Майки протестират с автошествие за оставката на Симеонов

Трафикът в центъра на столицата е затруднен
134
Майки протестират с автошествие за оставката на Симеонов
Снимка: архив, БулФото

15-и пореден ден на протести на майки на деца с увреждания в центъра на София с настояване вицепремиерът Валери Симеонов да подаде оставка. Днес демонстрацията е под формата на моторизирано шествие из почти цялата столица.

Още по темата
Автомобилното движение в центъра на София е затруднено заради протестното шествие, което тръгна от  бул. "Цар Освободител", предаде БНР.

"Докато не получим оставка, няма да спрем, защото не може да продължава това политическо безхаберие. Тръгваме от тук, по "Раковска", НДК, след това "Сливница", имаме Орлов мост. Искаме повече хора да ни видят и да разберат, че не сме се отказали", заяви една от участничките в протеста.

Десетки автомобили с надписи "Системата ни убива" и с развети черни знамена се движат по маршрута: бул. "Цар Освободител", ул. "Георги Раковски", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Витоша", ул. "Бяла Черква", бул. "Петко Ю. Тодоров", бул. "Академик Иван Евст. Гешов", бул. "Константин Величков", ул. "Габрово", ул. "Скопие", бул. "Кн. Мария Луиза", пл. "Лъвов мост", бул. "Сливница", бул. "Ген. Данаил Николаев", бул. "Ситняково", бул. "Михай Еминеску", по бул. "Цариградско шосе", през пл. Орлов мост - с престой около 10 минути, бул. "Цар Освободител" и приключва на пл. "Ал. I Батенберг".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
7
 
54
 
! Отговори
от ЮАР преди 5 години
Платени от соц партията протестиращи. Прекалиха вече с малоумията.
59
17
 
38
 
! Отговори
НЕ МОЖЕ преди 5 години
НЕ МОЖЕ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ВЛАСТТА ДА ПЛЮЕШ ПО ХОРАТА! ТЕЗИ ХОРА СА ТЕ ИЗБРАЛИ...ТЕ ЩЕ ТЕ СВАЛЯТ! ТОВА Е ЛОГИКАТА В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА....
58
1
 
38
 
! Отговори
ДОТУК преди 5 години
До вънСАМО БОГ ИЗЦЕЛЯВА СЛЕПИ И НЕДЪГАВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
57
13
 
38
 
! Отговори
вън преди 5 години
НЯМА МЯСТО ЗА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ....ОСТАВКА!!!
56
7
 
50
 
! Отговори
Тая преди 5 години
история стана твърде тегава,банална и досадна,и много,ама много намирисва на финансово подплатена и политически осигурена?!?!?!
55
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що да се бъхтам по 9-10 часа като за 1 мога да прибера комунистически петдесетак.Майки с увреждания
54
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде точно са майките на този протест, камо ли на деца с увреждания.Всички са платени или подведени
53
2
 
45
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Деца на майки с увреждания.
52
16
 
41
 
! Отговори
Сянка преди 5 години
Никога няма да се оправи България,защото когато една група протестира,друга я напада и не я подкрепя,гражданите са едни срещу други,и винаги ще бъдем на дъното,а това е много изгодно за управляващите.
51
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да се разбера какво се активизираха толкоз от БСП-то. Валери е ясен, ама ми се струва, че някой им наля доста парички напоследък. Явно бая време останаха извън властта и са доста поизгладнели вече. Не издържат горките. А иначе и те нищо не могат да предложат осен стари муцуни като Гечев, Овчаров и други социалисти - едри бизнесмени + нов дебеличък шеф на ДАНС. От трън та на глог.
50
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да му искат оставката да го оставят да разследва ТЕЛК-овете, защото 50 % са фалшиви и това е обществена тайна. От там могат да се освободят доста средства, че да им дават и по 1500 лв на месец.
49
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Иф ааа и Корнела,и Корнела видна седесарка приватизторка,нищо че сега слага венци на гроба на бай ви Тошо и според Буруджиева дето и беше едва ли не дружка Корнела е върнала БКП в годините на ВЪлко Червенков.Още малко и ще поиска "народен комунистически съд"ама тоя път изедниците са истински и са ЧЕРВЕНИ!А избийте се де.
48
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахахахаха,много зиморничави бе,на 15 градуса се увили като пашкули,ако ги снимат отгоре ще се види целият резил на майките и брадатите.Хубави джипове имат измъчените,дай Боже всекиму нали дрогарки от ллеву и десну,дерзайте.
47
2
 
36
 
! Отговори
The Fact! преди 5 години
Тва няма никакво световно значение.По важното е друго Елзас и Лотарингия са френски.Точка!
46
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aide utre da idat v centralna gara i v centralnata autogata da krestiat za systemata....posle na liftovete....
45
16
 
41
 
! Отговори
Въпрос към майките преди 5 години
И защо само Симеонов, "Да ми се махат от главата" да не би да е по-малко цинично?Нещо я жалите главната Мутра?
44
4
 
58
 
! Отговори
къде е полицията преди 5 години
Може би трябва полицията да ги провери за наркотици.Такива типове се друсат и после участват в хулиганските агитки на социалистите.Аз сериозно се опасявам че БСП подготвят някое престъпление.
43
4
 
61
 
! Отговори
читател преди 5 години
Аз не виждам никакви майки. Този със свирката е просто един хулиган от ППО.
42
26
 
39
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БРАВО ИМАТЕ ПЪЛНАТА МИ ПОДКРЕПА!!! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ !!!ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА!!!
41
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 37Не те ли е срам, ***?ние изработваме парите, които ти ще получаваш, за да си стоиш у дома и да си гледаш детето. Но нито ти, нито то някога ще внесете нещо в бюджета. Ние сме съгласни, че трябва да ви помогнем, макар че ти ще взимаш повече, в сравнение с много от онези, които са реално полезни на държавата и на теб. Но не, ти искаш от каприз и правителството да падне, та да платим още 30 милиона за излишни предварителни избори.Но не забравяй, който кълне, на главата му пада!