Очернянето на България по света бе дело на група хора!

Журналист: От години наред сриваме институциите
11 окт 2018 22:46, Анисия Иванова
103

На "нова Катуница" няма как да станем свидетели. Властите са си извлекли много сериозни поуки от "старата". Вчера в Русе самите роми се опасяваха от нападение над самите тях. Те бяха много афектирани от трагедията.

Така журналистът Евгени Петров коментира напрежението в Русе заради убийството на журналистката Виктория Маринова.

"Ромите направиха опит за разграничение от убийството. Остава следствието да си свърши работата докрай. Да се разбере дали е имало хора с него, дали е взел нещо преди убийството. Рокерите не са прави с напрежението, което подклаждат", твърди Петров в "Денят ON AIR".

Според него властите със сигурност знаят, че може да има напрежение и би трябвало да са се подготвили.

"Очернянето на България по целия свят бе дело на група хора, които топят и мразят страната ни. За тях всичко у нас е лошо, това е поредният опит да се сринат институциите. Реално не всички журналисти са виновни за нагнетяването на положението. От години наред сриваме институциите. Не казвам, че в България всичко е цветя и рози, но институциите се опитват да си свършат работата, а ние ги тикаме в блатото", обясни още журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Не само българските медии не си проверяват информацията - "колегите от световните медии не провериха сигурността на сайта, от който са взимали информацията", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбрахте ли кой мрази България ? Всеки който каже нещо лошо против Боце тиквата и неговата крадлива пасмина от ГЕРБ.Трети мандат управляват и все някой им е виновен, трябва да сме луди ако отново предоставим на ГЕРБ и БСП да управлават.
26
8
 
12
 
! Отговори
Е..прав си!!! преди 5 години
Половината българи са у чужбината.!!!Кой ше робува тука на "червените капиталисти" от *** -20 за 200-300-Э/мес.НЕМА ВЕЧЕ БАЛАМИ , ДРАГИ... ХА,ХА,ХАААААААА.../...умреха от "реален социализъм"--НЕ ОТ МЕНТЕТА.../
25
10
 
9
 
! Отговори
КАТО НЕМАШ НЕРВИ.. преди 5 години
..БЕГАЙ У РУСИЯ!У СИБИР Е МНОГО СПОКОЙНО ,БАКЕ ...БОЯРЩИКА Е ХЕПТЕН БЕЗ ПАРИ!
24
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбрахте ли кой мрази "БЪлгария"! Всеки който каже че оправниците ни (БКП) са тотално некадърни! (Пиша оправниците от всичките сектори а не всички които работят в тях)Ето, това за тях е България, тяхната България, България която съсипаха и унищожиха сами! Значи ние мразим тяхната България - има защо!
23
6
 
25
 
! Отговори
Неам нерви преди 5 години
Отчайващо е недоверието в правителството, прокуратурата и полицията. И никакви извънредни пресконференции със заплахи към гадовете, които рушат имиджа на България, няма да помогнат. Бойко,Цацата и МВР шефчето, излъчваха страх, безпомощност и паника.
22
7
 
25
 
! Отговори
Неам нерви преди 5 години
Бибитко гневен на целия свят. Защо?! Защото като лавина се разпострани новината за бруталното убийство на журналистката - най-вече - защото коментарите разкриваха за кой ли път, но вече изключително масирано, истината за медийния монопол и разделянето на медиите на угодни на властта, за тероризирането на журналисти, за злоупотребата с европейски фондове, за корупцията, за критично ниското доверие в държавното обвинение. Паникьосаният човек прави непростими грешки. Баце заплашваше наред а това и Ердоганя не го е казвал на глас!
21
6
 
6
 
! Отговори
БСП преди 5 години
Плаща и ние плюем.Кво сега.Нищо лично
20
11
 
10
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Браво на всички бивши комунисти, които са осъзнали, че трябва да напуснат тази вредна, терористична, крадлива и лъжлива комунистическа партия БКП/БСП, която се топи като сняг.Останали за пълнеж са само червените бабички, живеещи с носталгия по младините си и роднините на червените, заради всички привилегии, които получиха... Всички умни и независими българи бягат и ще бягат от тази ужасяваща, българофобска и русофилска партия и заслужават само адмирации! Браво!!!
19
7
 
22
 
! Отговори
Денис преди 5 години
Ама има причина да бъде очернена. Иначе половината българи нямаше да са по чужбина.
18
5
 
29
 
! Отговори
мак преди 5 години
България я злепоставят само некадърните управляващи и некадърното им управление.
17
18
 
14
 
! Отговори
Червени мухоморки преди 5 години
Някакъв малоумниk ми слага минуси. Явно не е съгласен, че БСП трябва да бъде забранена и премахната. Сигурно е русофил-антибългарин и най-вече мадъфакър.
16
2
 
3
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
Bg e na po naporistite i prostite.boiko.kurnelia.stoichkov.valentin iordanov.zlatka.slavi .prostashtina bezkraina.BOG gi prosti.
15
16
 
12
 
! Отговори
Червени мухоморки преди 5 години
Защо не каже кои са тези "хора". Това са башибозуците от БСП. Били мразили Боко тиквата затова видиш ли нахлули цяла България. Ама не е тъй. Те винаги са мразили България и българския народ. Даже през 1986 изкараха народа на безмислена манифестация под радиоактивния дъжд. ЗЗД и забрана на БСП!
14
5
 
20
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
брех виж ти институциите се опитвали да свършат нещо ццццц....никой не се е опитвал да очерня никого тва са глупости проблема е че ако не се изострят и назорят нещата по подобен начин в БГ нищо не мръдва ето заради това е имало леко остри коментари драги ми вярващи в конспиративни теории и фантазиори
13
5
 
11
 
! Отговори
Prost bradan преди 5 години
Не бе тупам очерняме е такива помии като тебе , тех искаме да сринем и изметем от държавата която лакеи като теб доубиват и останалите овце дето блеят им пригласят . Вие сте прости ,нагли и безкруполно утайката на едно общество хер-фликове облечени с власт. Дефакто вие сте си фашизоиди наследници на онези които горяха гора в крематоеиумите на Швабен , ако вашият лидер дето ви храни с фастъци този балкански Садам го разкарат вие ще лазите като *** от Ньорберският процес
12
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да мразиш наглярите крадци от ГЕРБ не означава че мразиш България.Критиките бяха отправени към Боко Тиквата и шайката му, а не към българите.
11
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за кво ни лансират този герберастки лакей.Той не е никакъв журналист, а защитник на Статуквото. Нс хрснилкс при Суджука. Жалкото е че повечето в България са като него.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отдавна тази и3мет трябва да се измете. Щом е нещо кафево винаги има лай.няна основа.
9
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТИКВЕНИЦИ(*** ЛО УМНИЦИ С МАХНАТИ)
8
9
 
27
 
! Отговори
антикомунист преди 5 години
Не е нужно други да ни черният...А фактите....На второ място в света по намаление на населението , след Лесото. Г-н псевдожурналист,коментирай това.. Омръзна ми от жалки клакьори.Те и майка си ще убият само и само Боко да е на власт. Дори и България да загива, важното е Боко Тиквата да е на власт,за да я погребе.