Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!

Премиерът смята, че президентът води кампания с държавни пари
317
Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че президентът Румен Радев прави всеки ден предизборна кампания с държавни пари и че не е равноотдалечен от всички партии.

Още по темата

Колкото и Плевнелиев беше еднакво отдалечен от БСП и от ГЕРБ, толкова и Радев, защо трябва да прояваваме лицемерие, посочи министър-председателят и лидер на ГЕРБ.

Въпреки това той заяви, че няма спор с държавния глава, който обаче трябвало да призове "неговите хора да се върнат на работа в парламента".

"Трябва да се чуя с колегите от ГЕРБ да искаме от ЦИК да му забрани да води кампания. Всяко негово изазване е срещу управлението, в полза на опозицията", подчерта премиерът пред журналисти в румънския град Сибиу.

Борисов каза, че ако Радев е против да се купят автобуси за учениците или да се дадат пари на болницата в Ямбол, "да носи отговорност и да излезе и да каже".

По думите му в следващите седмици, месеци, освен изграждането на ръководството на ЕС, има въпроси, на които трябва да си отговорим. Борисов даде за пример общата европейска отбрана.

Ние нямаме отбрана, армия, европейска, коментира премиерът. Ние като Европа ще имаме ли отбранителна способност или не, или само на думи, попита той. На неформалното заседание в Сибиу Борисов говорил много за Западните Балкани, за конфликтите, които зреят там.

"Да, има огромен напредък, отчита се направеното от България. Кохезионната политика - все още са големи разликите в доходите, в най-важната сфера", коментира той.

Премиерът призова на евровота да се гласува за системни партии. "Това златно време, когато леви и десни управляваха Европа и се разбираха, беше лесно и хубаво, сега ще се правят тежки конфигурации", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друго си е да пошляпва Плевнелиев зад врата.
151
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов издигна кандидат за президент неизбираемата Цецка Цачева, а сега реве срещу Радев. Абсолютна антилогика. Едноличното управление винаги води до безумия.
150
5
 
9
 
! Отговори
Възраждане преди 4 години
България има нужда от Възраждане!Бюлетина номер 27!
149
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувайте хора.Защото Цецо пак ще фалшифицира вота.А ЦИК му е пръв помощник,начело с Мишо Константинов.Един милион мъртви души също ще влязат в употреба.Затова не си стойте в къщи,а гласувайте.Иначе ще се сърдите само на себе си.
148
4
 
29
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Бокооо, Тия апартаменти са достатъчни не си бърши газа с Радев.
147
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В новините съобщиха,че бизнеса в България плаща най-висока цена за ток в цяла Европа.Нали разбирате как това ще повлече всички цени нагоре,не че непрекъснато не се увеличават,де.И главните виновници за това са КЕВР,НЕК,БЕХ,мех не знам още колко звена по веригата ни дерат кожите.А от 1.07.ще скочи и за домакинствата.Това значи още по-голяма мизерия за народа,а бибитко ни говори врели-некипели и очаква да му гласуваме.Да,ама-НЕ!
146
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е този, който прави презизборна агитация за Шайката, използвайки държавни пари и ресурс. Той претежава цялата Държава и всички институции, а Президентът има само представителни функции, нищо че го подкрепят 3/4 от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ГЕРБ въобще не могат да се похвалят с такава подкрепа - техният процент винаги варира между 9 и 11 %Проблем е, че на Избори много от българите пасуват.Затова некасега излезем и да ги изметем !
145
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев все още не се е гордял с умните и красивите, които окупират учреждения! Не може да се мери по тези показатели с Плев! И още не сме видели как Корнелия го пердаши по врата в пряк ефир!
144
1
 
19
 
! Отговори
Тука съм преди 4 години
А пожарникарите ходят с копринени чорапки и на токчета.
143
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Искат да ни накарат да повярваме, че изборът е между ГЕРБ, БСП или патриотарите. Понеже отдавна са се разбрали за порциите. Гласувайте за малки партии, неоцапани, доказали се опозиционни. Демократична България или за Движение 21."ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ БЯХА ВЕЧЕ ПАТЕРИЧКА НА ББ МАКАР И ПОД ДРУГО ИМЕ!На твое място бих им прочел "манифеста". повтарят в транс "Европа" и "Европейски" а България никаква я няма!И са против ВСЯКАКВИ енергийни проекти-нали са съратници на мадам Йес...
142
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Действително, в последно време Баце е с увеличил тройно представянето в медиите и ясно защо - вота! То не бе Панорама, то не бе Лице в лице, май и през Ганеела мина и продължава да се отърква в царе, папи, патриарси, да раздава милиони и да рекламира Греб! Специално за болницата, Волен поставя този въпрос поне от 2 години, но само неговата телевизия го отразява!
141
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!--------Бойко, Бойкооо, трябваше по-често да дърпаш ушлето на Пантофа и да не се предоверяваш на Цвък-Цвък, щото сега той дърпа конците в Герб, а ти отнасяш негативите!
140
4
 
24
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
Г-н Радев е един много мъдър президент който е отдалечен от богатства и пари, но приближен до бедните. Докато ББорисов е отдалечен от бедните но приближен на богатите. Така не бива. Защото който се приближава до Борисов се отдалечава от бедните. А този който се отдалечава от богатите се приближава до БСП. Победа!
139
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всяка с,виня и идва коледата.
138
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искат да ни накарат да повярваме, че изборът е между ГЕРБ, БСП или патриотарите. Понеже отдавна са се разбрали за порциите. Гласувайте за малки партии, неоцапани, доказали се опозиционни. Демократична България или за Движение 21.
137
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само погледнете снимката и си направете изводите.
136
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу герб. Бойко в пенсия
135
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно обратното е.Президента смята,че премиера води кампания с държавни пари и е напълно прав.
134
1
 
23
 
! Отговори
българин преди 4 години
Вземи се в ръце българино! Знаеш вече.Какво се иска от теб на изборите.И не само на тези! Управлява те.Една много нагла "личност"!
133
2
 
14
 
! Отговори
Западните Балкани преди 4 години
Определено искайте ЦИК да се изкаже. Да видим как ЦИК не смее да провери Пеевски, но може да накаже президента, за нещо което той не прави :) Борисов следва подхода на Цветанов да напада президента, т.к. казва истината за Борисов и крадлива група - всеки министър с евтин апартамент, милиони в сметка в чужбина, остров, и т.н. Затова приканвам хората: гласувайте за малките партии извън парламента (без АБВ).Нито ГЕРБ,нито БСП,а още по-малко патриоти и ДПС мислят за вас.Ако го правеха,щяхме да видим

Спонсорирани публикации