За пореден път протестиращи блокират пътища

В цялата страна се организират автошествия
Обновена: 25 ное 2018 16:00 | 25 ное 2018 13:58, Нели Христова
133
За пореден път протестиращи блокират пътища
Снимка: Булфото

Основни пътни артерии са затворени из цялата страна след като стотици българи отново излязоха на протест заради високите цени на горивата, съобщава агенция "Фокус”.

Още по темата

Колона от около 70 автомобила се образува на магистрала "Хемус”, която е блокирана при пътен възел „Нови пазар”. По стария път към Варна над магистралата също са се събрали хора.

Над 100 коли участват в автошествие в Благоевград, а полицията не допуска то да излезе извън обласния център. А в другия край на България – около 50 превозни средства са на бензиностанция на изхода на Бургас и зареждат гориво от 50 ст. или 1 лв.

Мирен протест има и във Велико Търново, като се очаква да се включат и хора с автомобили от съседните населени места.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
16
 
! Отговори
Лили Винетката преди 5 години
Протестиращите да не забравят да си залепят винетки на челото. Иначе глоби.
63
3
 
15
 
! Отговори
Янко преди 5 години
Когато това правителство си подаде оставката, Кой е обещавал по-хубав живот, намаляване на разходите и цените, увеличаване на заплатите и доходите? Да знам да гласувам за новите.
62
13
 
15
 
! Отговори
Руанда преди 5 години
Гербери и патриоти са като чумата за България през Средновековието. Обезлюдихте я.
61
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неуспелите протестъри в живота пак ги тресе беднотията. Само, че не разбраха, че никой няма да им дава пари без причина. Няма значение дали на власт ще са Ниноф, Радефун, Магарешки, някакви нови хора от народа и т.н. Те просто ще обединяват и ще стават по-зле.
60
5
 
9
 
! Отговори
До 61 бесен преди 5 години
Ти си държавен служител. Не се скъсваш от работа, а си раболепен. Трепериш за местенцето си. Държавните служители много обичат да се похвалят, че са били в Огняново и да покажат снимки във фейса. Ама само до това село са им възможностите. Вместо и ти да протестираш, защитаваш жалката си държавна заплата. Споко, ще оправиш чаветата за училище.
59
14
 
13
 
! Отговори
Минчу преди 5 години
Протестите се организират с любезното съдействие на Г-жа Лъжа, ***, кърлежите, агнешките главички и Цветан Василев.
58
14
 
17
 
! Отговори
Руанда преди 5 години
И Е79 при Враца е затворен. ДОЛУ бандата крадци наречена ГЕРБ и Патриотите..
57
11
 
13
 
! Отговори
baba преди 5 години
Абе Руанда ли си чудо ли сиКъде живуркаш. Явно за протести като ни тикат ставаме но за работа НЕ. Кой плаща на стачкуващите и на вас долни драскачи.
56
12
 
21
 
! Отговори
Калояна преди 5 години
Хората вече не издържат на постоянно растящите цени, данъци, такси, на платеното здравеопазване, на партийните кражби, на корумпираните министри, депутати, съдии и държавна администрация, на своеволията на бизнес и работодатели!
55
5
 
10
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Първо се твърдеше,че Петър Младенов е десен,имаше протести и плакати на които пишеше така.После се скачаше и който не скачаше бил черевн.После пожълтя народа и дойде цар-премиер.После тройна коалиция.Накрая пожарникар.Всички са червени в БГ!Та да се делите и да спорите какво е ГЕРБ и БСП няма смисъл защото са БКП.Сега кой ще дойде пилот или цигулар?Пак са БКП.Социализма не си е тръгвал,а стана от държавен до 1989-частен до днес.Капитализъм в БГ няма!
54
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най идиотското нещо, което слушам от няколко седмици насам е как тиквите нямали алтернатива.Я бе отвоpко, кажи коя е тази алтернатива и и представи накратко икономическият план на управление.
53
17
 
17
 
! Отговори
Бесен преди 5 години
Не могат да се съберат двеста човека на жълтите павета, обаче ВСЯКА неделя блокират пътищата КЪМ София. Защо? Защото ги е яд на всички които бачкат здраво и изкарват пари в столицата. Това е вид отмъщение на простите и мързеливите срещу образование и трудолюбивите. Обикновените хора страдаме заради такива ***. Сега сме на път от Огняново към София и вече 2 часа не можем да се доберем до път който да не е блокиран от ***.
52
12
 
11
 
! Отговори
Руанда преди 5 години
Прякорът Тиква е от мутренско минало на Б. Б.
51
16
 
11
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Най идиотското нещо, което слушам от няколко седмици насам е как тиквите нямали алтернатива. Бедни ми, неразумни юроде, алтернатива ВИНАГИ има!!!Въпросът е имаме ли топки да си я извоюваме? Ето това нямаме за съжаление. Или голяма част от народа няма.Затова Шапка свалям пред момчетата и момичетата които имат топси и протестират. Дръжте здраво и не се отказвайте - народа е с вас мисленно, реално казах защо не е на уличата. И политолози анализатори и т н спрете с тази мантра как няма алтернатив
50
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
50-100 замръзнали пубертета, болни от мания за величие, се чувстват недооценени и редовно прецаквани искат да се почувстват как се е чувствал Петко войвода. Те и за това пеят възрожденски песни! Ха ха минали покрай Петко войвода, ама му закачили само вързанката на царвyля!
49
8
 
9
 
! Отговори
До51 преди 5 години
Викаш алтернатива на този който подари енергийните проекти обезпечаващи икономиката на България няма!? Три енергийни проекта подарени на Ердоган?
48
1
 
7
 
! Отговори
Терена преди 5 години
Нямаше нищо лошо да е купуването на ЧЕЗ от бг фирма, ако тя имаше потенциал, капитал,капацитет за такава сделка. Гарант се явява веднага банка с ясното съзнание, че тия по документи нямат и не могат да върнат тези пари... Значи банкерчето Хампарцумян е светнало на ухо своите шефофе в Италия, че бяло пари малко но в сакове много.... Мафията не чужда дума на жабарите...
47
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" За пореден път протестиращи ... "".................Нека протестират ... дори и част от тях заради пари идващи от БКП, ДПС, мафията и Русия (което е едно и също)Протестите отразяват властимащите !Проблема е, че алтернатива на Бойко засега няма ... и не защото е много кадърен, а защото останалите са по-зле от него. Политическата класа в България е на много ниско ниво.
46
10
 
18
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Явно и ,,Днес" са в отбора на популяризиращите ,,протеста" от стотина души и 20-30 автомобила.Даже до самолети го докараха.За какво протестирате бе другари.Кой живял в ,,онази система" ще иска да я върне ,освен непознаващите я пубери и старците с чугунени глави.За платените не говоря защото те са за този който плаща.Днес се живее много по добре от колкото при комунистите.До колко държавни банкрута доведоха България-сравненията с днес са несравними.Дойде ли Нинова ,ще видите,ама защо и ние пак??
45
4
 
18
 
! Отговори
ядосан преди 5 години
До Анонимен 42И аз го гледах по тв този некадърник , който иска "социално равенство" . Аутсайдерите мноооооооого го обичат това "равенство" -умните и кадърните да работят нон стоп,а те да си чешат зарзавата по цял ден и да взимат колкото тях.