Кубрат Пулев в двубой, но не срещу Джошуа, а Роберт Хелениус

Сблъсъкът обаче не е напълно потвърден
Обновена: 3 фев 2019 14:50 | 3 фев 2019 12:20, Нели Христова
24
Кубрат Пулев в двубой, но не срещу Джошуа, а Роберт Хелениус
Снимка: Булфото

Очевидно Антъни Джошуа ще почака за среща с Кубрат Пулев. Първо, българският боксьор ще се срещне с Роберт Хелениус. Това обяви боксовата медийна институция Вохгес обяви на страницата си в интернет.

Още по темата

Кобрата (26 победи, от които 13 с нокаут и 1 загуба) ще излезе срещу финландския гигант Хелениус (28 победи, от които 17 с нокаут и 2 загуби) на 23 март в зала "Форум" в Ингълууд, Калифорния.

Мачът в Вохгес обаче е със звездичка, което показва, че не всичко още е на 100 процента сигурно. Ако двете страни се договорят, то този двубой ще бъде подгряващ на реванша между световния шампион на WBC в категория супер перо между Мигел Берчелт и бившия шампион Франсиско Варгас.

Преди 15 дни промоутърът на Кобрата - Боб Аръм, каза пред ESPN, че срещата Пулев-Хелениус е била предвидена за 20 април като част от програмата на двубоя между Терънс Крауфорд и Амир Кан.

В края на януари мениджърът на Хелениус Маркус Сундман потвърди, че екипите на двамата боксьори водят преговори, но те все още не бяха постигнали споразумение. Сега обаче нещата май са към финализиране.

Пулев обяви официално, че следващият му мач ще е на 23 март в Калифорния, но не каза име на съперника. По всичко изглежда, че това ще бъде Роберт Хелениус.

Още спортни новини четете на сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Чел си нещо,но си далеч от нещата,Тигре!
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срещу Джошуа ще се бие след 2032 година.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Специалистите по бокс (или друг вид спорт) първо са били поне не лоши състезатели, следва 5 години НСА (или каквото е там образованието в другите държави), после години практически опит като треньор. Тези хора имат компетентно мнение. Феновете изказват мнение, но не претендират, че е компетентно. И само психолабилни комплексари изказват мнение със самочувствието на специалисти без да са такива.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да попитам и боксовия специалист, според който щом Кубрат и Хелениус са победили Чисора по точки значи мача между двамата е 50 на 50. И другите, дето сте му сложили палче нагоре. Виталий Кличко победи Чисора по точки, а Дейвид Хей го нокаутира. Хей по-добър ли е от Виталий? Тайсън нокаутира Лари Холмс, а Холифийлд би още по-възрастния Лари Холмс само по точки. Що тогава Тайсън загуби от Холифийлд, бе умници!?
17
3
 
5
 
! Отговори
Цар Самуил преди 5 години
Нямат ли край палячовщините на Пулев ? Само далавери ,изкуствени мачове ,хвалби и какво ли не , само не бокс. Като го е страх ,да се отказва и толкоз - няма да му искаме промяна на името.
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що ли нито веднъж не прочетох от големите боксови специалисти във форума нещо за тренировъчни методи, тренировка за ОФП, СФП, седмична, месечна тренировъчна програма, предсъстезателна тренировъчна програма, развитие на физически качества, методи за развитието им, в коя част на тренировката и т. н.???!! А, специалисти!? Ама то не е като да пишеш констатации кой на колко години е и колко мача има. Нали, форумни тигри!? :)
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако "анаболният ***" Джошуа само те погледне накриво ще напълниш памперса. Това, че си гледал боксови мачове и знаеш кой на колко години е, колко мача има и в кой рунд е свалил даден противник не те прави даже статистик, камо ли боксов специалист. Просто показва какъв комплексар си - нещо, което явно сам много добре си го знаеш, но държиш да го покажеш и на останалите. Не си единствен, ако това те успокоява, много сте. Затова се съберете всички и бегом в психодиспансера - да не ви търсят един
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айдеееее! Големите боксови спецове налазиха темата. Пак ви е изтървал дежурният психиатър. Да пишеш със снизхождение за хора, които са класи над теб и с които ако се срещнеш на ринга ще се наакаш, говори за сериозни психически проблеми. Аиде, комплексари - вие сте! На ринга няма кой да ви пусне, а и да ви пусне ще избягате! Обаче клавиатурата няма кой да ви отнеме!. :)))
13
3
 
4
 
! Отговори
Пурко преди 5 години
Явно вече му предстоят мачове за...купата на съветската армия!
12
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стъклената брадичка на анаболния *** Джошуа ще бъде изкъртена от Уайлдър, стига да се срещнат. Пенсионера Кличко на 42 години като му обърса един и оня след това 4 рунда не можеше да се свести от тоя нокдаун. Какво остава за машина като Уайлдър, който нямаше да го остави да диша след този нокдаун ако беше на мястото на Кличко. Но Кличко на 42 години тогава му свърши въздуха за да го приключи, а Уайлдър на 33 години го убиваше от бой.
11
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разговор между приятели:-Какво става с Кубрат? Тренирали още там горе?- Къде горе, бе брат?- На Белмекен дето е на 1900 метра надморска височина.- Не, като видя какво се случи с Поветкин се качи още по-нависоко!Та толкова за него и Джошуа.
10
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кличко му даде някой рунд да постои на крака, но Джошуа ще го нокаутира още първия рунд!
9
1
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
Да, точно така! Финтиране - меко казано, по-скоро голям страх и кафеви ***!:)))
8
2
 
15
 
! Отговори
Тозимачсъмгогледал преди 5 години
Скучен мач, размяна на удари първите 6 минути и после до края бутане и прегръдки, накрая някой от двамата ще победи по точки!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 6 Ако казваш на страха майсторско финтиране....)))
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Очевидно Антъни Джошуа ще почака за среща с Кубрат Пулев"Кой кого чака не разбирам:)))))), по-скоро Пулев майсторски финтира среща с машината Джошуа:)))
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като нацапа гащите от Джошуа нашия, вече никой от големите не го брои за жив...нито Уайлдър, нито Джошуа, нито Фюри. Те не се занимават със страхливци!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за 4 Дилиън не е умъртвявал Хелениус, но го победи по точки в 12 рунда. Французинът Дюпоа нокаутира Хелениус през 2016-та. Това беше първата му загуба на Хелениус. Втората беше от Уайт.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2 Бе да ти кажа тоя Хелениус е на един кантар с нашия. И двамата се биха с Чисора и двамата го победиха, но по точки. Така че мачът е 50 на 50 за мен.
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Финландеца е 2 метра висок и с 4 години по-млад от нашия и има глава като на бик.... Нашия ще яде бой повече и от мача му с Кличко.