Българин почина в самолет след екскурзия в Египет

Гранична полиция заяви, че става въпрос за естествена смърт
Обновена: 27 ное 2018 14:55 | 26 ное 2018 20:15, Екип на Bulgaria On Air
26

Български турист почина на борда на самолет, пътувал от Египет към България. Пътуването било организирано от туристическа фирма, а някои от пътниците са на мнение, че причината е хранително натравяне в хотела.

На 17 ноември Александрина Панайотова и група българи заминават на екскурзия в Египет, организирана от български туроператор. Първите 7 дни всички нощували в хотел в Хургада, където според Александрина храната била ужасна. И повечето от туристите се хранели извън хотела.

Когато всички се преместили в хотела в Кайро, на един от възрастните пътници му прилошало, а лекарите му казали, че имал хранително натравяне от храната от предишния хотел. Мъжът бил стабилизиран от лекарите и качен на борда на самолета, но след един час във въздуха се почувствал зле.

От "Гранична полиция" заявиха за Bulgaria ON AIR, че мъжът е починал от естествена смърт и че прокуратурата разследва случая.

A oт туристическата агенция коментираха, че не са получавали оплаквания във връзка с храната в хотела.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
30
 
! Отговори
ponti преди 5 години
Много ме кефи, че "Гранична полиция е заявила, че става въпрос за естествена смърт." ?!? Дори да става въпрос за естествена смърт, Гранична нямат никакво касателство към определяне причината на смъртта, че да го заявяват, а факта, че го заявяват те (предвид колко са зле) предполага съмнения и спекулации с причината... Смех и резил. Гранична по летищата са пълни гащници и кибици. Интересно защо не ги ротират - малко да ги пратят по турската граница за подобряване на физ. подготовката и наостряне.
2
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше от храната всички щяха да са зле. Просто човека не е бил добре. Предупреждение към всички на които кръвното им е нестабилно. Избягвайте смолетите както дявола бяга от тамян. Едва ли някой ще ви каже че летенето е противопоказно не само за болните ами и за здаравите. Налягането е едно на земята и друго във въздуха на 10 000 метра. Няма да ви кажат защото ще загубят клиенти и много милиони. Ако човек трябваше да лети Господ щеше да ни даде криле.
1
1
 
16
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
Мила, само да вметна - няма как някой да ти даде гаранция че няма да си на мястото на човека който е починал. Всеки може да ти деде 100% ова гаранция точно за обратното - ще си на мястото на човека и ще починеш един ден. Това е единственото сигурно. Що за *** коментар значи? И второ - как така лекарите са казали че натравянето е от храната в предишния хотел? Тествали ли са я или просто дрънкате глупости както обикновенно?