Синът на Банев: Евгения и баща ми са моралните убийци на майка ми Дочка

Животът с тях беше истински затвор, каза първородният син на олигарха
Обновена: 29 дек 2018 15:13 | 29 дек 2018 15:02,
114
Синът на Банев: Евгения и баща ми са моралните убийци на майка ми Дочка
Снимка: Архив, Булфото

Евгения и баща ми са моралните убийци на моята майка, поетесата Дочка Банева, казва в интервю за "24 часа" първородният син на олигарха Николай Банев, който носи неговото име.

Още по темата

24-годишният мъж, който на 11 години загубва майка си и е осиновен от Евгения Банева, не общува с баща си и мащехата си. Причината - преди 3 г. подава молба да бъде разсиновен от Евгения.

“С тях живеех сред кича и сред готвачки, детегледачки, чистачки, градинари. Но за мен това беше истински затвор, най-отвратителното място на света”, разказва той за живота си в резиденцията на Баневи в “Бояна”.

Нормалното човешко съзнание не може да приеме на какви истории съм била свидетел - магия след магия - триъгълници с арабски букви, залепени под спалнята на майка ми Дочка, допълва картината доведената дъщеря на олигарха Раиса Иванова.

По-рано тази година Евгения и Николай Баневи бяха арестувани и екстрадирани в България. Специализираната прокуратура ги обвини за участие в организирана престъпна група за данъчни и длъжностни престъпления и за пране на пари, действала от 2005 година

Специализираната прокуратура обяви, че са им предявени обвинения за седем различни престъпления, извършвани в продължение на 13 години.

Едно от обвиненията към бизнесмените е за пране на пари в размер на над 1 млрд. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилите защо защитават Баневи, Иванчева и тнт?
83
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простолюдието се радва,че обвинили Арабаджиеви и Баневи.Но по- долу са изброени част от хората ограбили България и станали милиардери.Стругар,счетоводител в месокомбинат,спортист,шеф на свинеферма.Всички те са свързани с ДС и БКП.Сега Борисов,Пеевски,Цацаров и Доган управляват,те решават кой да бъде ударен и смазан.Но утре ще дойдат други и ще ударят някой от останалите.
82
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък тая убавица нали беше българския кандидат за еврокомисар!!! Даже послушните ТВ ни я показаха как отговаря на въпроси в европарламента. Тая работа дали може да стане без благословията на Боко? Риторичен въпрос, майна! Еле пък да беше станала еврокомисар.... Логично е тогава да са си плащали на когото трябва, а като са спряли да плащат, вездесъщият рецепиент на паричните потоци е задвижил наказателната държавна машина, за да ги унищожи. В чии ръце е държавната машина, а?
81
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...организирана престъпна група, действала от 13 години...???... Браво на МВР, Прокуратура, ДАНС, и хилядите други те-ме-ру-ти на държавна заплата. Браво и на тия, дето измислиха българската приватизация.
80
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия са си били уредили направо държава в държавата. Прочее, РБ е ли многодържавна територия под прикритие или има още малко за дооформяне?
79
2
 
24
 
! Отговори
Дарвин философ преди 5 години
Тоя беше оставил цистерни с отрова -трихлороетан край Варна в двора на фалиралия завод Полимери-Девнят и за малко да избият хиляди български и чужди граждани?Имаше 30 дена бедствено положение.....
78
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тези двамата (дъртите) Баневи им пожелавам никога повече да не видят бял свят и да гледат слънцето само зад решетки.
77
5
 
18
 
! Отговори
възмутен преди 5 години
Това много ми напомня за Борис Морев, който чрез брака си с богаташката дъщеря се издига и в същото време прави Ирина своя любовница докато съпругата му е сама и болна."Историята винаги се повтаря два пъти-първият път като трагедия, а вторият път като фарс." Карл Маркс. "18 брюмер на Луи Бонапарт"
76
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелката прилича на анимационната героиня Беки Буу.
75
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двамата са в топа по най-нагли хора на тая земя. Не знам как го правят, но са велики в наглеенето. Срам видно нямат.
74
6
 
43
 
! Отговори
Турски ятаган преди 5 години
До TOP SECRETНе се заблуждавай!Ето още ударници на демокрацията:Иво Прокопиев, Красимир Гергов, Цветелина Бориславова,Левон Хампарцумян,братя Диневи,Делян Пеевски,Алексей Петров, Красимир Дачев, Александър Томов...и др.Народа е жертва на алчни капиталисти,които след ерата на мутрите, узакониха капиталите и власта си под красиви нищо-незначещи думи.Хората се трудят под ужасяваща сянка,но не го осъзнават!Успя ли Атлас да изправи рамене...!
73
3
 
44
 
! Отговори
TOP SECRET преди 5 години
Прочетете за Николай Банев с Уикипедия , започвa работa като Стругар в Завод за релета в Харманли и пльос Милионер , как става това , на теория и на практика абсолютно невъзможно , я вижте как живее един Стугар на заплата , смешна история как заблуждават само Държавата
72
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сме длъжни цяла България да се правим на луди , че мотресата на Банев няма ромски корени , айде корабче минава ли , за Дасикане Рома и Хорахане Рома достатачно информация в интернет , всеки може да прочете за 2-та вида Ромски общества в България
71
6
 
12
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Уф! Писна ми от реклами на руски глупости.Човек не може да прочете една статия без да му излизат разни банери. Щото се били издържали от реклама. Значи трябва да губят времето на българите за да могат да сучат щото са бедни. Докога ще ги издържаме тия!
70
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая прилича на ромска порно-баронеса, каквото вероятно е.
69
3
 
36
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Абсолютни нещастници . Не могат да осъзнаят колко е справедлив Божия съд , дано не страдат невинните им децата .
68
5
 
47
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Наистина се надявам тези двамата да приключат живота си в затвора.
67
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са комунистически животни, които нямат място сред нормалните хора.
66
28
 
28
 
! Отговори
Турски ятаган преди 5 години
Бойко симулира борба с корупцията и с олигарси.Иванчева и Баневи са изкупителна жертва.Баневи са жертва на системата,която ги издигна и сега си измива ръцете с тях.
65
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива директно в Белене... и от там на оня свят