Майки протестират с автошествие за оставката на Симеонов

Трафикът в центъра на столицата е затруднен
134
Майки протестират с автошествие за оставката на Симеонов
Снимка: архив, БулФото

15-и пореден ден на протести на майки на деца с увреждания в центъра на София с настояване вицепремиерът Валери Симеонов да подаде оставка. Днес демонстрацията е под формата на моторизирано шествие из почти цялата столица.

Още по темата
Автомобилното движение в центъра на София е затруднено заради протестното шествие, което тръгна от  бул. "Цар Освободител", предаде БНР.

"Докато не получим оставка, няма да спрем, защото не може да продължава това политическо безхаберие. Тръгваме от тук, по "Раковска", НДК, след това "Сливница", имаме Орлов мост. Искаме повече хора да ни видят и да разберат, че не сме се отказали", заяви една от участничките в протеста.

Десетки автомобили с надписи "Системата ни убива" и с развети черни знамена се движат по маршрута: бул. "Цар Освободител", ул. "Георги Раковски", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Витоша", ул. "Бяла Черква", бул. "Петко Ю. Тодоров", бул. "Академик Иван Евст. Гешов", бул. "Константин Величков", ул. "Габрово", ул. "Скопие", бул. "Кн. Мария Луиза", пл. "Лъвов мост", бул. "Сливница", бул. "Ген. Данаил Николаев", бул. "Ситняково", бул. "Михай Еминеску", по бул. "Цариградско шосе", през пл. Орлов мост - с престой около 10 минути, бул. "Цар Освободител" и приключва на пл. "Ал. I Батенберг".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затруднено е автомобилното движение на хората,които се прибират от работа и имат само няколко часа да контактуват със семейството си и да свършат домашната работа. После трябва да спят, защото утре пак са на работа.Нали трябва да изработят и парите на безделничките, които крещят по улиците, за да си заслужат надницата от 20 лв дневно като платени викачки?Тези същите, на които се подаряват помощи, по-високи от месечните заплати на много от онези, чието прибиране у дома затрудняват с шествието си
39
13
 
37
 
! Отговори
Да не те стига!!! преди 5 години
Най-голямото проклятие е да си беден и болен.Дори всяко едно по себе си е трагедия, а в комплект е свършек на иначе възможен голям потенциал.Нека разграничим - едно е да си семейството на Шумахер, а друго,семейство в един беден духовно (и реално)ареал.Явно делото на давещите се,ще остане тяхно лично дело(с малко помощ,ще е по-поносимо).Драги майки(а знаете ли,че и бащите страдат!?), вие сте израз на нашата държава-борите се за оживяване на САМОТЕК.А кому е нужна Държавата?-На партиите !
38
0
 
34
 
! Отговори
Ajasri преди 5 години
Valeri, slagaj prastov otpechatak na zdravnata bg bankova karta.
37
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз гледам болно дете, 100% инвалид с придружител и съм против тези майки. Защото единствено мислят за себе си и как държавата да им плаща едни тлъсти заплати за да се грижат за болните си деца. А не как да се помогне на самите деца.
36
6
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Системата не ви убива а ви храни! Иначе нямаше да имате време и пари да бръмчите с бричките си из центъра на София!
35
9
 
58
 
! Отговори
работник преди 5 години
*** е еманация на злото. Съчетала е всички отрицателни черти на злите вещици.
34
4
 
55
 
! Отговори
време разделно преди 5 години
Искат да затъкнат гласът на истината.Като ги гледам тези май, никой не се нуждае от помощ.
33
27
 
43
 
! Отговори
БРАВО! преди 5 години
Не ви убива системата. Убива ви ГЕРБ И МУТРАТА - ШЕФ НА ФИРМАТА ГЕРБ. С краденето си и с некадърността си. Вече всички са отвратени от ГЕРБ и престъпното им управление. Никой млад човек не иска да живее в България. Всички бягат далеч от ГЕРБ и България.
32
2
 
48
 
! Отговори
Иф преди 5 години
То пък едно СДС беше-ум да ти зайде!Като почнеш с Надето та до Филипчо-*** до ***,мила бтлгарска картинка А да не забравя и Иванчо Костов.За тия и калашника ще им е малко.
31
6
 
45
 
! Отговори
Will Smith преди 5 години
Системата ги убива. Някак си. Само Путин е добър.
30
18
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тикво , къде скри Валерката и Каракачанска мас.тия ?
29
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имитатори мутанти
28
7
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майки с увреждания.
27
16
 
40
 
! Отговори
Розата преди 5 години
До всички писачи на ясла при Цвък:Що не напишете колко хиляди мигранти са на албанската граница и всеки момент ще тръгна т към Германия?що не пишете за Хартата на ООН за мигрантите?Щоти ви се плаща да плюете,ама друга песен ше запеете като тръгне кервана от албано-хървадската граница.
26
14
 
48
 
! Отговори
!!! преди 5 години
До ОСТАВКАКак съсипаха ГЕРБ държавата? Как беше по-добре 2007/2008 от сега?
25
6
 
56
 
! Отговори
преди 5 години
Те като изгонят министъра, ще си решат ли проблемите ?
24
27
 
48
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 5 години
ГЕРБ ДА СЕ МАХАТ. ЗА 10 ГОДИНИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ КАКТО ТУРЦИТЕ ЗА 5 ВЕКА РОБСТВО НЕ УСПЯХА.
23
7
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много яка снимка. На нея се виждат 5 мъжки и една женска майка.
22
30
 
47
 
! Отговори
ГЕРБ - НЕ, МЕРСИ преди 5 години
Време е ГЕРБ и Бойко да заминат в небитието. И да БСП е алтернативата. Защото БСП е единствената партия която има политическа платформа и визия за развитието на България!
21
23
 
45
 
! Отговори
н преди 5 години
Бойко е пътник.