Билбордовете с гейове – провокация. Няма нетолерантност у нас!

Естествено е някой да ги залее с боя, коментира Деляна Маринова
Обновена: 18 дек 2018 12:17 | 18 дек 2018 12:15,
149

Миналата седмица билбордовете за еднополовите бракове предизвикаха множество коментари. След реакцията на хората, плакатите бяха свалени. Сега "Галъп Интенешънъл" излезе с ново проучване, което сочи, че близо 80% от българите не толерират сключване на еднополов брак.
Още по темата

"Тези билбордове в Бургас са чиста провокация, особено дни преди най-светлите християнски празници. Естествено, че ще се намери кой да залее с боя тези плакати. След това е лесно да обвиниш обществото, че е хомофобско. Аз познавам много хомосексуални хора. Нямам проблем с тях, стига да са свестни. Хората с увреждания са много по-дискриминирани от хомосексуалните", коментира ТВ-водещата на предаването "Фамилно" по Bulgaria ON AIR Деляна Маринова.

Според собственика на агенция ПИК Недялко Недялков дебат на тази тема дори не може да има.

"Говорим за фундаменти на обществото. Как може да има дебат по тази тема? Номерът няма да стане. Както не мина Истанбулската конвенция. Легализацията на еднополовите бракове тук няма да се случи. Българите се оказва, че са крепители на ценности, а не папагали, които повтарят това, което се случва в Европа. Не мога да си представя човек, който да подкрепя еднополовите бракове. Хомосексуалните хора превърнаха ориентацията си в бизнес. Те постигнаха своето – коментираме ги. Казват, че има нетолерантност в България. Къде е тази нетолерантност? Кой им пречи да правят каквото си искат? Тези кампании нямат адресат. Сигурно следващата стъпка е зоофилията или дори некрофилията?", отсече той.

От дискриминация на хомосексуални хора, темата премина и към позицията на жените в обществото. Според гостите еманципацията им се оказва вредна.

"Еманципацията съсипа жените. Как ще има истински мъже, като жените им иззеха ролите. Не казвам, че жените трябва да са само на печката, но крайната еманципация ги съсипа", отбеляза Маринова.

"Всички проблеми на улицата са поради жените зад воланите. Много от тях карат лошо, защото се гримират на огледалото за задно виждане. Това прави жената", категоричен бе Недялков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***-дерастията е един от много инструменти за унищожение на Човека в вида, в който го познаваме, наред с алкохолизъм, наркомания, гмо-храни, пипане в днк (това направо е кощунство, престъпление срещу природата), насаждане на агресия, измисленото глобално затопляне, отпадъците ,насъскване на хората един срещу друг ...фФце, работят ви двойно (която линия сработи) -ако примете "либералното", още по-лесно за тях, ако приемете фашизма (т.е. другото лице) - пак добре за тях, ще бъдете окованиWin-Win
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гостите в студиото са хомофоби.
60
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
цитат от статията: "Номерът няма да стане. Както не мина Истанбулската конвенция."".."Блажени" (а аз бих казал - заблудени) са вярващите ! Конвекцийката мина, влезе ти от-зад, през задният двор, наречен НПК! Някои офчици даже и не разбраха ... щото все вярват на - телевизора, вестниците и интернет, без да си включат "пречистващият филтър", който да им издуха от очите мъглата и да видят реалната картина!Амин!
59
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ви пука бе,карайте си умрялата Коледа в Кауфланд , и това е.Светли изПразници !
58
4
 
7
 
! Отговори
AfD Германия преди 5 години
до 52> Не руснаците, а 12 арабски клана с по 100-200 члена, най-вече мигранти от Ливан през 90-години тероризират берлин.Дори и системната телевизия излъчи няколко предавания. РАДВАМ СЕ, ЧЕ БОЛШИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЗДРАВОМИСЛЕЩИ.Едно подобно изказване, като това на г-н Недялков в системна телевизия в Германия би предизвикало КРИЗА при ЗЕЛЕНО/ЛЯВАТА управляваща в Берлин ДИКТАТУРА ! Биха обвинили него и г-жа Маринова веднага в расизъм и нацизъм. В Германия промиването на мозъците е от 1968.
57
10
 
11
 
! Отговори
Dissapointed deer преди 5 години
Че как, провокация са! Провокират мисловна дейност, а това е крайно нежелателно. Вместо това трябва да се чете ПИК и каквото кажат там - това е. Ако случайно не са виновни гейовете, за нещо, то очевидно са жените, особено тези които карат коли. Не може така, трябва всичко да почива на традиционни ценности като в Саудитска Арабия, където и гейовете и шофиращите жени са незаконни.
56
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм толерантен. Цялата държава трябва да стане толерантна.
55
5
 
13
 
! Отговори
гейтаци преди 5 години
Не бъди толерантен, бъди нормален!
54
5
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Не щем и не щем гейбордове - и това е...
53
4
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Не щем и не щем гейбордове - и това е...
52
4
 
7
 
! Отговори
Бич Божи преди 5 години
До АнонимеНАномалио, каквито и доводи да изкарваш пак си оставаш аномалия. И булка да станеш, няма да заченеш. Демек, шансът да има други аномалии като теб, драстично намалява.
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 23създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.==Това е "голямата" цел на масонската секта (то си е баш секта) трансформация на човека в едно аморфно, "беззъбо", безлико същество, подобно на "пчела-работничка", която от сутрин до здрач събира прашец, без изобщо да поглежда, че кошера прелива от мед и хаби напразно -време, енергия и ресурси, а кошера се "управлява" от "царицата" и "търтеите"-за разплод, а всичко друго на тръстиката
50
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АзГ"В училищата 90% не са германчета, арабски кланове от хиляди души тероризират града."АзвГзти, града го тероризират наглите руснаци които не бяха изгонени от Германия през 1990 година. Съдбоносна грешка на Хелмут Кол.
49
5
 
1
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
До АнонименОт позицията ти да разбираме ли,че всички русофоби са по презумция хомосексуални?
48
2
 
4
 
! Отговори
да де преди 5 години
На времето Сталин ги оправяше много здраво!Преди години четох едно интервю с един обратен,дето изкарал над 15 години в тайгата на сечищата!На въпроса как е било със секса той отговори,че с това бачкане по 12 часа,и това никакво ядене с по две филии хляб,и с това ходене по голяма нужда 1 път в седмицата изобщо не се сещали за такова нещо!
47
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Билбордовете са добри, но трябваше да бъдат разположени около руското посолство в София, та да им се радват путиниските роби.
46
7
 
12
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
Наглостта на евреите е довела до преследването им в Германия.Както е тръгнало,хо.мосексуалистите по същия начин ще настроят обществото срещу себе си,а оттам до крайностите не е далече.
45
0
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 42ПАК ЛИ СЕ ОПИТВАШ ДА ИЗЛЪЖЕШ НЯКОГО : ""Повечето територия, отстъпена на Полша с Договора от Рига от 18 март 1921 г. става част от СССР след Втората световна война""
44
3
 
6
 
! Отговори
АзГ преди 5 години
Г-н Недялков е прав за Берлин - пролетарски град, само 13% от населението има собствени жилища, останалит живеят под наем. Цели райони ( не квартали) като Ной Кьолн, Кройцберг и др. нямат вече европейски вид. В училищата 90% не са германчета, арабски кланове от хиляди души тероризират града. Затова предпочитам дълбоката германск провинция, но след 1-2 години се прибирам със семейството в Родината България.
43
3
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До 45 До 37ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА 10 ХИЛЯДИ ЕВРО ДО 20 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА СУРОГАТСТВО !! ТОЛКОВА Е ТАКСАТА И ВЪВ СЕРИАЛА ЩУРИТЕ СЪСЕДИ И ВЪВ СЕРИАЛА НОВИТЕ СЪСЕДИ :DИ ДА НИЕ СИ ГО ПЛАЩАМЕ :D ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Е ТОВА ДА Е ЗАКОННО ПАРИ НЕ И ИСКАМЕ :D