Борисов в Троянския манастир: Обещахме, изпълнихме!

Правителството отпусна 500 000 лв. за реставрация
Обновена: 15 авг 2018 14:56 | 15 авг 2018 14:45, Елка Василева
70

Снимка: МС

12

"Каквото обещахме миналата година, го изпълнихме. Антимовото крило е направено както трябва". Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на посещението му в Троянския манастир, съобщи правителствената пресслужба.

Премиерът разгледа древното Антимово крило, което беше ремонтирано и реставрирано с отпуснатите от правителството 500 000 лева.

"Ще продължим с повече усърдие да изграждаме и да помагаме на Светата Църква", каза още министър-председателят и честити на всички църковния празник Успение на Пресвета Богородица.

Премиерът допълни, че правителството помага и на общините, като даде пример с Троян.

"По никакъв начин не съм делил нито кметовете, нито градовете, нито гражданите", категоричен беше Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
5
 
! Отговори
БКП е мафия преди 5 години
Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990.. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление.. Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията.. Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд.. Изнесоха парите в офшорки и т.н.. Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна.. Станаха рентиери и работодатели. Дават най-ниските заплати в ЕС.Изс.мукана и фалирала държава и Господ не може да оправи за 6,5 г.
44
6
 
4
 
! Отговори
БКП - само фалити!!! преди 5 години
Другари, като толкова обичате и се кълнете в любимата БКП/БСП, трябва първо да попрочетете история и тогава да коментирате. Всичко е качено в Интернет и лесно ще го намерите. Само напишете: "Трите тайни фалита на БКП и Тодор Живков"Фалит1 - 1960 - после криво-ляво се закрепихмеФалит2 - 1978 - тук ни спаси СССРФалит3 - 1987 - безвъзвратен и окончателен фалит - помощ отникъде.Всичко може да прочетете и в доклада на любимия ви другар Петър Младенов, който ни пращаше танковете. Сам си признава!
43
3
 
8
 
! Отговори
до 36 преди 5 години
За пенсиите е истина. И го пиша тогава, когато герберите почнат да обясняват как при тях всичко вървяло прекрасно. Да не би да е забранено? Оправи се сам в нета и намери данните. Тях не съм ги написал аз.А данните, където пише, че сме последни в ЕС по жизнен стандарт също не ги измислям аз, намират се в докладите на Брюксел коя държава как се развива. Борисов да вземе да се обади на оня с ишиаса и да му направи забележка да не лъже.
42
3
 
2
 
! Отговори
Благодарим ти БКП! преди 5 години
Високите заплати и пенсии вече са факт. Постигнаха го комунистите!Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв.ГЕРБ е на власт само 6.5 г.Като станат 10 г., ще ги вдигне още, спрямо тези дадени от комунистите.
41
1
 
5
 
! Отговори
Хасфалт преди 5 години
Това е хубаво! При липса на здравеопазване е добре, че се обръща внимание поне на църкви и манастири.Лайк!
40
2
 
9
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
"Надявам се, че успях да отклоня вниманието ви от търговския регистър." Бившият правосъден министър Христо Иванов е заложил бомбата в Търговския регистър. Подробности ще научиш по-късно.
39
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червената измеетт не е на себе си! Ще умрат от яд милите! Ревете боклуциии :)))))))))
38
3
 
4
 
! Отговори
До 34 преди 5 години
Дрън, дрън, дрън!!! Червен ***, това го пишеш вече 100 пъти и не си интересен. Нищо не постигаш като повтаряш като папагал едно и също Всички те знаем, така че отивай на работа и стига си висял в нета, че няма да получиш никаква пенсия.
37
6
 
1
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Религията е опиум за народа,а църквата е наркокартела!
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДО 29Пенсиите се вдигаха с по 8% на година при червените, а при жълтя цар с по 10% на година.------------------------Точно така - изпразниха хазната и я оставиха на Бойко да им оправя бакиите. След тях ..... и потоп. Точно за да ми говорите сега за проценти. НЯМАААААА - червените като са на власт изсмукват всичко като Делонги. И не се правете на ***....... ясно ви е, но червените ви глави са мутирали явно
35
4
 
4
 
! Отговори
предизборно преди 5 години
баце обеща и субсидиите за партиите да махне, ноооо това беше преди изборите :D :D след това се оказа ,че без субсидии щели рязко да се корумпират....чак заплашиха :D та с тези субсидии от 11лв на глас може да оправим манастирите и в съседните държави...
34
5
 
6
 
! Отговори
ДО 29 преди 5 години
Какви червени другари, какви пет лева?Пенсиите се вдигаха с по 8% на година при червените, а при жълтя цар с по 10% на година.При Борисов с 2% на година. Чак тая година доживяхме 3,8% на година. И пак сме последни в ЕС.Борисов човешки съд може и да му се размине, надявам се Божи съд да не му се размине.
33
4
 
7
 
! Отговори
До 29 преди 5 години
ГЕРБераст на вас бъдещето ви личи. Скоро ще ви линчуват по площадите.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С лични пари или пари на партията ви!!!
31
4
 
4
 
! Отговори
Йохан Йохансон преди 5 години
Алилуя,брадър ! Дано заблудените БГ овце се освестят и те пратят на гръцки остров...
30
5
 
8
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 5 години
Надявам се, че успях да отклоня вниманието ви от търговския регистър.
29
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бегай,засмърдяЯ да питам всички червени драскачи тук - КАКВО НАПРАВИХА ТЕЗИ преди него ???? Безсилието ви личи от километри милички, ревете си и си мълчете. Това е положението!!!
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обещали са да се връткат като фурнаджийски лопати и пумпали. Обещано, изпълнено.
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някой да не е измяукал разгонено на премиера?!
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Йееее, отпуснахме бюджета за пури за една година, за да закърпим най-големия манстир в България ... АБЕ ВИЕ ХВЪРЛЯТЕ 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА 200 МЕТРА УЛИЧКА И ПЛОЩАДКА С ТРИ СКАМЕЙКИ БЕ !!!!