Борисов иронизира: На "Позитано" и оставка не могат да подадат!

За премиера темата е не случващото се в БСП, а в технологиите
Обновена: 17 юни 2019 11:26 | 17 юни 2019 11:26, Веселина Йорданова
236
Борисов иронизира: На "Позитано" и оставка не могат да подадат!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На "Позитано" 20 даже и оставка не могат да подадат. Така премиерът Бойко Борисов лаконично отговори на въпрос как ще коментира процесите в БСП.

Още по темата
Борисов заяви, че темата не е интересна и на дневен ред е технологичната - за суперкомпютъра, който ще заработи у нас.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която вчера обяви пред червения конгрес, че остава на поста си, пък благодари на "всички честни, искрени и безкористни социалисти за позицията по отношение на случващото се в БСП".

"Вчера не ставаше дума за главата на един председател, ставаше дума за съдбата на една партия, за морала в нея и за почтеността в политиката. Вашият морал и почтеност победиха парите и задкулисието. Има в България една партия, за която идеите са по-силни от сребърниците. Върнахте ми надеждата, че с вас можем да направим промяната в България. Продължаваме заедно. Приемете моето уважение, социалисти", написа Нинова в профила си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
10
 
! Отговори
Ххх преди 4 години
До Нинова палач на БСПКакто изглежда, Нинова е палач за старата комунистическа ***, защото иска да въведе малко ред . Нинова доказа, че е един интелигентен, съвременен лидер. Ако успеят да се отърсят от старите ***, БСП ще бъде една нормална, демократична партия, социално, широко отворена към хората. Що се отнася до ГЕРБ- това е сбирщина от кариеристи, предимно бивши бесепарите, алчни за власт.
147
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ са подчинили всички партии и пак ги е страх от БСП. Защо бе защо дадохте оня ремонт на Гергов - да цепи партията ли ? Тия вашите агенти Гоце и Петков нали я разцепиха, а видяхте ли колко гласа имат на изборите. Която партия играе по свирката на ГРОБ нормално умира
146
1
 
10
 
! Отговори
Никой не може да бие преди 4 години
ГЕРБ по оставки, те си ги подават още при постъпване!? Този тъ..пан си събира хората по пътищата и си ги гони когато си поиска. Ако си мисли, че има партия, показаха, че главата е вмирисана, пример Цвъки!
145
1
 
8
 
! Отговори
:-) преди 4 години
До Нинова палач на БСПДругарю комунист, пардон сега господин гербер, разбирам че ви е тъжно, че не мина опита за монтиране на гербава патерица начело но БСП, КАТО ДРУГАРЯ МИКОВ. Корнелия се осъзна и остана начело на партията, но и посочи, че знае за превратаджийските и техните кукловоди. НАЕСЕН С ПЕСЕН ЩЕ ПАДАТЕ ОТ КМЕТСКАТА ВЛАСТ. Там трудно ще намерите патерици за по 51 процента. Бойко е редно да даде ПЪРВИ оставка, зер изгуби катастрофално президентските избори с над 20 процента МЪКААА
144
12
 
2
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 4 години
С поредните си глуповати предложения и катастрофалната загуба на изборите Нинова окончателно потапя БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят всякакви избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...
143
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 132. И на теб вълната ти пречи, нали? 12 пъти.
142
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последните няколкоДа не се наакате от безмозъчно възхищение от един печално кух натрапник във властта.Само празен човек може да кряка от името на България.Този, дето благодари на властта, може би е получил единствения си оргазъм в живота.Оглеждай се, тарикатче, защото това време - на нагаждачите, изтича.Ще ближеш каквото се наложи, за да си изкарваш хляба.Щом ходиш два пъти в месеца на почивка, много си изморен да пишеш с такъв телешки патос. Видимо пейзаните в Бургас преобладават...
141
1
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Еврео-комунисти в ляво, еврео-ционисти в дясно - по средата - лишени от пари българи, турци и други етноси... Олигархията, под която България е страдала и сега страда е еврейска...
140
2
 
0
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 144. Е, ама подаде, нали? Справка 2016.
139
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЕЛСКИЯ БЕК СИ ПРАИ ТА..АК СЪС СЕЛЯКЕСАТА, СЛЕД КАТО ТЯ МУ ВЪРНА ЖЕСТА ОТ ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ, КОГАТО ТОЙ ОПРЕДЕЛИ НАРОНО ЦЕЦКА ЗА ОПОНЕНТ НА РАДЕВ, ЗА ДА МОЖЕ ТОЙ СИГУРНО ДА СПЕЧЕЛИ. ТА ТАКА ВЪРВИМ С ХУМОР И ЗАБАВА КЪМ ЗАБРАВА...
138
7
 
2
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 4 години
До 142. Айде сега почнахте със заканите за следващите избори. А бе да *** в червените лузъри, не разбрахте ли, че при вас всичко е сбъркано и затова хората не ви харесват - и идеология, и ценности и морал, и тотално разминаване между думи и обещания с дела.
137
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов бързо забрави резила с Цеко, Цецка и сие и сега е обърнал погледа си към чужда двор.
136
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Борисов иронизира: На "Позитано" и оставка не могат да подадат!"---С право иронизира: Защото Баце ГО МОЖЕ ТОВА. :) Щом види дебелия (край на тоягата, де!), веднага подава оставка. (2013 год.)Понякога и само на думи. Щеше да подаде оставка, ако Тетка Цачева НЕ БЪДЕ избрана за президент. Е, не я избрахме ... :)
135
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бат Бойко,какъвто и шашкънин да си,ти благодаря за статуквото си,за това ,че живея в икономическа сигурност,за това,че се чувствам европеец ,за това,че Бургас е абсолютно европейски град,за това ,че имаме две коли ,че всеки месец ходим на почивка,за това,че имам самочувствие в Италия ,че не питам за работа,а за СПА хотел !Майната им на комунистите и пропагандата им,елате лятото в Бургас и вижте колко бедни са българите,жалки комунистически животни !
134
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе,Бойко,що не си гледаш корумпетата в своята партия,които са затънали до гуша в далавери,а си се взрял в конкуренцията.Не пропускаш да ги коментираш,явно голям страх те тресе за предстоящите избори,където ще отидат много повече хора и дори фалшификациите може да не ти помогнат.
133
15
 
11
 
! Отговори
БСП за смях... преди 4 години
Тва да мучиш три месеца преди избори как ще смажеш герб и ще искаш предсрочни избори. Тва да ровиш из нотариални документи и да разправяш как някой си купил евтин апартамент, като че ли всички гледат да купят най скъпите. Тва по цял ден президента да плюе против правителството и накрая да мучиш, че Борисов бил спечелил сам тия избори. Е кажете, това не е ли директно признание че 130 годишна партия може да я бие сам човек като брашнен чувал. Ало техноимпексова ко ша кажеш мари ?
132
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяла България се смее на БСП и Нинова !Цяла България се забавлява със социалистическия цирк !Цяла България ликува след свалянето на комунистическата диктатура !!!А Корни да трие изсъхналото семе на ББ по дрехите си !!!
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да стане.Прокурора те се го избраха и всяка сряда го привикват на спявка.
130
3
 
15
 
! Отговори
Х преди 4 години
До АнонименЗа корумпираните партийни активисти от ГЕРБ не само оставка, а прокуроско разследване и евентуално опандизване за злоупотреба с власт.
129
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам за какво се подиграва Борисов. Ами той досега такива циркове правеше с оставките в министерски съвет и ГЕРБ. На социалният министър му беше поискана оставка, след това сео отчеме. На Теменужка министърката по енергетика- също. На дилянчо от Хасково и т.н. Както викат старите хора- присмял се хърбул на щървул.