Цонев срещу Джамбазки: Ромският проблем не се решава с багери

Да не подпалим етническата черга заради един евродепутат, призова той
Обновена: 18 фев 2019 12:41 | 18 фев 2019 09:00, Александър Попов
263
Цонев срещу Джамбазки: Ромският проблем не се решава с багери
Снимка: Булфото, архив

Никой не трябва да етнизира престъпността, призова заместник-председателят на ПГ н ДПС Йордан Цонев пред Нова тв след вчерашния масов бой в Кюстендил, който завърши с убийството на 35-годишен мъж.

"Не може да говориш за цяла една общност като автор на престъпни деяния. Отдели членове, които са хванати, трябва да бъдат наказвани. В много от случаите ние виждаме как ВМРО се възползва от това и етнизира проблема и се питаме дали цената да вкарат един евродепутат няма да подпали етническата черга на България", коментира депутатът.

Още по темата
По думите му за решаването на проблема с гетата са необходими комплексни мерки и политика на държавата.

"Но не е добре при минус 10 градуса да изкараш багерите и да оставиш деца на улицата. Не смятам, че това е решаване на ромския проблем", каза още той.

След инцидента в Кюстендил евродепутатът Ангел Джамбазки призова кланът на Гольовците да бъде изселен.

"Този клан трябва да бъде изселен. От планетата Земя. Трите стъпки за решаване на циганския въпрос - циганската гета трябва да бъдат разрушени; бой, арест и затвор за дегенератите и спиране на всички социални помощи, връщане на парите от фалшивите ТЕЛК-ове", написа той във Facebook.

Думите му срещнаха както подкрепа, така и критика сред неговите последователи.

Поредната дискусия се разпали след убийството вчера сутринта в Кюстендил. Две групи се сбиха в местна дискотека, като мелето продължило и по Ларгото на града. С нож бе наръган Валери Дъбов, който почина от раните си, а тази сутрин се е предал в полицията смятаният за извършител 19-годишен ром, с прякор Гучи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
7
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Как може един сравнително умен човек, като Цонев, да стане предател и марионетка на турците?!
136
0
 
8
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Прав е Данчо Ментата-с багери не става!Може би с картечници....
135
0
 
9
 
! Отговори
Гларус БС преди 5 години
До Анонимен Тази гнида - Цонев , го нарекоха в парламента Данчо Ментата , а някога в училище го наричахме Данчо Портата.. Каквото и да направехме , все ходеше да ни порти на директора..Нямаше момче в класа , което да не го е било..*** си беше и *** си остана .
134
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колкото и да казва на черното-бяло,няма да стане по-светло,този само зелен не е бил,всички цветове и партии смени - хамелеон,типичен бг продажен политик
133
0
 
14
 
! Отговори
Бургас преди 5 години
Господин Мента,защо не обясниш на нас,простосмъртните ,как с багери разора целия район край Резово,как промени цели градоустройствени планове, как стана собственик на огромни масиви и как от треторазрядно барманче и ухо на милицията,стана мастит бизнесмен и познавач на глобалната световна икономика.....ТЪалант...!!!
132
0
 
16
 
! Отговори
Да! преди 5 години
Да ,ромският проблем не се решава са багери, а с танкове , както направи Чочоло! За тях, както и за всички български граждани, трябва да има еднакви изисквания и привелегии!Никой не трябва да стои над закона!
131
2
 
25
 
! Отговори
ХоХо преди 5 години
Цонев, защо ходиш без червен фес ?
130
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко е да живееш със омраза и злоба а мразения да слуша кьочек и да хвърля гьобек.Жалка и смешна картина
129
5
 
26
 
! Отговори
Реалност преди 5 години
Този,както Амет Доги Дог,Люти Сметан и Кравадойъ трябва д бъдат изхвърлени Пт България по най-бързия начин!
128
0
 
21
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Вярно ли е, че този *** бил собственик на Неохим, Димитровград.
127
1
 
37
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Не,не се решава другарю СеДеСал.Не се решава и със скокове от една червена партия/мафия/-във друга.
126
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте му давали гласност на този национален предател! Заради такива като него, Бисеров, Владимиров и няколко други, ДПС беше регистрирано като неетническа партия. Крайно време е да се премахне двойното гражданство и няма да влязат в парламента. Но, да сте чули подобна идея от ГЕРБ? Няма и да чуете, защото са ду.е и га.и.
125
3
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 5 години
"Ако искаш да затриеш една нация пусни и друга,която е противоположна и ги гледай как се избиват ."-турска поговорка.Докато останат само 🦎 и змий от съседните държави.Над 160 хил.кюрди са били разселени преди съединението на България.
124
9
 
23
 
! Отговори
закривай преди 5 години
Ако искаха да решат проблема досега да са го направили. Но...не искат.Лошото е, че и българите придобиват манталитета на гореспоменатите-ниско образовани, мързеливи, чакат на майка си и на баба си, простотия в изказа и външния вид, злоупотреба с алкохол, убийства...Няма разлика!
123
1
 
56
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Не може да говориш за цяла една общност като автор на престъпни деяния.============Напротив! Особено когато 3% от населението на страната (какъвто е процента на лицата от мъжки пол на възраст 15-40г. от този етнос) извършва над 90% от престъпленията с физическо насилие! Но за теб знаем кой си и как си изкарваш хляба. Един ден ще отговаряш за действията си!
122
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом не искате ромите на работа, недейте да говорите, че сте направили всичко за тяхната интеграция.Нищо не сте разбрал.
121
48
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоз Джамбазина бетер Хитлер стана, като нямате капацитета да решите проблема държавнически, ще убивате и малтретирате, не е това решението, ама Джамбазина с 20 хил Евро заплата от Брюксел нещата в БГ му излглеждат като на марсианец....
120
41
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 121Щом не искате ромите на работа, недейте да говорите, че сте направили всичко за тяхната интеграция.
119
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 121На вас, алчниците, и работник , 5 висши образования, 3 чужди езика, дългогодишен професионален опит, интелигенте, възпитан, изпълнителен, дисциплиниран, с 10 ръце като Шива, умствен багаж на ядрен физик, химик, инженер, космонавт и пр. да ви изпратят, пак ще сте недоволни и ще ревете по форумите, че всички са необразовани и без умения.Сякаш вие сте много стока.
118
1
 
31
 
! Отговори
: преди 5 години
Спрете престъпността с превенция, намеса на полицията преди да стане престъпление, не с етнизиране, никой не го интересува дали престъпниът е ... или българин или какъвто и да е там, строги закони (вкл. доживотен и смъртно наказание), труд в затворите, за собствено изхранване, най-важното създайте звена за превенция, да се ловят престъпниците в зародиш и да се наказват адекватно, страх от закона е нужен, не етничеки глупости. Това не пречи сините венци да са изкл. често в хрониките.