От три мисии зад граница се върна жив и здрав, а в родината си...

Внасят искане за постоянен арест на ромите, пребили военен
Обновена: 9 яну 2019 10:18 | 9 яну 2019 09:15, Елка Василева
282
От три мисии зад граница се върна жив и здрав, а в родината си...
Кадър: bTV

Искане в съда за постоянното задържане под стража на двете момчета, които пребиха военен, се очаква да внесе прокуратурата.

33-годишният Валентин Димов е в болница в тежко състояние заради забележка на пътя, която направил на двамата младежи от ромски произход на Богоявление.

Още по темата

В петък бивши военнослужещи ще излязат на протест в подкрепа на своя колега.

"Имаме две прекрасни момиченца. По-голямото дете знае част от истината – че баща й е ударен в главата и е в болница, а по-малко дете не разбира все още", обясни пред bTV Атанаска Димова – съпруга на командоса.

"Не е очаквал ситуацията да се развие по този начин, не е очаквал да бъде нападнат. Почти всеки ден сме свидетели на такива инциденти, но такава жестокост и бруталност за първи път виждам, без сериозен повод, просто от едно спречкване", сподели и бащата на Валентин Димов.

Той каза още, че синът му има три мисии зад граница, че е честен и достоен българин, с добър професионален опит.

"От всички тези мисии се е връщал жив и здрав, а в родината му да се случи това нещо", отбеляза бащата.

Според майката на пострадалия военен той има добра подготовка, но не е искал да се бие с младежите, искал е да им направи забележка и не е очаквал, че ще се стигне до бой.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
12
 
! Отговори
Бял Българин преди 5 години
Да им спрът децките! Раждат по 15 деца да зимат децки, а белите българчета на могат да се раждат!
94
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаете ли ги ония надъханите в мото клубовете които вдигат само врява....нищо никога не са направили
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е тая снимка с двама маскирани и на единия му нарисували червен кръг на главата? Какви са тия?
92
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
...и накрая пак няма да има последствия за никого. Ще има нова серия на националната лотария - новата игра Златното гето и Слави ще облече тениска с надпис Кастрация ...
91
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръгнали нашите терористи да гонят по Света, а не могат да си решат собствените си етнически проблеми !
90
2
 
29
 
! Отговори
българин преди 5 години
1/ Да не се дават майчински на родилки на възраст до 18год 2/ Да се възстановят трудовите войски и трудовите лагери. Това е, което трябва да се реши веднага!!!!!!
89
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А той как точно им е направил забележката, какво по точно им е казал?
88
1
 
30
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Не свършиха форумните бабаити, които се подиграват с човека! Много ми се ще - да попаднат в същата ситуация , и да си попишем пак - като ги изпишат от интензивното.Ежедневно циraноидите пребиват българи по улиците на страната - и всеки път - бабаитите с фатките - не са там ... или си траят! А още по-смешното е, че в селата с преобладаващо турскоетническо население - циraноидите не смеят да гъкнат - там местните не звънят в полицията , а тихомълком се сдружават , и въздават правосъдие.
87
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен до Факт преди 5 години
Колега а защо не истъкнеш ФАКТА, че през последните години ни управлява ГЕРБ и досега нищо не е направено по този въпрос. Напротив този проблем се задълбочава кажи бе човека с фактите.
86
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се съберат полиция, жандармерия и армия и да се проведат мисии тук в страната по всички ромски махали във всяко село и всеки град!
85
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са били 15 и не са били с бpaдви бе айде стига митове и легенди. Направил им е забележка и са го ступали, тва е пълен резил за обикновен български гражданин, да не говорим за специален боец който би трябвало да скърши вратовете на поне 10-15 от тия пceтa
84
21
 
5
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Командос, Специални части, три мисии...?Правило номер едно: гръб винаги защитен при повече от един противник.Жалко за военния, каква ли е била тази забележка, те са вървели на пътя пред колата му.Малко търпение бре хора, "забележка".Шеше да е здрав, ако беше изчакал.Грозна сцена и от двете страни.
83
1
 
19
 
! Отговори
Писна ми преди 5 години
Вместо петък вечер трябва да се протестира събота. Тогава се открива великата Пловдивска култура - Щял свят да види каква Култура се шири из България .Подлизуркото го е страх само от излагация навън.
82
2
 
15
 
! Отговори
Улична защита. преди 5 години
Снабдете се с лютиви спрейове за самозащита. Дръжте флакона в джобовете си и когато усетите, че има потенциална заплаха за вас и вашите близки не се колебайте да действате. Дръжте ръката си в джоба и се подгответе! Също така има и специални кобури, закачаш на колана. Може да ви спасят живота! Потренирайте малко за бързо вадене. Целете се в лицето! Препоръчвам (Всеки ден ставаме свидетели на агресия по улиците). Това е най-простото и евтино нещо без да имате специална подготовка.
81
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Една държава която не изпраща въоръжени граждани на мисии в чужбина е обречена да загуби суверенитета си"Лий Бовари
80
1
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Има бързо и лесно решение на проблема с ***: 1. Право за гласуване само смед документ за завършен 8 клас, и саморъчно попълнена пред наблюдателите декларация.2. Право за майчински само за пълнолетни родилки, а помощите да са разпределени спрямо образование и трудов стаж на родилките.3. Отнемане на всякакви помощи и майчински при липса на грижи за отглеждане и интеграция.4. Срутване на всички незаконни постройки, инкриминиране на кметове и електро и ВиК д-ва допуснали самонастаняване.
79
1
 
28
 
! Отговори
Мълчание преди 5 години
Лошо братя, лошо! Двама роми подло пребиха действащ военен. Военният не е ли символ на Държавата? А държавата мълчи... ББ, ЦвЦв, Р.Р., Цецка мецка, Соти Цаца, и още 240 лиг.льо.вци на държавната хранилка. Мълчат, че идват избори, а ги е страх да не разсърдят "правилните" избиратели. Ама не знам защо Карадайъ, този виден борец за мирно съвместно съществуване, не се е изтъпанил да срича по някоя ТВ.
78
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мекушав, по-мекушав, българин... добре че на мен никога не са ми посягали тези пoдчoвeци че аз какъвто съм темпераментен щеше да им се случи нещо много лошо, а като знаем в Република България така наречените съдии защитават винаги тъмнoзeлeните и най-вероятно щях да си губя времето зад решетките
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не е очаквал ситуацията да се развие по този начин, не е очаквал да бъде нападнат. Почти всеки ден сме свидетели на такива инциденти, но такава жестокост и бруталност за първи път виждам, без сериозен повод, просто от едно спречкване", сподели и бащата на Валентин Димов.А какво споделят не бащата, а полицията и разследващите?
76
2
 
23
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Оказва се, че родината ни е по-опасно място от фронта !!! Дори обучен военен, с три военни мисии по бойни фронтове , КОМАНДОС (демек отракан военен) ,дори такъв боен специалист, е мезе за бойния етнос на България !!! Как да разбираме идиотските напъни на прецедент и комунисти за купуване на самолети,а нацията се топи ,защото има да издържа 1 милион цветн *** и още толкова паразитиращи комунисти ?