Световното по волейбол се довери на Holiday Heroes

Благотворителната организация е официален партньор на най-значимото събитие в мъжкия волейбол, което се завръща в България след цели 48 г.
Обновена: 14 сеп 2018 14:29 | 14 сеп 2018 09:07,
0
Световното по волейбол се довери на Holiday Heroes

 Тази година Световното първенство по волейбол се завръща в България след близо половин век отсъствие. За пръв път в историята на турнира, той ще се провежда едновременно в две държави – при нас и в Италия. Що се отнася до България, най-големите звезди на волейбола ще изгреят във Варна, Русе и София.

Освен огромен спортен празник за цяла България, Световното по волейбол се оказва голяма стъпка напред за благотворителната организация Holiday Heroes. Именно Празничните герои ще бъдат отговорни за организацията на всички доброволци, които ще помогнат световният волейболен форум да се превърне в най-запомнящото се спортно събитие в България тази година.

Holiday Heroes е организация за директна благотоворителност, която се появи в България през Коледа 2012 г. От тогава насам, два пъти в годината, дружеството събира средства от корпоративни и индивидуални дарители за закупуването на храни и продукти за семейства в нужда, самотни родители, възрастни хора и хора в неравностойно положение. Във всяка тяхна кампания участват близо 400 доброволци и именно заради това Световното първенство по волейбол се доверява на тях.

Мениджър на доброволците във всички три града ще бъде Ивона Пенчовска. Тя е част от Holiday Heroes вече четири години и споделя, че да си доброволец става по-популярна и търсена дейност сред все повече хора в страната. Все повече западни компании се впечатляват и уважават потенциалните и настоящите си служители, които даряват времето си доброволно в подкрепа на дадена кауза. А да си доброволец на подобен спортен форум дава много опит, контакти и незабравими изживявания.

Световното по волейбол се довери на Holiday Heroes

Според Пенчовска ще са необходими стотици помощници, за да запълнят всяка длъжност и смяна в натоварения доброволчески график на първенството. Набирането на доброволци продължава до края на срещите в България.

Ако искате да станете част от историята и да участвате в Световното първенство по волейбол за мъже 2018 може да се регистрирате за доброволец на адрес: http://www.volleyball.bg/volunteers/.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Holiday Heroes
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари