Самоирония до смърт! Борислав Грънчаров с шега за некролога си

Във "Фамилно" гостуват съпругата му Светла и дъщеря им Мария
12 авг 2018 07:45, Анисия Иванова
51

Тази неделя, 12 август, в семейното предаване на телевизия Bulgaria ON AIR "Фамилно" гостуват съпругата и дъщерята на известния поп певец от зората на българската естрада Борислав Грънчаров.

През 90-те години заедно с приятелите си Борис Гуджунов и Боян Иванов създават триото "Бо Бо Бо", което изпълнява популярни забавни шлагери с хумористичен текст. Шоуто им се радва на голям успех. 

Съпругата на Гръчаров - Светла, разказва пред водещата Деляна Маринова какво задружно семейство са били. "Макар че понякога аз предизвиквах караници", признава тя.

"Тогава татко само я галеше по главата - като овца и опитваше да я успокои, а тя се палеше още повече", допълва дъщеря им Мария. Според нея, баща й е бил с изключително благ характер.

"В последните си години беше доста разочарован от институциите – от Министерството на културата, от импресарска дирекция – понеже им се изгубиха всички договори", разказва Мария.

"Когато накрая беше вече с метастази навсякъде, една сутрин дойде само по слипове, "опъна перки" и ме накара да го снимам с телефона. Каза ми: "Запази я, да я сложим на некролога, да избием рибата". Имаше невероятно чувство за хумор. И бях решила наистина да изпълня това негово желание, но сигурно щеше да се приеме много негативно и не го направих", разказва във "Фамилн"“ Мария Грънчарова, дъщеря на певеца Борислав Грънчаров, който почина миналата година.

Предаването започва в 10:30 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
11
 
12
 
! Отговори
БОРЕТО ГРЪНЧАРОВ преди 5 години
Айде ако може роднините, които са тук да споделят все пак с какво е известен техния баща, съпруг и т.н. защото аз лично няма да тръгна да търся кой е в никой случай...Тя самата медия не си е направила труда да поясни къв е тоя, та АЗ ЛИ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВЯ?Искате да свърша работата на журналистите? ТЕ ЗА КАКВО СА БЕ?!
15
3
 
23
 
! Отговори
Greti greti преди 5 години
Незнам какви са тези негативни коментари?!Ако не знаете кой е Борислав Грънчаров не е лошо да се информирате!Борето е Легенда,чиито песни звучат актуално и днес и няма нищо лошо да си спомним за него чрез спомените на Светла и Мария Грънчарови!
14
3
 
12
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Ееее стига с тия панахиди бе, то ако умрелите са оставили светла диря в живота им, хората ще си ги помнят и без напомняне.Живота е бил преди нас, ще си продължава и след нас и ако някой са сети да ни запали една свещичка и прелее малко водичка-пак бива бе.Преди много години един от село са утрепа и на погребението иде един общ приятел и като *** видя и онемя-кой погребваме бе-вика, оказа се, че за мене идвал-тъй разбрал...та с очите си видях някой да ми идва на погребението и му благодарих даже
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мир на душата му на Боби Грънчаров. Честен човек беше.... Нямаше как да си намери място в сегашния свят.
12
4
 
4
 
! Отговори
МИШО ОШИТЕ преди 5 години
До До ЦентАко смяташ че съм "***", защо ми отговаряш? Да не би щото сме "колеги" и сме един дол дренки, АА? КАЖИ БЕ ЦАРВУЛ!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значение има? Нали след 50-60 години няма да българи????? Така казват учЕните от БАН, не го казвам аз, за да дразня *** и Пульо.
10
5
 
4
 
! Отговори
МИШО ОШИТЕ преди 5 години
До До ЦентТи понеже си много "убав"... тайбаф бoклука
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СМЯХ! МАЛЕ ПРИПАДАМ!тъпчо,тъпчо.....
8
20
 
4
 
! Отговори
СМЯХ! МАЛЕ ПРИПАДАМ! преди 5 години
Иронията продължава и след смъртта - първо щото никаква идея нямам къ'в е тоя Борислав Грънчаров. До колкото разбирам е някакво комне, чиито деца се бутат да продават книги и разкази за живота му. ЗАБАВНО! хахахахахахах Всичките умрели комнета така ги почитат, с продажби на книги, ала "ако може да ги поцоцаме още малко... въй въй колкото има".. хихи също така и: "ААА! Ама ние да работим? НЕ! ДУМА ДА НЕ СТАВА! Ние сме деца на известен! Абсурд!"ХАХА! Прочети още на: majkasiputkata.con
7
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива псевдо певци от соца хич не ми ги хвалете.
6
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя и като жив никой не го знаеше.Като умрял пък съвсем..
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
GA YADOHA KIFTETATA NE RIVAHA,NALI?
4
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До първияТова е Ким Кардашян. Голям си *** .
3
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1, това е Кеворк Кеворкян преди да си пусне мустак. И него ли не познаваш ?
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като имаш нулева обща култура, млъкни!
1
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя пък кой е?