Скандалът с целувката на Кобрата: В САЩ ще му се нахвърлят

Според родни журналисти историята е раздухана
Обновена: 27 мар 2019 14:39 | 27 мар 2019 09:40,
84

Целувката на Кубрат Пулев с журналистката Дженифър Равало след мача на родния боксьор в Щатите се превърна в една от най-коментираните теми в света. Видеото обиколи няколко континента и се превърна в хит в социалните мрежи. Няколко часа след края на срещата обаче репортерката се обиди от поведението на Кобрата, а медиите в САЩ атакуваха боксьора и го обвиниха в сексуално насилие.
Още по темата

В "България сутрин" журналистите Патриция Кирилова и Едуард Папазян се обединиха около мнението, че поведението на Пулев не е било най-моралното, но пък и не е необходимо тази целувка да се раздухва толкова. Кирилова също така изрази мнение, че някой нарочно е посъветвал Равало да се направи на обидена, въпреки че е била в компанията на Кубрат на партито след победата над Богдан Дину.

"За мен този случай бе изключително нечистоплътно раздухан от страна на американските медии. Тя по никакъв начин не показа, че е нарушено личното ѝ пространство, че е наскърбена и огорчена. Дори си беше качила снимка с Кубрат в социалните мрежи. Явно после някой я е посъветвал да се прави на много обидена. Часове след целувката има коренна разлика в поведението ѝ. Виждаме как напоследък в Щатите се раздухват такива скандали. Реакцията на Пулев е плод на превъзбуда. Той бе в ненормална психическа ситуация. В тази целувка не се влага никакъв сексуален смисъл. Целувката изразява радост, а не насилие", заяви Кирилова.

Едуард Папазян пък разкри, че Пулев е подценил ситуацията в САЩ и как подхождат там при подобни случаи. Спортният журналист дори сподели, че съществува голяма вероятност Кобрата да бъде сериозно наказан и глобен от Международната боксова федерация заради поведението си.

"Кубрат направи грешка. Той подцени ситуацията в САЩ с навлизането в личното пространство. Те приемат подобни действия, като насилие на сексуален принцип. Ще има големи последствия за Пулев. Тази голяма победа ще потъне в скандала. Би могло да има наказание от страна на боксовата федерация. Медиите в Америка пък с удоволствие ще се нахвърлят на човек от Източна Европа. Вече го приравняват с руските боксьори и цялата империя на злото, която бе Русия в продължение на 50 години. Сигурен съм, че той не е вложил грам сексуален смисъл в целувката", обясни Папазян в Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те пък щатите големите пуритани, моля...Това си е озаконен рекет там, сега ще почнат някакви навлеци да го съдят и да изцедят каквото могат. Това там си е епидемия.
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ше да е хубаво пьрво нашата Бг гордост мутрат пулчо, да се информира за случката с целуфката между Икер и Сара и тогава можеше да се замисли преди да целуне суши!Мутрат, да не сравнява положението с гаджето на Икер Касияс и с целувката на тогавашната журналистка която вече му е жена на Икер!
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на тази,като и редиха суши на голо не и беше обидно...ама беше платено. а и като гледам, си и хареса - хилеше се. какво толкова стана ? просто кубрат го подгони адреналина и я целуна от радост..................но явно там се радват повече на целувки между мъже. е, ще ги стигнем американците .......нали почнахме с г.й-парадите.
6
16
 
18
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Целува защото може да си го позволи.Критикарите отдолу да си гледат работата и да не се правят на светци
5
7
 
2
 
! Отговори
селски постановки преди 5 години
Постановка с цел реклама. Ако се бие в Щатите, трябва реднеците да го познават.Като попремине, ще се извини. Ще каже, че е било от напрежението и така.
4
2
 
23
 
! Отговори
Митьо преди 5 години
За едни апартаменти нещо. Ко става. Тая целувка ли ще ползвате за да не ровите в горещите теми. Днес смешници
3
3
 
28
 
! Отговори
когато си прост..... преди 5 години
Би трябвало да съм горд с Пулев,ама не съм.Като селски бек тръгна срещу Кличко,а оня го смаза от бой.Последваха няколко срещи с третокласни боксьори за пари.Упорито избягва Джошуа.Сега типично в балкански стил *** *** Бетон Бетон целува някаква репортерка,като си мисли,че ще го харесат в САЩ
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айдеее... отнесе го Кубрат, направо в нокаут го вкараха. Най-вероятно никой не иска някакъв неизвестен от Източна Европа да се боксира - не е интересен за публиката, няма пари в него. Сам си го направи.
1
3
 
27
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
Ами не знам насилие ли е или не, но простака принципно трябва да се насади в полога, който му се полага, или казано по друг начин, всяка жаба да си знае гьола!