Половинката на полиграф: Доказва вярност срещу 380 лв.

С изследванията са се заели частни фирми
9 мар 2019 10:15, Петя Славова
54
Половинката на полиграф: Доказва вярност срещу 380 лв.
Снимка: pexels.com

Не вярваме, че половинката ни е вярна? Срещу 380 лв може да й направим тест на полиграф, който ще докаже има ли "интимна лоялност" към партньора си, предаде "Монитор".

Изследванията се правят от частни фирми, които са купили необходимата техника и могат да проверят истинността на казаното от всеки. От фирмите твърдят, че достоверността на изследването е почти 100 процента.

Компаниите предлагат дори и корпоративни изследвания, за да разберат кои служители са лоялни, кои крадат и кои могат да изнесат конфиденциална информация от фирмата, обясниха още пред „Монитор“ от няколко столични компании за изследване с полиграф. Цената на проучването на един служител е 250 лева, но ако дойдат например повече от десет в пакет, то сумата ще е значително по-малка.

На изследвания с полиграф се подлагат и роднини, които са заподозрени в кражби или измами с имоти. Така само преди месец през столична фирма за подлагане на детектор на лъжата са минали седем души, които са били от една рода. Те е трябвало да докажат колко пари са взели от продажбата на общ имот.

Някои казвали, че са получили по 40 лева на квадрат, а други били категорични, че не са взели повече от 20. След изследването с полиграфа обаче се оказало, че общата цена е била 50 лева. Това се установило, след като на всеки един от наследниците резултатите се оказали неверни или, иначе казано, всеки един от тях е лъгал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: връзкитест на полиграф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
12
 
1
 
! Отговори
Путин преди 5 години
казвам русия е силна Полиграфа дава че лъжа . Казвам че добре оправлявам и в русия са добре пакдава че лъжа . казвам че в русия са против джендарите излиза натпис виж си *** името бе дребен лъжец
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Създавал вие неприятности бившия шеф. На мнение съм, че не трябва да ви се срещат пътищата повече по никакъв повод и без повод. В противен случай, той ще продължи с "калните" си номера спрямо вас. Хубаво е колкото по-малко знае за вас толкова по-добре за вас.
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който ви уважава, като работник след време ще ви оцени.Работодателите не се молят на никой за нищо искате напускат никой никого насила не държи. Личен избор! Ако приятеля ви държи на вас и ви обича не ми се вярва с лека ръка да ви пусне да си отидете от него. Там нещата вече са съвсем други. Въобще не може да сравняват работата и отношението с връзката между хората в личен план.
44
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някоя бабичка я негова баба майка тъща.
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сте се разбрали нещо със стария работодател! Защо е слушал хората, а не е искал да чуе ти, какво ще му кажеш!? Огромна грешка, явно е допуснал. Не е искал да те чува! Така му е изнасяло защото си е имал негов човек който да назначи.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Унижаваш работника обиждаш го и той те напуска. Кой от къде е! В личен план караш се с половинката обиждаш я тя ти хлопва вратата развод раздяла. Но има и компромиси имате лични близки отношения на друго ниво. В работа няма компромиси. Тръгват си обидени намират си друга работа и забравят за стария си работодател. Не е съществувал отиват при друг. При стария работодател било какво било минало. Всеки си поема пътя и живота.
41
0
 
4
 
! Отговори
Lan преди 5 години
45Виж какво "не те пусне" е до към 17-18 години и важи за мама и тате, за мъж и работодател не важи. А след като си е позволил да не ти вярва и да те унижава, какво чувства от тук на тататък не ме интерисува. Такъв човек няма място в живота ми - нито работодател, нито партньор - да си търсят покорни по-нисши от тяхната особа хора, аз не съм от тези.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ти е шеф не му пука много за теб. Ако ти е мъж приятел ще страда известно време и ще му мине. Зависи, колко са силни чувствата между вас! Възможно е и да не те пусне си отидеш от него, нещата вече са по-деликатни в личен план. В делови е просто работа и хората не търпят своеволия и унижения.
39
0
 
1
 
! Отговори
Lan преди 5 години
42ами това мен не ме засяга :).
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си намери друга жена, а във фирмата ще назначат друг човек.
37
1
 
10
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Не знам за лоялността, но съм горда достатъчно, че да си тръгна и от фирма и от мъж с подобни претенции...
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
човек вече колко му е интелектуалното ниво щом вярва на машини
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приятелката ми не ми е изневерява Ла обреден съм в това! Машината нека оспори това ако ще аз вярвам на нея преди всичко и всички.
34
1
 
6
 
! Отговори
Сънчо преди 5 години
А стига бе ?! Ами ако съм сънувал тройка с две порно-актриси и на следващия ден ме тествате, какво ще излезе като резултат ? Къде ви е границата, че реагирам на съня си или реалността ? Тия тотално нагазиха през просото. Кинти искат да печелят. С една лека измама.
33
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обича я човека за това я ревнува толкова много.
32
0
 
12
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Който не може да разпознае ***, може да се сърди само на себе си.Полиграфи могат да изкарат и майка Тереза порноактриса. Не се допускат в съда поради тази причина, полицията в цял свят ги ползва само за натиск, за да изкарат самопризнания от някой който вече са си набелязали за престъпник.
31
0
 
4
 
! Отговори
ДеЮре преди 5 години
Лошо. Могат да се разбият семейства без да е имало реална изневяра. Лошо. И май в НК си има член за измама.
30
0
 
17
 
! Отговори
Полиграфа преди 5 години
Хора, честно ли в 21-ви век вярвате на шашмите ни? Естествено, че ще дам "правилни" резултати на този, който плати повече. Цялата ми апаратура е един лаптоп, апарат за кръвно и пулс. Дреме ми дали сте хипертоници или просто по емоционални. Който плаща, той печели!
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Или много я обичаш, чак си вманиачен в нея обсебващ. Или пазиш дълбоко мъжкото си его да не бъде наранено. Но за сметка на приятелката си пазиш се от нещо което не се е състояло. Унижаваш я и обиждаш!
28
0
 
13
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Решихме да ползваме полиграфът за лоялност на служителите и за да го проверя, колко е верен си направихме тест за изневяра с жена ми.. И на двамата показа, че сме си изневерили. За нея не знам, но аз със сигурност не съм изневерявал. Направих си извод, че на това не може да се разчита. Изводите ги оставям на вас!