Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня, мрази Русия

Жената трябвало да мине през ресторанта, за да не слезе на пътното платно
Обновена: 28 юни 2019 09:30 | 28 юни 2019 09:25, Елка Василева
1136
Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня, мрази Русия
Кадър: life.ru

Рускиня, която е била с децата си, буквално е била заплюта от собственик на ресторант в Слънчев бряг, пише руското издание life.ru.

Олга М. за първи път е на почивка със семейството си в България. След като съпругът й трябвало да се върне в Русия, тя се оказала в конфликт с мъж, който заявил, че мрази руснаците.

Олга, децата й в количка и нейна приятелка се разхождали из курорта. В един момент те трябвало да преминат през ресторант Coco Loco Bar-Grill,  защото иначе трябвало да слязат на пътното платно.

В този момент при нея дотичал мъж, който се представил като собственик на ресторанта. Той започнал да я заплашва и да я обижда. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й даде да мине, мъжът започнал да я хваща за ръцете и да я заплюва в лицето.

„Той започна да ме хваща за ръцете, аз се изтръгнах, но той започна да ми крещи: „Махай се оттук“. Помолих го да се успокои и да ми даде да мина. Той се изхрачи в лицето ми и продължи да ме преследва и да плюе по гърба ми, наричайки ме с всякакви расистки изказвания“, разказа Олга пред руското издание.

„Вече се вижда на видеото – дойде приятелката ми, която се застъпи за мен и започна да говори с него на английски, че не бива да се държи така. Той казваше: „Вие сте противни граждани, отвратителни руснаци. Противно ми е, при мен могат да седят само украинци. Руснаците изобщо не ги уважавам“, добави Олга, цитирана от life.ru.

След инцидента Олга се е обърнала към консулството на Русия, което от своя страна е препратило нейната жалба в местната полиция. След това обаче никой от правоохранителните органи не се е свързал и не е ходил при Олга.

Руското издание завършва публикацията си с думите: Точно днес Лайф разказа за данните на Асоциацията на туроператорите на Русия по повод на това, че почивките в курорта Слънчев бряг са едни от най-евтините.

Уточнява се, че видеото е предоставено на life.ru от Олга М.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1136
Още по темата: рускиняСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
18
 
126
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с това клипче изгубихме още няколко хиляди туристи!
5
90
 
40
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ГРАМ ДОВЕРИЕ НЯМАМ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА РУСКИНЯ!!!КОМУНИСТА ЗНАЕ САМО ДА ЛЪЖЕ И *** И НЕ СЕ ЧУВСТВА СЕБЕ СИ АКО НЕ ГО ПРАВИ!!!
4
8
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Привличаме туристи с вежливо отношение!
3
113
 
38
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БРАВО САМО ТАКА!!!ВЪН РУСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУГИ НА ДЯВОЛА ДА ПОЧИВАТ В ТУРЦИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ!!!
2
10
 
112
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Обществото ни е като управляващите. Положението не е добро.
1
34
 
124
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Какъв срам! Надявам се да го осъдят бързо и ефективно!

Спонсорирани публикации