Цонев срещу Джамбазки: Ромският проблем не се решава с багери

Да не подпалим етническата черга заради един евродепутат, призова той
Обновена: 18 фев 2019 12:41 | 18 фев 2019 09:00, Александър Попов
263
Цонев срещу Джамбазки: Ромският проблем не се решава с багери
Снимка: Булфото, архив

Никой не трябва да етнизира престъпността, призова заместник-председателят на ПГ н ДПС Йордан Цонев пред Нова тв след вчерашния масов бой в Кюстендил, който завърши с убийството на 35-годишен мъж.

"Не може да говориш за цяла една общност като автор на престъпни деяния. Отдели членове, които са хванати, трябва да бъдат наказвани. В много от случаите ние виждаме как ВМРО се възползва от това и етнизира проблема и се питаме дали цената да вкарат един евродепутат няма да подпали етническата черга на България", коментира депутатът.

Още по темата
По думите му за решаването на проблема с гетата са необходими комплексни мерки и политика на държавата.

"Но не е добре при минус 10 градуса да изкараш багерите и да оставиш деца на улицата. Не смятам, че това е решаване на ромския проблем", каза още той.

След инцидента в Кюстендил евродепутатът Ангел Джамбазки призова кланът на Гольовците да бъде изселен.

"Този клан трябва да бъде изселен. От планетата Земя. Трите стъпки за решаване на циганския въпрос - циганската гета трябва да бъдат разрушени; бой, арест и затвор за дегенератите и спиране на всички социални помощи, връщане на парите от фалшивите ТЕЛК-ове", написа той във Facebook.

Думите му срещнаха както подкрепа, така и критика сред неговите последователи.

Поредната дискусия се разпали след убийството вчера сутринта в Кюстендил. Две групи се сбиха в местна дискотека, като мелето продължило и по Ларгото на града. С нож бе наръган Валери Дъбов, който почина от раните си, а тази сутрин се е предал в полицията смятаният за извършител 19-годишен ром, с прякор Гучи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
30
 
! Отговори
Перничанин преди 5 години
Без багери видяхме колко се решава, законът е еднакъв за всички или ако толкова ти харесват настани си ги у вас!
56
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А стига с заплахи от рода на етническо напрежение!За сегашното положение на 100% вина имат всички политици ,който са участвали през годините в управата на държавата,включително и Данчо Ментата!Лошото е че те създадоха като един Франкещайн чудовището ромски проблем,лошотиите са на наш гръб!
55
1
 
21
 
! Отговори
Орландовци 2 преди 5 години
След години "интеграция" и милиони похарчени на вятъра очевидно, че насила интеграция не става. Ромите сами трябва да се потрудят, за да заслужат мястото в обществото, защото даденото даром нищо не струва, ако не си го заслужил ! Когато получаваш всичко наготово нямаш стимул да се бориш, да постигнеш нещо в живота. За какво да работиш за 600-700 лева, като взимаш толкова от социалната система ? Точно за това е време за сериозни мерки, иначе очаквам сериозен етнически сблъсък !
54
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А с откраднатите 6 милиарда от банка КТБ плюс 50 милиарда долара откраднати от приватизацията в Бг колко щяха да се вдигнат заплати и пенсии в БГ,кражбите на ромите сравнено са кокошкарски,политиците са виновни затова никога повече да не се гласува за ГЕРБ,БСП,ДПС и националистите
53
3
 
25
 
! Отговори
Антифен на системата преди 5 години
След изборите на членове на ЕП нищо вече няма да е същото.Ще има друго мнозинство в Европа,ще има друга политическа ситуация в България.И най-важното - на отрудения български данъкоплатец му писна да издържа този етнос,който го краде ,поругава и убива.Не само престъпността е етнизирана,а и спазването на законите и плащането на данъци и осигуровки.Това не е ли дискриминация?Призовавам всички български данъкоплатци да направят необходимото на всички видове избори.Те знаят за кого да гласуват.
52
6
 
21
 
! Отговори
Модерното преди 5 години
Защо да живеят без да плащат данъци?Гетата трябва да се разрушат веднага и който има документи за къщите и имота да се разпредели в квартал където няма роми или са малко процентно спрямо българите.Който няма документи да се връща там където е живял, ако няма къде да се настани временно в общинско жилище за 2 г, за да може да си реши проблема, ако не го реши сори, да отива в Европа при джендърите. Посегателство над друг човек или имот се наказва със солена глоба. Парите се дават на пострадалия.
51
4
 
30
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Йордан Цонев...Делян Пеевски ... "членове" на едната от вече 3 - 4 турски и ромски етническиПартии! Срам за Конституцията на България.Когато в една страна - можеш безнаказано да се подиграваш с върховния и закон - значи тя е пред закриване!Даже не си направих труда да прочета, какво е лъгал поредния сурогат.
50
2
 
24
 
! Отговори
Геле преди 5 години
Абе много им е лесно на тия - недосегаемите от политическата - милионерската каста... Те живеят в други измерения - не живеят живота на обикновените българи. За тях живота на жълтите павета е толкова различен, виждат проблемите от медии, собственото им разузнаване, ДАНС - каквото им го поднесат службите, а то вероятно е във вид - да изглежда , че няма проблеми... не виждате ли - според службите в БГ е спокойно , няма никакви проблеми , животът е добър...
49
6
 
6
 
! Отговори
Евроатланик преди 5 години
Стрикно спазване на евроатлантическите ценности на онеправданите роми!
48
2
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
АБСОЛЮТНО НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ДПС МНЕНИЕТО!!!ТЕЗИ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ДОБРО! ОПИТА СЕ С ДОБРО ЕФЕКТ НИКАКЪВ! ВЯРНО БЪРЗОТО БУТАНЕ Е НЕПРАВИЛНО И ТО ПРЕЗ ЗИМАТА НО ТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ДОБРО ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ ПРИМЕРИ, ЧЕ БЪРЗО ЗАБРАВЯТ!НУЖНА Е ЗДРАВА РЪКА ИНАЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН КОНТРОЛ А ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО !
47
3
 
26
 
! Отговори
Орландовци преди 5 години
"Отделни членове" ? Колко пъти ще се говори за отделни членове ? Тук говорим за рецидивисти, които извършват престъпления от години и остават ненаказани. Тук говорим за цялостното неуважение и незачитане на всякакви закони, институции и задължения от въпросният етнос ! Попитайте някой, който е живял или живее в близост до въпросният етнос, за да ви разкаже истината, но всички знаем, че истината не е изгодна за политиците особено ДПС ! Не можем и повече няма да търпим своеволията на този етнос !
46
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България не върви на добре все по често почнаха дразгите между българи и роми,Войводово бой между двама роми и командос и рушене на домовете на ромите и резултата запалена до основи фабрика за месо а сега Кюстендил
45
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е, че ВСИЧКИ ги ухажвате и купувате! Ако не беше така, нямаше да никнат гета, а местните власти щяха да реагират при появата на всеки нов незаконен коптор. И за тока и за водата, и за пътуването без билети, и за прикритата педофилия - повсеместно неглижиране! Ако законите се спазваха за всички нямаше да се стигне дотук.
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки! Джамбазки!
43
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанство във властта е пагубно за страната. Виждате за две години какво стана.
42
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямам нищо против ДПС ,но съм против Бисеров,Цонев и други българи продажници.
41
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хафторе що не си удариш главата в бордюра , Ромите ги има от Византия насам у нас
40
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този защо се прави на луд? Всъщност знаем. Да, вярно е. Идват избори и е 'лошо" да се озаптяват тарторите, осигуряващи евтини гласове. А иначе не си пускат децата на училище. Та тези деца в момента ходят боси на тези темперетари! Продават ги! Там където влязоха багери, сега всичко е мирни и тихо! С молби няма как да разберат, че законите са за всички! Стига с клишета "език на омразата" и "етнически мир", "черги" и "пердета". Как с едни живеем и няма проблеми, как с другите сме на "нож"?
39
4
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
ДъПъСъ-то играе заедно с ГЕРБ в Парламента.За целта Доганчука бе...купен с ТЕЦ Варна,продаден незнайно защо и оставен в ...студен резерв,за което НЕК плаща...луди парици на въпросното...лице.Колкото до Данчо Ментата,тоя матрьошка плющи...постулати и празнослови,време да минава,в хора на...другите матрьошките на Сокола.Мила...родна картинка.
38
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите си имат някакъв сайт,в който осмиват българския етнос и ни наричат робско племе.А кажете,че тия *** не са прави в тоя случай.Роби и овце сме.Това е горчивата истина.