Очернянето на България по света бе дело на група хора!

Журналист: От години наред сриваме институциите
11 окт 2018 22:46, Анисия Иванова
103

На "нова Катуница" няма как да станем свидетели. Властите са си извлекли много сериозни поуки от "старата". Вчера в Русе самите роми се опасяваха от нападение над самите тях. Те бяха много афектирани от трагедията.

Така журналистът Евгени Петров коментира напрежението в Русе заради убийството на журналистката Виктория Маринова.

"Ромите направиха опит за разграничение от убийството. Остава следствието да си свърши работата докрай. Да се разбере дали е имало хора с него, дали е взел нещо преди убийството. Рокерите не са прави с напрежението, което подклаждат", твърди Петров в "Денят ON AIR".

Според него властите със сигурност знаят, че може да има напрежение и би трябвало да са се подготвили.

"Очернянето на България по целия свят бе дело на група хора, които топят и мразят страната ни. За тях всичко у нас е лошо, това е поредният опит да се сринат институциите. Реално не всички журналисти са виновни за нагнетяването на положението. От години наред сриваме институциите. Не казвам, че в България всичко е цветя и рози, но институциите се опитват да си свършат работата, а ние ги тикаме в блатото", обясни още журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Не само българските медии не си проверяват информацията - "колегите от световните медии не провериха сигурността на сайта, от който са взимали информацията", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
19
 
12
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Амчи те русофилите постоянно бълват гадости по адрес на България и имат в домовете си окачен портрет на Путларах Акбар и веещо се знаме на Русия ,,удобно,, скрито зад дивана.....
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Но 1 коментар.Предполагам че името ти е познато на много българи,имам предвид видна личност, но по разбираеми причини не го казваш.Искам да кажа интелигентен.Това което казваш е "Пар екселанс"
5
3
 
4
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
OT bg kradlivi urodi.baaktan.samo linchuvaneto VB na borisov.kyrnelia i compañía shte donese spokoistvie na normalnite bg grajddani.hristiani.
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А КОЙ ПОчерни България? И то многократно и все по-често!
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Очернянето на България по целия свят бе дело на група хора, които топят и мразят страната ни"Погледнете към парламента! От там идват всичките резили, крадци (и сподвижници на), мошеници, мафиоти и като краен паралел - простаци от БКП! Там е резила и там е същинската омраза към страната ни! Не търсете другаде!
2
9
 
28
 
! Отговори
к преди 5 години
не "група хора" а гадните еврей от бандата на Сомолон Паси !!!!това са гадовете които унищожават България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
27
 
19
 
! Отговори
ами , да.... преди 5 години
Целта е да се сриват новите демократични и съвременни ИНСТИТУЦИИ НА БЪЛГАРИЯ, за да се вкарат в тях дъртите "ЧЕРВЕНИ ИБРИЦИ НА МОСКВА"...ЗА ДА НИ НАПРАВЯТ ПАК --"СОЦ-РОБИ НА ТРУДА ", в полза на "руските братски интереси"!Който до сега не го е разбрал, има мозък , колкото вит.-"С"!!!!