"Мерцедес"-ът на г-жа Радева в насрещното! Катаджия го спира и…

Държавната служба по охрана (НСО) е назначила проверка по случая
22 ное 2018 07:10,
208

Столични катаджии и агенти от НСО в яростен спор край "Мерцедес"-а на съпругата на президента Десислава Радева.

Всичко това е видно от клип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във Facebook.

Още по темата

Снимащият твърди, че вчера по обед е станал свидетел на сценката, след като служителят на "Пътна полиция" е спрял бронираната кола, защото се движила в насрещното на бул. "Фритьоф Нансен".

След спирането на автомобила има дълга разправия между служителите на НСО и МВР. Между полицая и офицерката от НСО очевидно има дебат кой колко години работи в системата.

Жената, част от екипа, който охранява Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на Зорка Първанова, споменава цифрата 18 години. Оказва се, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО.

От държавната служба за охрана отказват да коментират изнесените твърдения, че автомобилът се е движил в насрещното движение, нито дали по това време в него е била съпругата на държавния глава, съобщи БНР.

Оттам уточняват, че ако се докажат нарушения на техни служители, ще бъдат взети необходимите мерки. Началникът на НСО генерал майор Данчо Дяков е назначил спешна проверка по случая.

От МВР също не пожелаха а коментират случая.

Това е втори подобен случай на неразбирателство между служители на НСО и МВР на пътя заради първата ни дама.

През февруари 2018 г. служители на Жандармерията бяха направили опит да спрат за проверка автомобил на охранителната служба, в който се возеше Десислава Радева, без да разпознаят служебната кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите си вършат работата, без нищо няма да спрат бронираният мерцедес, на г-жа Радева или не знам коя си. Сега пък изкарайте виновни обикновените катаджии...И не мога да разбера защо брониран? От какво се страхува? А така бачкайте народе , плащайте високи данъци , и не знам какво още, големците да се блажат...
6
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На автомобилите със специален режим им е разрешено да нарушават Правилника на ЗДП само при извънредни обстоятелства. Деса живот ли е спасявала, пожар ли е гасила или й се е пуснала бримка на чорапогащника?
5
5
 
72
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Тази Радева защо и за нея трябват привилегии - охрана, специален режим? Тя нали не е избирана от никого освен от мъжа си. Нали сме уж демокрация?
4
40
 
16
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Крайно време е разни набедени журналистчета да си плащат за статийки в които покрай новината добавят внушение ( заради първата дама ) за вина на някой както е в случая.
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо е имало сблъсък между титани на мисълта.
2
11
 
25
 
! Отговори
Loyko преди 5 години
Kakvi NSO...kakvi KAT....Zashto izobshto e ohraniavat tazi zena, bilo tia i zena na Prezidenta.Rosen Plevneliev moze da vi sluzi za primer....
1
3
 
35
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Нормално,като взимат връзкари ще е така....Законите са за всички,няма привилегирован