Край на издирването: Откриха четири тела на загинали в Македония

Самоличността на загиналите ще бъде установена след аутопсия
Обновена: 3 апр 2019 13:15 | 3 апр 2019 11:30, Веселина Йорданова
92
Край на издирването: Откриха четири тела на загинали в Македония
Снимка: Reuters

Открити са четири тела след катастрофата с частния самолет в Македония. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред журналисти в Министерски съвет.

Още по темата

Самоличността на загиналите българи ще се установи след аутопсия.

Македонските екипи са успели да стигнат до мястото на авиоинцидента в труднодостъпна местност.

"Потвърди се информацията, че след катастрофата няма оцелели. Телата са превозени в тяхната Съдебна медицина за аутопсия и експертиза, и едва след това ще можем да потвърдим самоличността на загиналите", съобщи МВР шефът.

Младенов каза още, че има постоянна връзка и координация с македонската страна. Извършва се оглед на място и се изясняват причините за катастрофата.

"В момента, в който потърсят помощ, каквато и да е тя, ние сме в готовност да я предоставим. Към момента вътрешният министър на Северна Македония увери, че имат ресурс да се справят с първоначалните и неотложни действия", посочи той.

По думите му конкретни заключения за причините за случилото се още не могат да се направят, защото подобни разследвания са сложни и трябва да се извършат експертизи. Ще се проверява и техническото състояние на самолета.

По неофициална информация загиналите при инцидента са 49-годишният Георги Бошнаков, 47-годишната му съпруга Калина Корнажева - Бошнакова и двете им дъщери Гергана и Биляна. Вероятните причини са свързани с лошото време, пилотска грешка, техническа неизправност.

Припомняме, че вчера следобед самолет, регистриран в Германия, се разби час след като излетя от Охрид за София.

Пилотът е поискал да кацне в Скопие заради лоши метеорологични условия. Малко след това обаче решил да продължи към България. Преди да изчезне от радарите пилотът съобщил за силна турбуленция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХаХТози от къде има пари за самолет ? Възможно ли е да е купил самолета както Цветанов апартамент ?Има бе, има!Не всички са скъсаняци като електората на БСП представи си.
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов е виновен!
10
11
 
18
 
! Отговори
ХаХ преди 5 години
Този от къде има пари за самолет ? Възможно ли е да е купил самолета както Цветанов апартамент ?
9
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8--Не, това е друг човек, занимаващ се със сметоизвозване. Само имената са същите
8
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не работеше ли в агенция по вписванията, преди да бъде уволнен от там?! Няма случайна смърт в България... пример - мишо бирата, ало ваньо...
7
23
 
17
 
! Отговори
мила моя... майнольо преди 5 години
До Анонимен 5 Алооо, какъв лукс е тоя летящ *** за 100 000-150 000 хил лв. ??? Една нова кола струва 2-3 пъти повече от тоя кокошарник. Кой изобщо ги купува тия антики?! Лека им пръст на хората.
6
16
 
12
 
! Отговори
ХаХ преди 5 години
Наследствени ***.
5
18
 
11
 
! Отговори
Бай Курти преди 5 години
Какъв пиар видяхте в статията,че се възмутихте?Ако беше *** ,тогава всичко ще е наред.
4
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Ама хич НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ЗАСРАМВАМЕ. До вчера този се правил на много велик "бизнесмен" викал (знаеш ли кой съм АЗ). Мери се с "големите акули" с ЛУКС ЛИЧНА ЧЕСТНА и е крал от теб.Още вярвайте в глупости на по голямата част им все тая, а другата "някой" си е получил съдбата. Ама тея с религията като вас са по опасни и от "терористи"
3
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как не ви е срам да използвате и този случай за ПР на Тиквата.Все пак има загинали българи, нищо че сме в предизборно време.Засрамете се.
2
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бати тъпацитеее кво криете бее мишки знаете че са семейство с две деца а не знаете имената ,аутопсия това онова ,много добре знаете кой са ама сте свикнали да въртите до последно .
1
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 тела, значи бизнесмент е пилотирал?