Коки се нуждае от 4000 евро за имуностимулатори

Лекарите успешно му вляха стволови клетки
15 апр 2019 10:05, Александър Попов
19
Коки се нуждае от 4000 евро за имуностимулатори

Лекарите успешно вляха на малкия Калоян Казаков стволови клетки, след успешния процес на хелиране.

Коки страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм. Към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Сега предстои терапия с имуностимулатори, но семейството изпитва трудности да осигури необходимите 4000 евро. Родителите не спират да се борят за неговото здраве, нека всеки, който може да помогне - да се включи в тази борба.

Най-ефективен за Коки и семейството му начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Калоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен16Държавата се грижи за здравето на децата, но тук има едни много нагли хора, които ден през ден искат пари за този Коки.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аутизмът не се повлиява от вливане на стволови клетки.Имам такова дете и знам добре!Събирането на пари по този начин е нечестно и безполезно.Просто приемете, че детето ви е различно и ще бъде такова завинаги.Другите написани алергии са просто безмислени, защото те се премахват с диета, а не с хелиране.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Великата "държава" България от ЕС не може да се грижи за бъдещото си поколение и търси подаяния. Който има възможност нека се откаже от това прословуто-ненужно българско гражданство на несъществуваща държава и оправници гушкачи от всички партии. За апартаменти има а за болните деца няма! Нямам време да се гордея с илюзии.
14
4
 
3
 
! Отговори
Ваня преди 5 години
Много маргарин ядеш народе!Залоясъл ти е мозъка!Место да лаете срещо горкото дете и правописа ,съвършени люде,погледнете вашите животи,низ от бързи кредити и буркани от село!
13
2
 
2
 
! Отговори
13 преди 5 години
До 13;по неграмотен си от мен!И не съм озлобен,дразнят ме такива като теб неграмотнико,сигорно си и беден !Аз пиша неграмотно а ти още повече ,аз съм злобен а ти т--п!
12
1
 
6
 
! Отговори
10, преди 5 години
От неграмотното ти писание става ясно само това, че си се озлобил срещу хора, които имат поне акъл в главите си да се запитат струва ли си точно в този случай да се помага, при положение, че има стотици други случаи за помощ, при които това е наистина наложително. Пък оня, който се е самозвал на "човек" да иде и да плаща на когото си ще. Не всеки ръси пари безотчетно. Бабите с пачките по терасите не са чак толкоз много.
11
10
 
3
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
4000 евро е добра заплата в Западна Европа!Толкова ли няма един успял бизнесмен, та "седнали" да просят от хората?
10
2
 
4
 
! Отговори
До анонимен 7 преди 5 години
Ти на кой помогна???!На г------си като си---е
9
7
 
5
 
! Отговори
Големи разбирачи преди 5 години
Изкате и на вас ли пари да сабират???!!!Сладури!*** и зъл народ!Яжте маргарин пийте дерби и злобейте срещу болните ,на който сабират пари!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 5Не си съвсем прав. Хелирането се използва при натравяния, особено например с живак.Тогава се хелира определен химикал, който да захване отровното вещество в молекулата си, и да го направи водоразтворимо, за да може да се пресее през бъбреците към урината. Самият процес е легитимен, и се ползва широко. Проблемът е по-скоро не самото хелиране, а хелиране на несъществуващи проблеми.
7
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Аз съм родител на дете с аутизъм. Това е измама. Няма лечение за такава диагноза. Схема за източване на пари от наивни и отчаяни родители и още по-наивни финансови донори.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ти като си човек колко пъти помогна от безбройните пъти на това дете?
5
8
 
4
 
! Отговори
Човек преди 5 години
Големи животни сте хора!Кучета!Излишно е повече да се коментира,коментиращите!
4
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
"хелирането" е поредната измама, която се продава на притеснени родители на деца с аутизъм. медицинската професия отрича тази практика. практикува се само и единствено от шарлатани. много от тях дори не са лекари, а китези терапевти и врачки. полза за детето няма. За какво са му на Коки имуностимулатори? Нали е с аутизъм? Тези пари, които се търсят могат да отидат за деца, чието лечение наистина би довело до подобрение.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да повярвам, че само едно дете в цяла България има постоянно нужда от помощ за лечение!Вярно ли сме вече толкова здрава нация? Или и последните останали българи се изнесоха, за да се спасят о-време?
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През месец-два се искат хиляди левове за шарлатански лечения. Последно след абсолютно медицински необосновани и дори вредни лечения твърдяха, че са оправени глутеновата непоносимост и проблемът с лактазата. Сега изведнъж пак се появиха, както и исканията за хиляди левове. Много е грозно да използваш детето си така и да го подлагаш на всичките тези мъчителни процедури само за да получиш пари и съчувствие.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момент, момент!Не може да пие мляко, не яде глутен, и има аутизъм? Това звучи като поредния милениал. Какво точно е животозастрашаващото? За какво е това вливане на стволови клетки?