си препирни в "Съдебен спор".

По това време младият мъж караше курс за млади мениджъри в Пловдив, а тъщата му, непривикнала с навлизащата у нас чуждица, го нарече "меринджей". Тогава Катя го изгони с яростни викове и камъни пред телевизионната камера, но днес, години по-късно, Янко се е превърнал в неин любим зет.

Той не само живее отново с жена си Ангелинка, но и има поне още едно дете от нея. Двамата гледат общо три деца.

Още по темата

"Абе, те всичките са мои", признава сега меринджеят въпреки някогашните обвинения към съпругата му, че едното дете е от друг. Заради това той дори искаше да съди Ангелинка преди време. Днес тя пък казва за най-голямото дете ту че е от Янко, ту пък, че не.

"Той работи в Германия. Издържа си децата, роди им се още едно момче. Купи къщата на баба Иванка до читалището. Виждам ги, к'во да ги правя”, каза Катя пред "24 часа".

Животът на Янко меринджея обаче не е станал много по-щастлив откакто се е сдобрил с жена си и майка й. Той има току-що съставен акт за шофиране без книжка. Освен това му продали и кола с фалшиви номера.

Купил я от един българин от съседното село Блъсково. Уж била нов внос, имала даже немски номера. После полицията установила, че номерата са фалшиви. Като прибави и глобата, че няма книжка, облаците над главата му се сгъстяват. "Не знам как и откъде ще ги платя тези 550 лева общо", оплаква се Янко.

Освен това той има да плаща и 1200 лева адвокатски хонорар на певицата Джоана. Те са резултат от тежестта на славата, придобита от тв екрана.

Все още познати и непознати искат да се снимат с него за спомен. Янко обаче не позволява такива волности, не го интересува вече и дали се продават безалкохолни и вафли с името му и дали някой пее песни за него.

Янко заведе дело срещу певицата Джоана, защото използва личността му в свое парче. Той искаше парично обезщетение. "Заведох делото във Варна, но не знам защо го прехвърлиха в София. Там не се явих, защото нямам пари, знам, че съдът е поискал да ми направят експертиза за психическото състояние. Защо е това?!”, недоумява "меринджеят”. Той се чувства нормален и по негово признание редовно си пие хапчетата за епилепсия.

"Лепнаха ми и да плащам 1200 лева адвокатски хонорар на Джоана, откъде да ги взема тези пари”, жалва се още той.

Янко разказва и за трудовите си преживявания.

"2 години работих в Германия, в Офенбах, в частна фирма по озеленяването. Справях се, пращам по 200 евро всеки месец на Ангелинка. То само токът ѝ зимата е по 160 лева на месец, как се гледат тези деца?".

Сега обаче той иска да се върне в България и вече да е при семейството си. В момента чака да го наемат като озеленител в частна фирма във Варна. Търсил работа в кметството, но нямало. Не вярва да го потърсят, защото навремето е завършил курса за млади мениджъри към общината в Провадия.

"Детските ги спряха, поне жена ми да вземат на работа, да мете там, към кметството”, моли се "меринджеят”.

Къщата, която е купил за 5000 лева, е малка, само три стаи. Иска да вземе по-голяма, за 15 000 лв., но няма пари. Иначе е подсигурил всичко на синовете си, имат кабелна телевизия и интернет. Още обаче не е купил дърва за зимата.

"Всеки ден ходим при бабата - казва Янко. - Слага масата, ако има какво да слага.”

"Младият меринджей” носи златен ланец около врата си и това предизвиква подозрения дали не се е замогнал. Фалшив е, не е златен, успокоява той.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе като пишете,що не проверявате какво сте написали?Янко никога не е карал курс за мениджъри,камо ли в Пловдив."Жена му Ангелинка" има 4 деца от 4 мъже,но не и от Янко.Янко пък, е освидетелстван с диагноза "умствена изостаналост".Тая история с колите си е чиста измишльотина на написалата глупостите по-горе,щото Янко редовно прекарваше по някоя кола от Германия,ама имало "видов ден"-добре ,че не уБи някого по пътищата.И стига сте писали за него - направихте го "национален герой".
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия що не направят едно риалити като Кардашиан. Ако имат добър "меринджей" ще станат милионери за нула време. Направо 24/7 пари в акаунтите им ще текат, като койоти на Уолстрийт ще станат. :)
11
1
 
10
 
! Отговори
Край преди 5 години
Бе тя тъщата ясна - неграмотна женица. Ама програмата на ЕС - "млад мениджър" дето е тръгнала да прави шефове от неграмотни хорица. Дали е смешна? Колко ли парички са усвоени с нея?
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вишисти с добра работа и доходи си налягат парцалите със семействата си в тристайни апартаменти, на нашия къщата му била малка...
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко мила индопакистанска идилия!
8
0
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Каква драма ...
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там не се явих, защото нямам пари, знам, че съдът е поискал да ми направят експертиза за психическото състояние. Защо е това?!М да,да се чуди човекЗащо е това наистина ?
6
3
 
17
 
! Отговори
Циник до 4 преди 5 години
"Не виждам нищо смешно"-------------Сори пич - някой така си отиват ... неразбрали какво е чувство за хумор
5
4
 
13
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Работил в Офенбах - един от първите - но не последни ( турскоарабски ) градове в Германия! Приятел се беше "затъжил" за шкембе чорба...и ни закара в една турска шкембеджийница ... поръчката беше на български - познайте защо...
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам нищо смешно.
3
0
 
17
 
! Отговори
kkk преди 5 години
къде се провеждат тея курсове ?
2
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
1
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Звучи като разказ на Елин Пелин ако не си ги гледал по телевизията.