Манолев даде оставка, Борисов я взе. Било морален стандарт

Зам.-министърът: Няма нищо срещу мен, сигурен съм!
Обновена: 17 апр 2019 18:48 | 17 апр 2019 17:40, Веселина Йорданова
306
Манолев даде оставка, Борисов я взе. Било морален стандарт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев подаде оставка пред премиера Бойко Борисов. Оставката му е приета.

Още по темата
Като мотив за решението си Манолев изтъква започналата проверка на Върховната касационна прокуратура по повод медийни публикации и желанието му това по никакъв начин да не засяга работата на правителството. Публикациите свързват името му със злоупотреби с европари.

Друг аргумент, посочен от Манолев, е солидарността с колегите му, които са спазили моралния стандарт в управлението и са напуснали постовете си само заради съмнения, съобщиха от правителствената пресслужба.

"Сигурен съм, че в документите няма нищо срещу мен, но не мога да подложа семейството си отново на това. Благодаря за доверието. Решението ми е лично", допълва още Александър Манолев.

През есента на миналата година пък той не стана министър на транспорта на мястото на Ивайло Московски заради твърдения, че е бил подсъдим за катастрофа с причинена телесна повреда през 2012 г., както и че имал странни бизнес съдружия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"постовете си само заради съмнения" на тия това им е новото мото
5
56
 
4
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Така е в Герб. При най малки съмнения за грешки в управлението се подава оставка. Това е Стандарт защото Герб е партия с принципи и хора които са изключителни професионалисти.
4
1
 
61
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 5 години
Хотелът е собственост на кучето му, а как то го е придобило....Манолев не знае!!!! Но ВСЕКИ има право да живее при кучето си!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
3
0
 
63
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Стига с тези оставки , няма ли да има КОНФИСКАЦИЯ ??????
2
1
 
61
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 5 години
Поредната крадлива КАЛИНКА от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 отива да си харчи на спокойствие МИЛИОНИТЕ откраднатите от бедния български народ!!! Не ОСТАВКАТА 3, а ЗАТВОРА ще спасят Родината от бай СУДЖУК, Цецо АСАНСЬОРА и Пацо Терасата!!!
1
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде крадлоооо, цял Петрич и околията ви знаят щи за крадливи птици сте, коце маца ти е бащица