Ясновидка с прогноза: Гражданското общество у нас ще се събуди

Нови лица ще поведат хората, смята Илияна Чаушева - Гюкчен
27 май 2019 17:22, Красимир Ангелов
26

Редици промени предстоят в България в следващите 2 години, стана ясно от думите на ясновидката Илияна Чаушева - Гюкчен, която гостува в "България сутрин". Според нея предстои гражданското общество у нас да се събуди и в следващата година нови лица да поведат хората.

"Българинът е свикнал да има мисия и тя ще се появи сега. В правителството ще има стабилност", посочи Гюкчен пред Bulgaria ON AIR.

"Ако искаме промяна - да не сме бедни, да не сме отчаяни, трябва да се появим като гражданско общество. До една година и три месеца него ще го има, с лице", прогнозира ясновидката.

По думите ѝ можело да очакваме също, че двама политици ще влязат в затвора в близко бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхме го "гражданското общество" онзи ден. Видя българинът 3 почивни дни и пое към братска гърция, турция и на село. И докато се огледаме се оказа че гражданското общество, което решава съдбата ни е съставено от административни работници, гласуващи по заповед и роми . Последнте, както се знае, гласуват "по съвест". Така ,че тая екстра-намкоси, да си захвърли дипломата.
19
0
 
2
 
! Отговори
ДЗъ преди 4 години
За да е достоверно, трябва да имаме потвърждение поне от още два сигурни източника. Чакам в ефир гледачка на Таро и отварачка на рейки поне
18
0
 
2
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Тая Екстрасенска вика, че СДСто щяло да спечели.
17
1
 
6
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До ясновидка ли опряхме ...
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Българинът е свикнал да има мисия и тя ще се появи сега. В правителството ще има стабилност", посочи Гюкчен пред Bulgaria ON AIR. Хахахахахахаха, е Гьокчен, пред телевизията много бързо си промени предсказанията относно Бойко;))). Дай да ти ги сравнимс тези от януари 2019-та г., за "Борисов 3" и тези сега;))) Тоя боб, много го размяташ, тъй лежерно из пръстите. Българиът няма нужда от Месия, ако има, то той е по-добре да изчезне!
15
2
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Това което казва всеки може да го каже, ала бала, нищо конкретно. На места ще вали, на места няма да вали, точно като метеоролозите.
14
2
 
8
 
! Отговори
Люба Карадели преди 4 години
Докато се налудуват лудите, така ще бъде. Всъщност, дано народа не е изпростял толкова, че да допусне да го управляват разни шоумени, като в Украйна. Всички видяха украинците какви олигофрении свършиха, ако и българите искат такива дивотии , Боже опази !
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая ясновидка да намали пържолите и кюфтетата, че мяза на сумист
12
0
 
10
 
! Отговори
Шопа преди 4 години
Къв а тоа таласъм?
11
0
 
12
 
! Отговори
Моисей преди 4 години
Аз веднага разбрах за какво ни подготвя тази "ясновидка". В момента се подготвя почвата за идването на Слави Трифонов като нов субект, който ще ни "оправи". А дано, ама надали според мен.
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямаше да сме бедни ако айдуците не крадяха. Погледнете какво стана в магазините как цените веднага литнаха след като айдуците разбраха че вдигат минималната заплата. Колкото и да се вдигат заплатите и пенсиите Айдуците ще ги намаляват с пвишение на цените. Няма как до вчера един продукт да го продавяат за 2 лева а сега същият продукт вече е на 4 лева. Няма никаква логика цените да се покачват но Айдуците няма кой да ги контролира оставени са да шият народа на воля.
9
2
 
16
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Алоу, Днеска!Кви са тия врачки, дето сте ги пуснали тука бе!
8
4
 
19
 
! Отговори
Катерицата беатрис преди 4 години
Да ве ще дойдат поредните спасители мухахахахаххахахх
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То у нас между баяч,социолог,политолог,джурналист вече няма никаква разлика. Поканата на тази бобогледачка е типичен пример.
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дойде време и тв. журналист да е несериозна професия. Който си може и сега си е богат и свободен българин в Европа. А щом е в Европа значи е и в България. Без да се слушат ясновидци. И аз го знам това още преди 25г. След Ф. Димитров. Като застана ДПС. СИ КАЗАХ ТРЯБВА ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ДА ИЗМРЪТ , ЧЕ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ БОЛШЕВИЗМА.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние обожаваме глупостите.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Saschto samo dvama v satvora ?? Pove4e trabva da sa a milionite i imotite loga schte im se vsemat tasi g ili dr g
3
6
 
16
 
! Отговори
хубавата милионерка преди 4 години
Имам прогноза за България- бедните вече не могат да скачат. Бедните ДГД . Поздрави от Еуропата
2
5
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
До Анонимен 1А това лице има...мисията да не е българин и прималява от...кефф,като ни плюе.
1
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българина има мисия да разпостранява простотията си по света, да вярва на баячки и знахаpи и да хвърля пачки на ало-измамниците.