Поредна жертва на грипа. Почина 26-годишната Елинка

Преди три дни в същото отделение си отиде и баща й
Обновена: 3 фев 2019 12:42 | 3 фев 2019 12:35, Нели Христова
52
Поредна жертва на грипа. Почина 26-годишната Елинка
Снимка: Pixabay

Грипът взе поредната си жертва. Заради белодробни усложнения в болницата в Пазарджик е издъхнала 26-годишната Елинка Зарова, съобщи "24 часа".

В същто отделение преди три дни почина и бащата на младата жена. Докато лекарите се опитват да спасят живота на 55-годишния Самуил Заров, придружаващата го Елинка колабира пред погледа на медиците.

Тя незабавно е била приета в реанимацията на болницата в изключително тежко състояние.

Направените в специализирана лаборатория изследвания показват, че младата жена е болна от грип А/Н1, а двамата с баща и се разболяват около седмица преди да потърсят лекарска помощ в болницата, като през това време се самолекуват.

Именно самолечението се оказва фатално.

Младата жена оставя малко момиченце сираче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
16
 
! Отговори
До 19-ти преди 5 години
Възможно е и по земя да е! Интересно беше как първата вечер дадоха по новините червено само за Бургас и Перник и на другата, половин България, как става това, не съм по конспирациите, но това има според мен обяснение съвсем различно от медийното!
20
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ванката. Чу.мата която е унищожавала е била предизвикана от плъхове. В днешно време всички епидемии се предизвикват от лаборатории в които се създават вируси. Не те знам на колко години си но по всяка вероятност не се живял по бай Тошово време когато нямаше грип а само леки настинки които минаваха с пиене на аналгин аспирин и горещ чай. Епидемия никога не е имало и никога не се затваряха училища. Това ако не го знаеш значи си роден след 1989 година.
19
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам само да ви информирам, че вирусите извън жива клетка гостоприемник не живеят повече от няколко часа. Не ги пускат от самолет вирусите. Нещо наземно ще да е.
18
3
 
6
 
! Отговори
Православен патриот преди 5 години
До Ванката Чумни епидемии са затривали цели територии."Добре де, но големите чумни епидемии са били При Юстиниян I/ 540-550г/Следващите през 14 и 17 век.Ама тогава е нямало ни САЩ, ни Шорорш. Кой ги е направил тези епидемии тогава.От друга страна в Европа няма чума от 200 г. Защо и сега краварите и Шорош не ни убиват с чума.Отново съм объркан. Чакам инструкции. Спеншо е!!!
17
10
 
20
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Пръскат! Колкото и да се мъчиш да защитиш Боко и компания не можеш да излъжеш интелигентните хора!
16
12
 
14
 
! Отговори
Hafen der Wahrheit преди 5 години
Алооо, едно време следите изчезваха за няколко минути!!!!! Виждал ли си ги сега, по няколко часа стоят! Преди седмица може би късно в полунощ следите им остана 3 часа, извинявай!!!Тея ги пробутвай на кокошките на двора, които ако те чуят ще почнат да се превиват от смях! Редовно наблюдавам самолетите от моята тераса, следата им изчезва най - много до пет минути! И второ горе има въздушни течения, които разнасят следите. Три часа???
15
3
 
32
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
До Бял мафиот.До сега не съм видял умрял политик от грип!?! Та очевидно е, че убивате наред, при това доста избирателно. Очевидно и грипа подбира, най-вече удря бедни хора, които не могат да си платят живота на касичката в болницата, или под масата.
14
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ганчовците са убедени, че някакви самолети пръскатнеясни вещества над територията на България, в резултат на което хората умират от грип. Те вярват, че някой смята за заплаха най-бедната държава в ЕС, която е на едно от първите места в света по смътност, и този някой иска да я унищожи. Отстрани това изглежда толкова нелепо, но лесно може да се заключи, че те само са виновни за съдбата си. Няма как качествен електорат да избере 240 търтея.
13
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Православен патриотГледал си на баба си хвърчилото, през 80-те години нямаше подобни следи. Максималната следа която остава след реактивен самолет е като погледнеш нагоре максимом до 25см. зад него и изчезва в рамките на 3-4 мин.
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пръскат яко, края на декември им измряха гадинките заради студа, но им се отвори хубаво време през януари
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
V PAZARDGIK LEKARITE SA NEKADARNIZI,BOLNIZA IMA NO LEKARI NEMA TOVA E POGREBALNO BURO A NE BOLNIZA.
10
12
 
13
 
! Отговори
Православен патриот преди 5 години
Когато бях дете, през 80-те години гледахме следите които самолетите оставяха и много се кефихме. И тогава ги имахме. Има два варианта. 1. И тогава ни тровиха/ руснаците, защото бяхме към тях по това време/. 2 Следите от самолетите не са опасни и писаниците на тези тема са глупости.Объркан съм. Призовавам, другарите са спуснат указания, за да знам на кое да вярвам
9
5
 
23
 
! Отговори
Hafen der Wahrheit преди 5 години
Най-вероятно и тя е имала 3-4 придружаващи заболявания, както ни промиват мозъците? Вместо да кажат, че ни морят по план?Вий добре ли сте сметалото?От грип и преди и сега и за в бъдеще ще умират хора. На вас все някой не ви казва истината, някой ви лъже, има голяма световна конспирация, чиято цел е разрушаване на всичко хубаво построено от "братска" рАссия. Имате ли чypки, или няма с какво да си играете?
8
17
 
7
 
! Отговори
Бял мафиот. преди 5 години
До ЗапознатТочно така, убиваме по план, за което ни плащат Рокфелер, Ротшилд, евреите, масоните,илиюминатите и рептилите. Но убиваме значими личности-политици, бизнесмени и т.н Ти ще живееш, защо си едно нищо, никой не подозира за теб и когато един ден умреш, никой няма да забележи.
7
5
 
16
 
! Отговори
До анонимен 5 преди 5 години
Кондензационната следа се образува, когато влажните газове от ауспуха на самолета постъпят в сухия въздух на голяма височина. Получават се кристали лед. Този процес е подобен на получаването на облак пара от дишането ни, когато навън е студено.Може да се каже, че кондензационната следа е облак.Водните пари са отпаден продукт при горене в реактивния двигател. Оттук идва влагата. Образуването на следа от кондензация зависи от височината и от състава на околната среда - основно от температурата и налягането на наситената пара
6
8
 
32
 
! Отговори
malart преди 5 години
Това са социално слаби, които сигурно нямат здравни осигуровки и не работят. Затова не са ходили и на лекар. Може и да не са се хранили както трябва. Не са обаче и роми, защото те щяха да дойдат с тумби и да трошат
5
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък един журналист не се зае със следите от някои самолети а само като папагали повтарят, че било конспирация! Май така е им е удобно!! Една проба да се вземе по някакъв начин от следата и всичко ще стане ясно!
4
17
 
14
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Жалко за жената. Жалко че хората неглежират здравето си. Ваксината е добра превенция при деца и възрастни, но както изглежда трябва и ние в средна възраст да помислим за ваксинации. Този щам причинява тежкии дихателни възпаления и минингит, които сами по себе си са смъртоносни.
3
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде бе, стига лъжи, как така всяка година грипа идва на 20 януари! Съд за бялата мафия!
2
3
 
36
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Бог да я прости! Най-вероятно и тя е имала 3-4 придружаващи заболявания, както ни промиват мозъците? Вместо да кажат, че ни морят по план?