БСП решава за промени след изборната загуба

Ще се върнат ли социалистите в Народното събрание?
Обновена: 28 май 2019 08:30 | 28 май 2019 08:30, Веселина Йорданова
82
БСП решава за промени след изборната загуба
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националният съвет на БСП заседава днес. Той трябва да реши какви промени ще настъпят в партията след загубата на евроизборите.

Още по темата
Част от мерките са нова процедура по избор на председател и възможност за смяна на всички общински и областни ръководства в страната.

Председателят Корнелия Нинова обяви, че също ще участва в надпреварата.

Освен това социалистите ще решат дали да се върнат в парламента, където ще искат промени в законите, регулиращи работата на Комисията за противодействие на корупцията и на главния прокурор.

А информацията, че благодарение на преференциалния вот Сергей Станишев отново пренарежда листата на БСП и от пето минава на второ място, Нинова обясни с демократичния характер на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
3
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До СтудентВиж сега, не ми скачай, много добре ви знам,з ащото имам вземане-даване със сферата, хахахаха... Ако станеш отличник на випуска, ще те взема за мой министър. Затова не си ритай трудовата книжка, а я вземи в ръцете си;))) Сега, разбра ли?
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП обаче трябва да направи истински анализ защо години наред се доверява на социолозите и да отреже тия хора .Не стават и е очевидно как всеки път подвеждат партията.Време е окончателно ,Райчев и Дайнов да бъдат пенсионирани .Всичко казано от тях е тотална лъжа .Дайнов провали СДС и ДСБ вие го допускате наблизо.Райчев лиза обувките на Станишев и Доган ,пак наблизо .Освободете се от тия хора ,полза няма ,а вреди много .
38
10
 
6
 
! Отговори
Abigeil преди 4 години
Браво БСП! В този тоталитарен режим да си на 2-ро място е огромна победа. Наесен още повече.
37
3
 
7
 
! Отговори
Студент преди 4 години
До "стратег". Ти пък откъде знаеш какви са днешните студенти бе, свинар? А ти, като гласуваш за "добрите" бесепари, какво добро си видял от тях. Те всичките станаха милионери и всеки път фалират държавата, а на теб поне за свинете храна дадоха ли ти?
36
7
 
6
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До СтудентКато знам какви са днешните студенти, по-добре залягай над книгите и лекциите;))) Не ти е време да бистриш политиката и без това си гласувал за ГЕРБ, само защото "червените са лоши" и твоят професор е гербер;)))
35
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До факт. Да бе, разбрахме вече, че вие сте спечелили изборите - както винаги.Тцццц, колко сте жалки и смешни с такива коментари. Ами БСП 2014 бяха умрели, народът щеше да ги трепе с тоягите и е нормално в сравнение с тогава, когато си бил до шия в калта, сега малко да се надигнеш.
34
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този парламент е изчерпан отдавна, както и правителството на ГЕРБ и пудели. БСП ще направят огромна грешка, ако се върнат в парламента.
33
6
 
11
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Само БСП има по-добър резултат на тези избори в сравнение с предишните евроизбори. Това показват фактите. ГЕРБ и ДПС губят както абсолютен брой избиратели, така и като процент от гласовете за тях, а БСП има повече.
32
7
 
12
 
! Отговори
Дидо преди 4 години
Три месеца не ходиха на работа и сега се събират да решат, дали евентуално да отидат на работа. Баси наглото! Интересно ми е, ако аз отсъствам три месеца от работа и след това реша да се върна, шефът ми дали ще ме приеме с отворено обятия и пърхащи мигли? Това само в политиката може... Три месеца да не ходиш на работа и после да се замисилш, дали аджеба да не вземеш да се върнеш евентуално....
31
6
 
6
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До АнонименХем гласувахме против тоя евреин... Явно, ще трябва да изляза и да изгоня евреите Бахур Бахар и Сергей Станишев, сам;))) То бива да си овчица, червена шуменска, ама чак пък толкова не бива. БСП има нужда от здраво прочистване и прогонване на половината от партията. Част от БСП с Нинова става БНП, а Сър Гей си взема останалата половина и да си я нарича БСП, както иска. Никой не иска в България, тия двама евреи,д ет си подават топката един на друг! А, който ги обича и той с тях-вън!
30
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** и предателя Ивайло Дичев онзи ден каза чутовната глупост в студиото на БНТ ,Корнелия Нинова била заигравал с националистите моля ви се !И това при положение ,че любимия му Герб вече години управлява именно с националистите в Бг!И такива хора искат оставките на Нинова.Гълабов ,костовистка цирей минал към ГЕРБ и той ...Европа била процес вика на лигавене и сделки като неговия командир в НБУ.И тези *** ще са статуквото .Никакви оставки,БСП ще спечели 2021 без Станишев,Дичев,Дайнов и Райче
29
6
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Гербоухите комунисти да не пишат глупости - БСП в сравнение с предните избори в абсолютна стойност получава 25 000 гласа повече!ГЕРБ в сравнение с предните избори получава 80 000 гласа по-малко!ФАКТ!Вие не се научихте, че между европейски, парламентарни и местни избори има разлика. А БСП-то потриваше самодоволно ръце, мислейки, че ще спечели изборите. Уви!
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато БСП се кипри със старите муцуни , със Станишов и неговият кръг, със забогатели набързо от демокрацията червени капиталисти ,с подскачащите от БСП към ГЕРБ превърнали се в АБВ не я чака нищо добро.
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според Радан Кънев БСП с 25 процента не е алтернатива ,но той със 7 е .Разбира се ,че само столетницата продължава да е алтернатива на мафиотския клан завзел държавата и оттам всякакви атаки срещу БСП.Толкова години смятаха ,че аха БСП ще изчезне ,но не е ...Истерията на политическите слуги на статуквото е очевидна .Те беснеят в студията ,че имало моля ви се още хора дето гласували за БСП,а не за техните мафиотчета из ДА ,СДС,Герб ,ВМРО ,ДПс.
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербоухите комунисти да не пишат глупости - БСП в сравнение с предните избори в абсолютна стойност получава 25 000 гласа повече!ГЕРБ в сравнение с предните избори получава 80 000 гласа по-малко!ФАКТ!Сега да обяснят гербоухите комунисти защо при "светлото гербаво управление" българите сме НАЙ-БЕДНИ, НАЙ-БОЛНИ и НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩИ в цяла Европа?
25
7
 
8
 
! Отговори
Дърт комуняга преди 4 години
Какво поведение ще анализира?Тези резултати са истинско Падение.
24
6
 
8
 
! Отговори
Само СДС!!! преди 4 години
БЕСИПЕ УМРЕ!АМИН!
23
6
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Някоя герберска *** в този сайт трие наред,което не му изнася.Ейй,ха дано станете по...щастливи,или по...богати,като заглушите гласа на народа.Смешковци.
22
9
 
7
 
! Отговори
Академик Говедаров преди 4 години
БСП е партия която защитава бедните хора.И те гласуват за тази партия.Когато бедните намалеят, тогава няма да има кой да гласува за БСП.И затова Партията полага усилия за да има достатъчно бедни хора.В богатите държави няма комунистически партии.
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП се оплакват, че СДС е наляло 10 процента на ГЕРб, но те самите отблъснаха АБВ. А сега плачат. Борисов си прилаап десния избирател, а вие разцепихте левия такъв.