Черната вдовица и застреляният бизнесмен: Приказката...

Води ли модният подиум към дългото извито стълбище към подземния свят?
Обновена: 26 сеп 2018 13:31 | 26 сеп 2018 13:30,
92

Джордже Михалевич – съпругът на Мис "България" 1998 г. Наталия Гуркова, беше убит на светофар в ЮАР вечерта на 24 септември. Така красивата миска се превърна в опечалената красива вдовица – събирателен образ на много жени, клъвнали въдицата на богатите влиятелни мъже.

Клишето става такова с причина, а младите красиви манекенки, овдовели преждевременно, определено са едно от тях.

Още по темата

Води ли модният подиум към дългото извито стълбище към подземния свят?

"Не съм убеден, че мъжът ѝ е част от подземния свят. Не знам кой и на каква база твърди това. Факт е, че човек е убит. Южна Африка има огромни проблеми с престъпността и полицията. От ЮАР в момента бягат много бели хора. Те не искат да живеят повече на това място. Престъпността там е несравнима с Европа. Там се експериментира върху хората с нови синтетични дроги и те стават ходещи оръжия", отбеляза журналистът Борис Ангелов пред Bulgaria ON AIR.

Патриция Кирилова се съгласи с позицията на колегата си и допълни, че много българи в ЮАР, които имат заведения, споделят, че стават чести свидетели на престрелки.

"Вместо манекенките да си намерят нормална работа, те предпочитат да си намерят лесен и бърз начин за постигане на целите си. Но крайният резултат не е щастлив. Все пак има примери, в които жените са спрели да се проституират и са създали семейство. Жената се учи в първите си 7 години да не е проститутка, която да разхожда някакви дрехи по някакви подиуми", категорична бе Кирилова.

Те коментираха, че в България трудно се правят големи пари по нормален и честен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
8
 
! Отговори
до 51 преди 5 години
Тя не прави такива неща
48
6
 
14
 
! Отговори
Зорница преди 5 години
Да може да му лапне мангизите че вече Удъртява и нема да има кой да и дава да го смуче
47
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убит е целенасочено, а не в някакви случайни престрелки....Търговия с диаманти....По Наталия Гуркова може да се прецени какъв е човека -дали е съмнителен бизнесмен с пачки или нормален човек, с когото не би излезнала никога...
46
37
 
6
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Наталия, бъди силна! България е с теб!
45
2
 
34
 
! Отговори
ОЩЕ преди 5 години
КОЯ ЛИ ВЕЧЕ ПОД РЕД Е ВЕСЕЛАТА ВДОВИЦА-БЪЛГАРКА НА МИЛИОНЕРЧЕТА..ВЕЧЕ НЕ СЕ БРОЯТ--СЕГА ЩЕ ТРЪГНЕ НА РАЗХОДКИ ПО СВЕТА--НЕ Я МИСЛЕТЕ-ПОДПЛАТЕНА Е ОТВСЯКЪДЕ С ПАРИЦИ..ЗЛАТНА ВДОВИЦА-НА КОЙ ЛИ МЛАДОК ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТА....
44
2
 
12
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
Водещият е тотално неадекватен и груб.
43
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спокойно, тя няма да тъгува дълго мацката....................скоро ще намери друг богат ахмак..............ако гръмнат и него, има и други богати чичковци!!!
42
3
 
63
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До Гошо: Мъжа и е сръбски мафиотски бос. Въртял бизнес с диаманти. Няма диамантен бизнес, дето да не е кървав, освен ако не го въртят евреи във бижутериите си. Тоя не е за жалене. Убийството му е поръчково, и не е инцидент. И едва ли е от чернокожи.
41
37
 
19
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Стига спекулирахте бе. Покажете малко уважение, човек е умрял все пак. Нито той, нито Наталия заслужават да плюят по тях. Жената остава вдовица с две малки деца, каква утеха ще и донесат парите му. В тая маймунска дупка Южна Африка, откакто им дадоха права на ***, престъпността мина е през тавана. Историята се повтаря обаче, света от прогрес ще премине в регрес. Белият човек ще ги ползва за роби отново. Животното си остава животно
40
6
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черна вдовица, освен паяк, означава убийца, обикновено на съпрузи, обикновено серийна. Толкова ви е ниска общата култура, че с това заглавие, което не знаете какво значи, обвинихте самата Гуркова за убийството, поради което има основание да ви съди за клевета.
39
0
 
34
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Няма нужда чак до там да ходя, те африканците сами си идват тука.
38
1
 
39
 
! Отговори
Проста истина преди 5 години
По добре работник у нас, отколкото диамантен Boss в ЮАР.
37
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Черната вдовица и застреляният бизнесмен: Приказката..."---Няма такава вдовица, бе! Има "Веселата вдовица", иначе няма да е приказка. :)
36
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убили търговец на диаманти в Южна Африка.Що не гърмят по търговци на хляб или зеленчуци ?Преди години бяха отвлекли и измъчвали баща му на този бизнесмен... има нещо гнило в цялата история.
35
1
 
47
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До Анонимен 36: Естествено, че е напълно професионално свършена работа! Дори поршето е само за смяна на едно стъкло! Това за престрелките и убийствата е написано само да си чешат езиците! Тия са били професионалисти от много високо ниво!
34
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И после ревете, че в България живеете зле ?!Ами отивайте в РЮА.Нали сте много недоволни тук ;)Мрънкачи :)))
33
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма СЛУЧАЙНОСТ, двама души на мотоциклет, спират до него на светофара и изстрелват 2 Куршума, не цял пълнител, ДВА куршума / ама смъртоносни/, ей така за развлечение.Това си е професионално убийство. От хора които са получили пачки за тази работа. Ако бяха разни черни бандюги щяха да искат да вземат ПОРШЕто или да оберат трупа. И ЩЯХА да изстрелят поне 10 куршума по жертвата. Наште платени журналисти малко да се освестят и да спрат да пишат глупости. Бог да го прости, но такива са рисковете
32
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"... в които жените са спрели да се проституират и са създали семейство."---... да СЕ проституират ли!? Джеси, "проституирам" НЕ Е възвратен глагол.
31
4
 
28
 
! Отговори
кой е тоя преди 5 години
До АнонименГардиън: Осъден трафикант на жени в българския ВИП БрадърПетко ли?
30
6
 
30
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Е, вече няма фирми за диаманти, вече нищо няма, туй то! Този впрочем за първи път го чувам... Джордж Холивуд! Пффф... Показен т.ъ.п.а.н.а.р, съвсем естествено е да го гръмнат! В интерес на истината доста хора биха го гръмнали тоя, даже само за спорта!