Най-големите ни страхове във... видеоплатформа

Проектът "През моите очи" ще обиколи училищата
10 дек 2018 10:37, Нели Христова
3

"Through my eyes" или "През моите очи" е проект на група млади хора, които искат да покажат човешките емоции така, както те ги виждат в серия от видеа. Те ще са на английски, с български субтитри, за да са достъпни за повече хора.

Младежите създават интернет платформа в която ще качват клипчетата. Първата поредица е на тема страх, а всички останали ще бъдат избирани от публиката. 

Инициаторът на проекта Стефан Данчев разказа пред Bulgaria ON AIR, че идеята е в 10 кратки видеа да се визуализират определени страхове, а в края на всяко ще има предизвикателство, като първото е  снимка с най-големия ужас за зрителите.

"По-скоро са като кратки филми, не по-дълги от 4 - 5 минути. Всяко едно видео завършва с предизвикателство. На първия епизод предизвикателството ще е да си направиш снимка с най-големия си страх", разказа Данчев.

В проекта "През моите очи" участват различни хора, с различни интереси, а инициаторът сподели още, че целите им са да обикалят училищата, за да представят идеята си, а към проекта може да се включи всеки, който пожелае, защото именно разказването за страховете ни е едно голямо предизвикателство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Az преди 5 години
Абе тия хора как се изхранват бе?
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През очите ми, пък сочи устата???