Мюсюлмани ще гладуват щафетно в подкрепа на Босия

Хората се обявяват срещу "паралелната реалност", която струва животи
34
Мюсюлмани ще гладуват щафетно в подкрепа на Босия
Снимка: архив, БулФото
Повече от 90 мюсюлмани от Родопите и Старозагорско утре ще започнат щафетна гладна стачка в подкрепа на Николай Колев-Босия, който гладува от средата на юни, предаде БНР.
 
Неговият протест е срещу "корупцията в Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" и продажбата на шофьорски книжки".
Още по темата
Босия настоява и за оставката на транспортния министър Ивайло Московски. 
 
В протеста се включва и бившият служебен премиер Ренета Инджова. Тя определя създадената по случая временна парламентарна комисия като "абсолютно несъстоятелна и некомпетентна".
 
"Тази кауза е най-народната кауза, защото всички са метнати по магистралите, а там царят само нарушения, фалш, бутафорни реквизити – от обозначенията до мантинелите", каза Инджова.
 
"Докато не му се даде шанс да докаже дали е прав, или не е прав, ние ще продължаваме с щафетните гладни стачки", заяви Ибрахим Караджа от Казанлък. Според друг поддръжник на Колев – Айдън Даил, има пробуждане и "по един много обикновен, чисто човешки начин, тръгва реален протест, с реални мирни действия".
 
"Смело мога да кажа, че това са хора, здраво стъпили на краката си, които отричат насажданата паралелна реалност, а тази паралелна реалност – институционализирана, струва много милиарди, но най-тъжното е, че струва нашите животи", посочи Айдън Даил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите сме толкоз бедни че си гладуваме пернементно
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледнато реално аз също гладувам щафетно. Не ям, ту гладувам. И така цял ден.
22
1
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Какво да гладуваме - в БГ обикновените хорица са в хуманитарна криза от люлката до гроба. То бива, бива, политики, ама...
21
0
 
8
 
! Отговори
юпииии!!! преди 5 години
кой гладува щафетно 1 час, получава щафета салам - без свинско.
20
4
 
2
 
! Отговори
Чист ариец преди 5 години
До Дали?Преди 30 години ДС назначи Босия за дисидент, подържа го няколко дни в затвора за парлама и му даде задача да саботира демократичния процес в България. Той не беше сам - ръководеше го друг кагебешник - марксистът Жельо Же/лев! Всичките сед/ерасти бяха креатури на ДС и БКП и направиха всичко възможно, за да спъват България по пътя и към свободата и независимостта. А снимки с мерцедеса и Босия е пълно в Гугъла.
19
3
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КОЙТО ГЛАДУВА И НЕ Е ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИЧКА , Е ЧОВЕК КОЙТО НЕ РАБОТИ ... РАБОТИШ -ЯДЕШ-РАБОТИШ ...НЕ РАБОТИШ -НЕ ЯДЕШ !!! ГЛАДУВАЩИТЕ НЕРАБОТЕЩИ И НЕДОПРИНАСЯЩИ ЗА ЖИВОТА В РОДИНАТА- НЕ СА НИ НУЖНИ !!! БИЙ СЕ -ВОЮВАЙ-СТАНИ ПАРТИЗАНИН ...АМА ЩЕ ГЛАДУВАМ И УМРА ,АКО НЕ МИ ХОДИШ ПО "ГАЙДАТА" -НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАСКИЯ НАТЮРЕЛ !!! *** БЕЗПОЛЕЗНИКО !!!
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срам ме ,че през 90те вярвах на този психясали!Бяхме наивни и глупави,сега никой свестен човек няма ,да се хване на на неговите глупости!
17
5
 
10
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Босия се нуждае от компетентна медицинска помощ и подходящо лечение в Курило, Карлуково или друго подобно заведение. Може би има възможност за принудително лечение.
16
5
 
4
 
! Отговори
месара преди 5 години
тоя светец ли ше го правим, или паметник ше му вдигаме?! гледам чак последователи гладуващи вече си има. явно така са избрали да умират - от глад. ами удоволетворете желанието им! желаещи да се заливат с бензин и да се самозапалват няма ли? алоооо, не може да изнудвате така държавата, не можете така да сваляте Президент, Министър или Премиер, на който какво не му харесва и айде, има си органи които решават това!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да стачкува и да не стачкува все тая . Бизнеса върви ,точните момчета се развиват
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде нали Московски си занимава, този стига е гладувал... Постигна си целта....
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Чист ариецА дано , да си чист ариец. Обаче проблема ти (ви) не е в това , а в самовеличаенето ! Самовеличаеш се , щом вярваш , че някой ще тръгне да вакарва усилия , в това да те/ви заблуждава . Усилията струват , а отдавна е доказано (Пенчо Славейков го е записал) - не народ а *** . Та кой ще тръгне да се набутва със средства и ресурс , да "заблуждава" подобието на народ??? Я се огледай , мизерия, нищета, оскотели хора - какво да ги заблуждаваш , по-скотове от това няма как да станат !
12
6
 
15
 
! Отговори
Локи преди 5 години
Герб доказаха своята некомпетентност отдавна. Трябва експертно правителство, а не бащица, който си мисли, че разбира от всичко!
11
1
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 2Като ще освобождаваме, дай не забравяме и Надежда Савченко!
10
5
 
3
 
! Отговори
Дали? преди 5 години
Живея с съседния вход и никога не съм виждал да го превозват насам / натам с каквото и да е, дори мерцедес, особено през последните седмици. За Ариец-а - мразя БСП / БКП / ГЕРБ. Това за да не се напъваш да пишеш по мой адрес глупости.
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"щафетни гладни стачки" :))))Аз гладувам от 8 до 9 чеса, ти от 9 до 10....
8
2
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 1Какво ли не казва човек на 2 ракии в 10:00 часа!
7
6
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Безпокоя се за кака Ренета!!!Как така ще гладува!?? И от мезето ли ще се откаже!??
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1 И тя и Татяна Дончева. Реално гласуването в БГ е бутафорно, както всичко останало
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правителството е стабилно !