Страх, заради Северин: Близките му не показват носа си навън!

Жена му напуснала дома им, заживяла с майка си на село
18 окт 2018 18:05, Петя Славова
35
Страх, заради Северин: Близките му не показват носа си навън!
Снимка: БТА

Близките на Северин Красимиров се изпокриха и не подават носа си навън от страх. Жена му Емел се е преместила да живее заедно с майка си Айше при баба си по майчина линия в близко до Русе село.

Емел разказа пред "Монитор", че се притеснява за живота си и не знае как ще продължи по-нататък, защото ромите от двете махали – "Тракцията" и "Селеметя", не я искат при тях.

Още по темата

"Прибрахме се с майка ми в квартал "Тракцията", където последно живяхме със Селяйдин при леля му, но циганите ни заплашиха, че ще ни пребият, убият или запалят. Изгониха ни, спала съм навън тази нощ. Избягахме и не можах да си взема нищо – дрехи нямам, нищо нямам. Не ме пуснаха в собствената ми къща да се прибера. Аз каква вина имам, да не съм го извършила аз туй нещо", оплаква се от поведението на съкварталците си Емел.

От къщата, където е сега, се страхува да излиза, за да не си навлече гняв и тук, а иначе не искала да живее на село.

Казва, че Северин й се обадил от Германия, когато пристигнал там. Готвела се да замине при него и щяла да тръгне веднага, но личната й карта не била готова и това я възпрепятствало. От две години живеели заедно без брак, обичала го и нямала да го изостави, каквото и да се случи с него.

Гледала по новините, че го връщат в България в сряда вечерта и искала да го види, но се страхува да не я линчуват. Разказва, че се разбирали и парите им стигали. Северин изкарвал по някой лев, като разтоварвал стоки.

"Не знам какво точно – кашони с обувки, други такива неща разтоварваше от камиони. На частно го викаха, отиваше за час – два и се връщаше с пари", обяснява жената.

За рода на Северин знае, че родният му баща е умрял в затвора, където лежал за кражби, но не може да каже дали е от болест или се е самоубил.

Чичото на Северин и брат на баща му в момента бил в затвора, лежал там от "бая време", имал още една година и щял да излезе на свобода. Чичото бил осъден за кражби на злато и пари.

Емел разказва и за деня, в който Северин се върнал в дома на леля си с окървавени дрехи.

"Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи. Хвърли ги за пране, ама аз нямах време да ги изпера, щото имах друга работа. Не е докарвал никакви вещи. Седна на леглото, плака, беше целият червен. Аз му казах: "Какво стана?", той започна да вика "Не знам, не знам, не знам". Не викаше на мене, така си викаше. Каза, че ударил едно момче и туй, взе да вика: "Айде да излизаме", пък аз: "Къде, бе, да излизаме". Не вярвам Селяйдин да е извършил туй нещо, не искам да лежи в затвора", разказва Емел. Ако обаче получел присъда, щяла да му ходи на свиждане.


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Терсенето преди 5 месеца
От тия ще излезе следващият.
Никола Тесла, Хахаха.
12
0
 
11
 
! Отговори
Пет преди 5 месеца
Като им чуеш за Родата...все работари! Товарили.разтоварвали.пари носили..в затвора за.калка получили.. все старателни хора....не са седели и чакали...ами и малкия е отишъл да се усъвършенства.вършенства в Германия...а лошите хора го върнали обратно .и неговата Глупава ОВ.ЦА. пак си го обичала.макар и по Долните гащи да имал кръв...а не питала дали не е от друго момиче?! Театър без край.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Некъф

Ако си мислиш, че треперят от страх си твърде далеч от действителността.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Винаги са си биле артисти...
9
0
 
24
 
! Отговори
работливо момче ! преди 5 месеца
Не знам какво точно – кашони с обувки, други такива неща разтоварваше от камиони....................от 10-годишен е започнал. първо разтоварвал жица, цветни метали.....позаякнал - сега разтоварва камиони с ДРУГИ ТАКИВА НЕЩА....
8
0
 
32
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
А га отгледаха и възпитаха убиец не ги беше страх
7
11
 
26
 
! Отговори
Дразни! преди 5 месеца
Хайде стига вече с тези. и този случай! журналистка. Пишете за пенсионерите, стачкуват, работили са цял живот и живеят в мизерия!
6
2
 
28
 
! Отговори
До долния преди 5 месеца
Веднага БХК да я обяви за човек и жертва на годината. Къде спите ве БХК?
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този дегенерат заслужава да лежи в затвора за укриване на престъпник.
4
2
 
29
 
! Отговори
от 6 преди 5 месеца
Абе що ми "редактирахте" половината изказване и му убихте смисъла бе :-) :-)Вие сте същите убийци като оня!Няма ли малко съчувствие от вас към убитата ви колежка бе?Утре може да сте вие!Хахаха
3
0
 
50
 
! Отговори
1234 преди 5 месеца
"От две години живеели заедно без брак, обичала го"..........
но сигурно се води и самотна майка и взимат яко помощи от работещите българи и за благодарност убиват същите тези!!
Ако е взимала помощи за самотна майка а си признава,че всъщност не е ”самотна” а си има мъж с който живее е редно държавата да се задейства и да спре тези помощи!!
2
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе номера и чалъми!Правят се на умрели лисици ама да има как още на часа ще ти резнат гръцмуля!
1
3
 
7
 
! Отговори
Подлодял Гилап преди 5 месеца
Поскан салза сатиах!