Банев-син: Майка ми не искаше да съм в компанията на "чернилката"!

Николай не иска да е законен син на Евгения Банева, води дело
Обновена: 1 яну 2019 10:15 | 1 яну 2019 10:15, Нели Христова
68
Банев-син: Майка ми не искаше да съм в компанията на "чернилката"!
Снимка: Булфото

"Майка ми беше страдаща жена, изпитала много болка, изключително морална и обичаща истински, до смърт, един мъж за цял живот", това разкрива пред "24 часа" първородният син на Николай Банев, който вече няколко седмици е в ареста заедно със съпругата си Евгения, заради парични измами.

Още по темата

След като неговата майка Дочка умира, Николай Банев – младши е осиновен от втората жена на олигарха – Евгения.

Сега обаче той води дело за разосиновяване, защото се чувства така, все едно предава своята родна майка.

"Особено ме разтресе едно предаване по Нова телевизия, в което журналистът Сашо Диков гостува в “Резиденцията”. Тогава Евгения каза: “И ние с Дочка си бяхме в, да го наречем, някакъв вид съгласия... от гледна точка на това, че тя много добре знаеше от какво е болна... и нейният завет към мен беше да се грижа за Николайчо така, както тя ще се грижи за него... и аз го изпълнявам”.

Аз вече бях чел едни редове, написани от ръката на майка ми приживе, че не бива да бъда воден в никакъв случай в “компанията на чернилката” (така тя наричаше Евгения). Като съм станел пълнолетен, тогава да решавам. Реших”, категоричен бе Николай.

Младежът отлично си спомня как семейство Баневи са се отнасяли с него. Той твърди, че да живее в техния "палат" било все едно да е в затвора.

В началото те били добри към него, но отношенията им се влошили. Той нямал право да изкаже своето мнение.

"От къщата трябва да излизаш и да се прибираш обратно по час и само с разрешение, след големи молби, всяка минута да си длъжен да съобщаваш къде си и някой “да ти диша във врата”, дори няма значение, че вече си пълнолетен. Лятото прекарвах на Русалка, както се е случвало и по времето на майка ми, но ние с нея обичахме да ходим повече на Каваците. Да, живял съм сред всичко това, но никога не съм му се радвал, защото не съм имал най-скъпото на този свят - истинска майчина обич", споделя Николай.

24-годишният младеж не поддържа връзка нито с родния си баща, нито с Евгения Банева. Комуникацията между тях напълно приключва след решениято за разосиновяване. А то идва след като Николай разбира за всички тайни, които фамилията крие от него, включително и сметките в Швейцария.

"Евгения беше всъщност Шефът! - категоричен е 24-годишният мъж. - А аз съм бил лъган и заблуждаван за пълната безпомощност на майка ми дори и след пълнолетието ми. Никой не заслужава такова унижение и обида към него самия и дори към мъртвата му майка!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така наречената *** в Статията кога най-сетне ще изплюят камъчето че е Ромка или Бълграееща се ромка ако не желаят да я наричат Ромка , да пишат по Медиите за съпругата на Банев не я застрахова че няма да се каже или напише някаде
34
6
 
62
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Не разбирам защо ежедневно говорите за тези престъпници. Съд, затвор и да върнат всичко заграбено. Другото не ни интересува, семейният им живот си е тяхна работа, не ни занимавайте.
33
4
 
46
 
! Отговори
Боко Тиквуня преди 5 години
Защо ни занимавате с това семейство ?
32
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трудно се разделя откраднатото от всички нас. Червени боХлуци !
31
6
 
45
 
! Отговори
Влади преди 5 години
Драйфа ми се от всичките тия Баневци! Яли, пили, после пари ЧЕСТНО откраднати, неподелили!Сега си веят кирливите ризи...
30
10
 
17
 
! Отговори
защо мълча на 19 преди 5 години
тоя е пуснал кафявото в триъгълните си келотки.ползвал ли е крадено? да, ползвал е.страх ли го е че може да плаща халковидно? страх го е.Да въри при тетка Биннуткева
29
21
 
39
 
! Отговори
Дедо Ташунко преди 5 години
"Синдром ба неблагодарността" е да хапеш ръката, която те е отгледала. От това боледува момченцето. Каквато и да е била Евгения, тя си остава мащеха за крехката психика на Николайчо. Не симпатизирам на Баневи, но това некадърно детенце е от най-долно човешко качество. От сега съм сигурен, че нищо няма да постигне в живота си. Освен да бъде златна мина за джурналята... Честита Нова Година на всички!
28
13
 
32
 
! Отговори
бай-Митко преди 5 години
ЧНГ ! Аве с една дума..." Храни куче да те лае".
27
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Милото комунистче.Веднага му дайте да купи или ЧЕЗ,Мариците или Юлен.Че е много неоправдан,а пък е партизански наследник все пак.Баща му не е случаен."Мило дете, то и баща ти нама как да знае що е комунизъм, но ти си страшно подготвен. Браво
26
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олигарх ! Грънци! Проверете дъртата бе тиквеници!
25
13
 
36
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Разплаках се , това дете няма да може да живее на морето в Русалка .Трябва Прокуратурата и Съда да му върне собствеността на Черноморието и Заводите в България .Горкото Дете , бедно и без Хотели/
24
10
 
33
 
! Отговори
незапознат преди 5 години
Моля ви, посмекчавайте тези статии, че още като прочетох заглавието и се разрИвах, а до средата на статията вече тичах за второ руло тойлетна хартия. Чак взех да се обезводнявям от толкоз драма.
23
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Расло е с милионите на майка си, които новата бена на баща му изнася в чужбина. Мислите ли, че жена му е искала всичко уредено з анея да отиде в секретарката на мъжа й? Едва ли
22
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ще ни занимавате със сълзите и сополите на това същество. Расло с милионите на баща си, пък сега плюе.
21
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майка ну миже да е била партиен секретар и тн, но си представям какъв ужас са били последните й години, като вижда на кого ще трябва да остави децата си. А тази мулатка си представям на какви низости е готова, за да липи първите деца на съпеуга си от полагащото им се за сметка на своите.
20
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милото комунистче.Веднага му дайте да купи или ЧЕЗ,Мариците или Юлен.Че е много неоправдан,а пък е партизански наследник все пак.Баща му не е случаен.
19
12
 
30
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Този се прави на луд, прави и вас на луди, със сигурност е отработена ситуацията , в която властта ги притиска все по-силно и трябва някой пълнолетен в офшорни сметки да поеме ,и скрие крадени пари!!!Агент Нолън Гарднър!ЦРУ!!!
18
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 20 години ще се надигне малкото кретенче и ще започне да управлява държавата.Както сега наследниците на шумкарите и обирачите на мандри управляват.Но нищо.Съжалете го сега горкото детенце
17
6
 
23
 
! Отговори
Свирчо преди 5 години
А дали е така? Кой ще ми каже?...
16
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малка червена гнида.Смърт за теб и цялото ти семе.