27 август ще е ден на национален траур за жертвите край Своге

Правителството изказа съболезнования на близките им
Обновена: 25 авг 2018 20:51 | 25 авг 2018 20:37, Веселина Йорданова
23
27 август ще е ден на национален траур за жертвите край Своге

27 август, понеделник, ще бъде ден на национален траур в памет на жертвите от тежката катастрофа край Своге, съобщиха от правителствената информационна служба.

Още по темата
Правителството изказва своите съболезнования на близките на загиналите.

В тяхна памет националните флагове на всички държавни институции ще бъдат свалени наполовина.

При тежкия инцидент до момента е потвърдена смъртта на 15 души, има и ранени.

Към 17.10 днес е получен сигнал за инцидент с автобус в района между Лесков дол и Своге, на около 2 км преди града, посока от София.

По първоначална информация автобусът е излязъл извън пътното платно, преобърнал се е и е паднал на площадка под нивото на пътя. Преди това превозното средство се е ударило и в няколко коли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" 27 август ще е ден на национален траур за жертвите край СвогеПравителството изказа съболезнования на близките им"Щом така са решили от Правителството, мисля, че нужно, ние , българите поне да уважим скръбта на близките на починалите в този нелеп и тъжен случай. НО да се прави пък траур, не мисля. Хапвайте днес и утре хляб, плодове и зеленчуци. Не е хубаво да се яде скара и шкембе чорба.
18
1
 
0
 
! Отговори
Жоро до 15 преди 5 години
Ти как искаш да се обичаме като не сме хора и се лъжем. Дойдоха двама манг.ли да ми правят покрива на гаража после дойдоха още четирима и ме изнудиха да платя 3800 лв. вместо уговорените в началото 360 лв. и от Прокуратурата решиха, че Няма престъпление. Какви мислиш са моите чувства към всички споменати по горе? Бях толерантен и им дадох работа а те за благодарност ме обраха е как мислите дали ще бъда отново толерантен?
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И КОГА СЕ СЪБРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЗАСЕДАНИЕ, ЗА ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ТРАУРА?ИЛИ РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО ОТ ЧОВЕКА-ПРАВИТЕЛСТВО?
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътуването по българските пътища е като руска рулетка.Тръгваш и знаеш, че вероятността да пристигнеш жив е малка.Или влакът ти ще се запали, или автобусът ще изгори, или ще стане катастрофа,, или някой наркоман ще се блъсне в теб. А КАТ налагат глоби, които след това не се събират.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
9- НАПЪЛНО СИ ПРАВ- НЕНАВИЖДАМ ВСЕКИ, КОЙТО НАСАЖДА ЗЛОБА И ОМРАЗА, КОЙТО ГЛЕДА ДА НАСЪСКВА НАРОДА, ВИЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО НИ СЕ СЛУЧВА, НИЕ НАИСТИНА СЕ МРАЗИМ- ВИЖТЕ КОГАТО НЯКОЙ ЛЕКО ЗАСЕГНЕ ПРАВАТА НИ- РЕАГИРАМЕ ПЪРВИЧНО. А ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЕДИННИ В ОСНОВНОТО- СОЦИАЛНИ ПРАВА, ТРУДОВИ ПРАВА И КОГАТО НЯКОЙ ГИ ОТСТОЯВА- ТРОЛОВЕТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ПЛЮЯТ ЗЛОБА ИЗПЪЛНЯВАЙКИ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА ЦЕНТРАЛАТА СИ. ИЗКАЗВАМ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ И ДАНО ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ УСПЕШНО.
14
2
 
5
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
На кривата ракета космоса и пречи! Та на Бай ти *** все някой му е виновен! И всичките сте разбирачи и търсите причините в другите, искате друг да носи отговорността. Колко от вас си плащат и минават прегледи само по документи? Колко от вас карат трошляци? Колко от вас карат с несъобразена скорост и не спазват дистанция? А колко от вас са сигурни , че са в перфектно здраве, когато се качват в автомобила си? А колко татковци накупиха коли на неспособните си деца да управляват автомобила си?????
13
3
 
3
 
! Отговори
тъ82 преди 5 години
всеки ден трябва да сме в траур.идио..ти газят трепят и се трепят.и гастарбайтерите имат принос този месец.всеки ден спасявам живота на возещите с се смен колеги и на този к,ретен отсреща.искам да карам 40 т танк в определени моменти.
12
4
 
1
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
До Петър Михов. И това какво общо има с трагичната новина? Креттен.
11
10
 
1
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
НАЦИОНАЛЕН ТРАУР ЗА ГЛАСУВАЩИТЕ.
10
4
 
15
 
! Отговори
Петър Михов преди 5 години
А знаете ли,че над половината от ГЕРБ са бивши червени кадри? Не се заблуждавайте! Всички произлизат от едно котило,само имената на партиите са различни и ни разиграват театър всеки ден спорейки в парламента,а накрая ядат и пият на една маса.
9
8
 
9
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До мръсния гробокопач и другите червени анонимници. И какво общо има тази трагедия с Боко, Цецо и гербаджиите? Ти разбра ли причината за катастрофата, та бързаш да се плюнчиш и обвиняваш? Ами ако просто на шофьора му е прилошало или е получил инфаркт, какво ми навираш политически елемент, бе олигоффрен.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 2А на тия хиляда човека, които се избиват по пътищата ни на година дали им е добре?А на семействата и близките им?
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тия мръсни крадливи гербаджии всеки ден е траур.
6
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка на кликата на Суджука и Ушев Цецо!
5
7
 
16
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Оставка, Борисов! Не. Съболезнования! Оставката ти е твоето поднасяне на Съболезнования, истинското. И можеше да минешщ и без този ден на траур, лицемер, гнусен и долен!
4
7
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Ами карай си с по-малко, примерно с 90, щом 140 ти е много, какъв ти е проблема?! На половината коли 140 даже им е малко или им е добре.
3
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Koлко станаха траурите от 2001 година Индиго?!То не бяха автобуси, Хитрино, Магистрали, военни заводи, всичко в таз държава гърми, мре, убива. КОЧИННА!!!
2
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правителството да не се изсухля от отговорност като пръдня от ***, а да обясни защо позволи на Суджука да се вдигне максималната скорост по магистрала на 140 км в час?Да може да си прави Тиквата пи-ар, а *** да си кара трошляка като камикадзе!И това по някаква насрана разбита магистрала, цялата в дупки!
1
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде почна се,Война като на война,щом излизате с намерението да не се върнете недейте да драматизирате.