Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!

Соцлидерката репликира думите на премиера
Обновена: 17 юни 2019 18:00 | 17 юни 2019 17:37, Веселина Йорданова
158
Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова отговори на днешната реплика на премиера Бойко Борисов за оставката й през социалната мрежа.

Още по темата
"Днес господин Борисов казал, че на "Позитано” една оставка не могат да ДАДАТ като хората. Не, господин премиер - на "Позитано" една оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората", написа Нинова в профила си.

По-рано днес премиерът и лидер на ГЕРБ отказа точно с тези думи да коментира пред журналисти случващото се в БСП. Според него темата не е интересна.

До поредния задочен скандал между двамата се стигна, след като соцлидерката вчера изненадващо отказа да подаде оставка пред Конгреса на партията, с което официално щеше да се оттегли от председателския пост на БСП.

След евроизборите тя заяви намерението си да напусне поста пред пленума на партията, но в крайна сметка направи обратен завой.

"Една седмица след оставката партията беше в ступор, който прерасна в гняв. Структури от страната и членове на софийска организация започнаха да връщат партийни книжки и да искат да напускат партията. Това ме притесни. Дадох си сметка, че това, което градихме три години, е пред разпад. Не подозирах такъв ефект и си дадох сметка, че моята оставка може да доведе до сериозен спад в подкрепата за БСП. Предстоят местни избори, а ще отидем на тях разбити", обясни в неделя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коренелия и Боко са едно...
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЗащщо той да не става ?
29
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подаде оставка.Ама после се сети, че и трябват руските пари за да издържа синче в САЩ.И пак се хвърли в борбата.Не е лесно.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До избирателА кой става?Ти ли?
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реално бе Нинова БСП щяха да са глътнали вода. Трябваше да ги остави да издигнат някой верен другар на президентските избори кака Цецка да го бие и това щеше да отчая голяма част от твърдия електорат и БСП щеше да последва СДС.
26
4
 
13
 
! Отговори
баба Гана преди 4 години
"Една седмица след оставката партията беше в ступор" - кво е туй нещо , дядото каза че е голям резил , да не е срамна болест ?
25
6
 
7
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Мишки!!!И се наежили и двамата,че са от най-важните люде в държавата!!!А те най-обикновени хорица,дребни душици!!!И ТЯ и ТОЙ......И Нинова и Борисов!!!Какво ви става БЕ,влизайки през,която и да е граница,след петдесетия километър изпадам в депресия!!!А съм корав психически човек,повярвайте!!!Вие сте се захванали да си ги мерите..........Ни Тя ни Той стават...............Точка!!!
24
11
 
22
 
! Отговори
TT преди 4 години
Червените са ненадминати в смятането... Ха на бас,че наесен когато ГЕРБ спечели в София и Пловдив,а БСП в Полски тръмбеш и Каспичан ще обявят че резултата е 2 на 2....
23
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшна балалайка,то не бяха кандърми и клетви - онзи ден Станишев,вчера Гергов,днес Борисов,утре кой знае?Сладураната тя,наша ненагледна...
22
1
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Другарите от ГЕРБ са...възмутени и то с...право.Беноффска цял ден стоя на една фавла горката,пред вратите на конгресната зала да чака Гергоф за интервю,а той се...изниза с шапка...невидимка.Не е...честно.
21
18
 
16
 
! Отговори
Време за промяна преди 4 години
Всичко ще си дойде на мястото когато банкянският тарикат се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Сигурно си мисли, че като остави опозицията без пари за политическа дейност ще спечели служебна победа на изборите, но ще му излязат криви сметките. Не може да се л'ъже един цял народ до безкрайност. Времето му изтича.
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тези свин.арски къртици в БСП дали не фалшифицират изборите в полза на Герб,говори се за едни преливащи се 6%!
19
13
 
19
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Нагличка е лелката?
18
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гергов, Пирински,Миков и сие да ходят при другия приятел на Бойко, агент Гоце!
17
10
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Ако навремето беха забранили БСП,сега нямаше да има и ГЕРБ !!!
16
18
 
19
 
! Отговори
Г-жа Лъжа преди 4 години
*** Нинова защити по безспорен начин името си г-жа Лъжа. Излъга партията и българския народ, че ще подаде оставка поради тежко загубените избори от Герб, а сега се отметна и каза, че няма да подаде оставка. Има ли някой, който да вярва още на *** ? Смях...
15
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бяха забранили БСП сега в Парламента можеше да има реална Опозиция, но така отново *** изместват малките партии от участие политическия живот на България...
14
18
 
18
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
13
4
 
14
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Нинова,евроизборите са платено шоу на фашизирания банков и промишлен капитал!Евронародняци,европесове,еврозеленилки и паркетни националисти-всички са еничари на на капитала!Хазарчето Станишев искаше в Лисабон да те даде курбан на европесовете!Усети се и не отиде.Сега трябва да му вземеш главата и на шаъката му-ционискт масонски ***.За да успееш обаче трябва да конкретизираш Визия за България-задачи, срокове.,Но без съвети от ул.Козяк-иначе като Серго-полога на еврофашистите!
12
14
 
21
 
! Отговори
расате преди 4 години
Нинова и оставка - не използвайте тези две думи в едно изречение! Оставка подават хора с чувство за отговорност, хора самокритични, а не нагли и безкритични към действията си. Радвам се, че остава - това е най-краткият път за ликвидирането на тази партия, враг на България.