Борисов: Поклон пред подвига на героите, постигнали свободата на България!

Българската дума вече не само се чува, но се търси и цени!
Обновена: 3 мар 2019 13:33 | 3 мар 2019 09:56, Елка Василева
716
Борисов: Поклон пред подвига на героите, постигнали свободата на България!
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов честити Трети март – националния ни празник, на всички българи.

В деня на Националния ни празник се прекланяме пред подвига на всички герои, които се бориха и постигнаха свободата на България. Почитаме паметта на нашите предци и поколения наред пазим яркия спомен за делото им, което е извор на национална гордост и чувство за дълг и отговорност към България. Саможертвата на нашите възрожденци никога няма да бъде забравена, защото носи в себе си българския дух, който е несломим и не спира да намира нови проявления на своята сила и непреходност, пише в поздравлението си Борисов.

Поколения българи се бориха, за да си върнем свободата, независимостта, държавността, да заемем достойно място сред развитите демократични държави.

Още по темата

Днес, когато тези национални каузи са спечелени, продължаваме да отстояваме авторитета на България пред света. Няма как да не се чувстваме горди с постигнатото от всички нас заедно, когато виждаме уважението и признанието на нашите външнополитически партньори. Вековете чуждо управление са далеч в миналото и българската дума вече не само се чува, но се търси и цени, посочва премиерът.

Идеалите на Възраждането са надградени със 141-годишните опит и мъдрост на българската нация. Днес съм убеден, че трябва да сме  повече оптимисти, защото реалните резултати от постигнатото са видими и имам вярата, че ще продължим да ги надграждаме заедно като народ. Защото неведнъж сме показали, че умеем да сме единни, особено пред трудностите. Защото можем да сме пример за етническа толерантност и знаем как да живеем в разбирателство. И най-вече защото ценим мира и просперитета.

Бъдете живи и здрави и нека бъдем горди, че сме българи, отправя пожелание Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


716
Още по темата: Бойко Борисов3 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
2
 
7
 
! Отговори
до 382 така е преди 5 години
Прав си много са високи сметките, тая Топлофикация скубе най-яко. Парното едвам върви днес на 3 март, не е чак толкова горещо навън,ама нарочно да го пускат по-слабо. И отгоре на това точно вчера вечерта( и на мен ми е странно,кой ги е разнасял в събота след обяд) дойде още една сметка за парно направо КОСМИЧЕСКА. Това за празнуването на 3-ти март ли е като бонус от държавата ли, чудя се аз??
310
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ББЗа газа се обърни към Путин.
309
6
 
25
 
! Отговори
Капитан Петко преди 5 години
На тая нахални мутра требва да се върна в старото си време да му резна зелката като ги гледам със ЦЕЦО същите *** са като СПАС ТУРЧИН И СТАМБОЛОВ - ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ !!!!
308
4
 
22
 
! Отговори
Тъпи преди 5 години
Борисов: Поклон пред подвига на героите, постигнали свободата на България! Но твоето Герб, НДСВ,СДС,БСП и Комумистическо правителства ПРОВАЛИХА БЪЛГАРИЯ .Загинаха толкова много Българи по време на Освобождението и Войните след това за защита на България ,но днес ние сме РОБИ НА ЧУЖДЕСТРАННИ КАПИТАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ.Вие ни прогонихте от малкия и средния български собствен бизнес но положихте червен килим с добре дошли на Чужденците .
307
4
 
27
 
! Отговори
Бойко поробителя преди 5 години
Бойко бе,ако съм чужденец,ще с помисля,че ти си ни освободил преди 141 години. Нито едно име не споменаваш кои са великите българи допринесли за Освобождението: Левски, Ботев, Раковски, Стефан Караджа.Нито дума и за руснаците,които също са дали много жертви на Шипка.Най-важно е да изтъкнеш,че сме демократична държава и уж сме развита( с най-ниски заплати в Е.С) ЦитатПоколения българи се бориха, за да си върнем свободата, държавността, да заемем достойно място сред развитите демократични държава
306
4
 
23
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Кога ще махнеш такса сградна инсталация Решение ЕС 2012 и ВАС 2018?Кога ще намалиш тока?Кога ще намалиш цената на газ?Кога ще намалиш цената на водата?Не ми честити, ами ми намали парното, тока и водата!
305
3
 
26
 
! Отговори
на мен звучи така... преди 5 години
Бойко докато не се нахвали със самия себе си не може.Част от речта му към края на статията: Българската дума вече не само се чува, но се търси и цени!Няма как да не се чувстваме горди с постигнатото от всички нас заедно, когато виждаме уважението и признанието на нашите външнополитически партньори."Превод между редовете: ,,Моята дума Бойкова е закон, търсен съм навсякъде по света. Горд съм с това,че се мазня на американците,на Юнкер,Туск, Макрон,те са външнополитическите ми партньори.А руснаци??
304
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво,Баце!Недей да споменаваш кой ни е развалил рахатлъка с османците и гледай да не обидиш дружката си Ердоган.Я по-добре припкай до джамията да си туриш чалматъ и да си резнеш пикалото.
303
5
 
31
 
! Отговори
Срам Бойко преди 5 години
Това за ,,етническа толерантност" е пак да се подмаже на Ердоган, дори и на 3 Март. Срам Бойко.
302
5
 
18
 
! Отговори
General WESLEY CLARK преди 5 години
ЧЕСТИТ 3 МАРТ... ,В МОМЕНТА --- ТИКВАТА ВИ ПРЕМИЕР СТРОЙ ОГРОМЕН ЗАТВОРЕН ХОТЕЛСКИ 5 СТЕПЕНЕН КОМПЛЕКС МЕЖДУ АХЕЛОЙ И РАВДА, СЪС 9 ОГРОМНИ БАСЕЙНА, В МОМЕНТА НАД 1000 РАБОТНИКА БАЧКАТ ЯКО, И ТЕ ПРАЗНУВАТ СЪЩО 3 МАРТ !ЯЯЯСУУУ !!ДА ВИ Е СЛАДЪК 3-ТИЯ МАРТ !
301
6
 
26
 
! Отговори
888 преди 5 години
До 365 .Момченце, явно в училище за Газпром са ти говорили само? Ами да бяха ти казали тогава, че видите ли Газпром се е сражавал на Шипка рамо до рамо с българските опълченци! Не знаеше ли,че в тази война,руския народ е изпращал своите синове да освобождават братски народ на Балканите ДОБРОВОЛНО! Предай на господарите си, че никога няма да изтрият истината от съзнанието на истинските българи!
300
6
 
32
 
! Отговори
ВЕЧНА преди 5 години
СЛАВА НА РУСИЯ-ДОНЕСЛА СВОБОДАТА НИ-ВЕЧНА СЛАВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ-БЛАГОДАРИМ ВИ ,ЧЕ НИ ОТЪРВАХТЕ ОТ ОСМАНСКОТО ДИВАШКО РОБСТВО,ОТ ГЕНОЦИДА,ПОРОБВАНЕТО И ЖЕСТОКОСТА НА ТИРАНИТЕ-ОСМАНЦИ..А БОКО Е ЕДНА *** И ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО Е КАЗАЛ ТОЗИ ПОТУРНАК И КОХОРТАТА МУ ОТ КАТИЛИ-ГЕРБЕРИ!!!!
299
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този празник е за всички истински българи,а не за чуждите мекеретта,какъвто си ти,Борисов,и цялата ти шайка национални предатели и жалки марионетки.
298
7
 
9
 
! Отговори
бай хой преди 5 години
Вечна благодарност на американския ,и западно-вропейският народ,носител на най-възвишенните ,морални ценности ,наши благодетели....поклон до земята....за освобождението на най-джендърското племе.....
297
4
 
26
 
! Отговори
V преди 5 години
Виктор Орбан е за южен поток и купу грипен за Унгария ,а герб спряха южен поток и са против европеиски самолет по заповед на С.ор.ос .Сега герб са срещу Орбан в ЕНП . Да изгоним герб от Европа обратно в тяхната родина САЩ и да намерим българския Орбан
296
5
 
15
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Бойко не може да пише ;))), но в написаното от други, микъде не се поменава за Русия, а само за некви българи, които се били освободили на днешната дата, при все, че днес демократите казват, че турското робство било нужно само на Русия и едьинствено и само на Русия. Затова, тях ще ги поздравя, тъй: "Иш Алла, братя мои, честит ви 3 март";)))!
295
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 374малкият мук защо идва утре, а не днес?--защото щеше да бъде освиркан!
294
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
малкият мук защо идва утре, а не днес? нали е "освободител"? няма ли да почете паметта на намните войници, загинали за осъществуване на имперските амбиции на алкохолната мечка?
293
4
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Изказал е цели 3 изречения, смислово свързани??? Без да срича от някакво листче, и без да му суфлира дамата, неизменно близо до него, на светски събития, която уж говори на себе си а той повтаря? Браво, има напредък! Само че, не разбрах, от кого сме се освободили и кой ни помогна в необходимия момент, явно амеликанския посланник е пропуснал да напише в опорните му точки това.
292
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според винетуто кой и от кого какво е освободил? Тук пак на шменти капели блъска!!!