Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня, мрази Русия

Жената трябвало да мине през ресторанта, за да не слезе на пътното платно
Обновена: 28 юни 2019 09:30 | 28 юни 2019 09:25, Елка Василева
1136
Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня, мрази Русия
Кадър: life.ru

Рускиня, която е била с децата си, буквално е била заплюта от собственик на ресторант в Слънчев бряг, пише руското издание life.ru.

Олга М. за първи път е на почивка със семейството си в България. След като съпругът й трябвало да се върне в Русия, тя се оказала в конфликт с мъж, който заявил, че мрази руснаците.

Олга, децата й в количка и нейна приятелка се разхождали из курорта. В един момент те трябвало да преминат през ресторант Coco Loco Bar-Grill,  защото иначе трябвало да слязат на пътното платно.

В този момент при нея дотичал мъж, който се представил като собственик на ресторанта. Той започнал да я заплашва и да я обижда. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й даде да мине, мъжът започнал да я хваща за ръцете и да я заплюва в лицето.

„Той започна да ме хваща за ръцете, аз се изтръгнах, но той започна да ми крещи: „Махай се оттук“. Помолих го да се успокои и да ми даде да мина. Той се изхрачи в лицето ми и продължи да ме преследва и да плюе по гърба ми, наричайки ме с всякакви расистки изказвания“, разказа Олга пред руското издание.

„Вече се вижда на видеото – дойде приятелката ми, която се застъпи за мен и започна да говори с него на английски, че не бива да се държи така. Той казваше: „Вие сте противни граждани, отвратителни руснаци. Противно ми е, при мен могат да седят само украинци. Руснаците изобщо не ги уважавам“, добави Олга, цитирана от life.ru.

След инцидента Олга се е обърнала към консулството на Русия, което от своя страна е препратило нейната жалба в местната полиция. След това обаче никой от правоохранителните органи не се е свързал и не е ходил при Олга.

Руското издание завършва публикацията си с думите: Точно днес Лайф разказа за данните на Асоциацията на туроператорите на Русия по повод на това, че почивките в курорта Слънчев бряг са едни от най-евтините.

Уточнява се, че видеото е предоставено на life.ru от Олга М.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1136
Още по темата: рускиняСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До dsdfЗа кои "европейци" говориш - за пияните скандинавци ли!? Тях никъде не ги искат, пък и те никъде не смеят да се държат като тук!
25
37
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, достойна постъпка на Българина.....
24
14
 
13
 
! Отговори
Ей... преди 4 години
...че не ми е попаднал тоя собственик. Моят съдия WILSON baseball bath - от чист алуминий, с двоен барел щеше абсолютно Соломонови да отсъди. Съдия WILSON е най- големият! In judge we trust!
23
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да мрази и обича когото си иска ,но не е прав в случая.
22
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво губим, като не идват туристи в пpoгнилите кpъчмeта и кoптopчета на тоя или оня *** хотелиер? Да можеше само едно цунами да заравни всичко, дето е по източната граница, ама де тоя късмет, климатът ни не е такъв...
21
4
 
35
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
И аз не обичам руснаците , ама този е прекалил. Подобен случай имах и аз едно време на екскурзия в Унгария. Едни момчета в ресторант ни попитаха от къде сме , след което направиха обиден жест с ръце в стил махайте се. ***.
20
60
 
19
 
! Отговори
dsdf преди 4 години
Руските прасета са нежелани в Бг!! Заради тях курортите по черноморското крайбрежие са заприличали на улични ***!!! Изгонихме европейците като туристи, напълнихме се с руски негодници, туроператорите станаха зависими от тях-а колкото повече обедняват масата основни туристи от рАшистан, толкова по-кофти и л.йняни стават курортите ни!! Не разбиратели, че руските туристи ще унищожат всичко по Черноморието????
19
39
 
31
 
! Отговори
Рускиня преди 4 години
Фалшива новина с цел провокация! Единствената истина в цялата история е, че много хора не обичат руснаците, но другото е скалъпено!
18
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
17
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След няколко дни ще го очакваме в някое шоу да се оплаква че закона за шума са изгонили туристите.
16
58
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БРАВО НА КОЙТО И ДА Е ТАМ УЧАСТВАЛ В СКАНДАЛА С КОМУНИСТИЧЕСКАТА РУСКИНЯ!!АКО УСПЕЕ ДА ИЗГОНИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ ПОЧИВАЩИ В БГ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!!!!---------------И ПЛЮС ТОВА СЛЪНЧЕВ БРЯГ НЕ Е МЯСТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ ДА ХОДЯТ КЪДЕТО ИСКАТ ДРУГАДЕ НО НЕ И НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!
15
25
 
77
 
! Отговори
6666 преди 4 години
Защо не ходят българите да плюят турските фесове дето са ги клатили 500 години Боже!!!!!!!Тръгнал тоя *** да срещу безащитна женичка,ела при мен бокл.........у...к да ти покажа откъде расте тревата
14
17
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ГЕРБ СА ПЪЛНИ *** И КОМУНИСТИ И ХИЧ НЕ МИ ПУКА КЪДЕ СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА :D
13
54
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До до анонимника 4ХИЧ НЕ МИ ПУКА КЪДЕ СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА :DДА СЕ ЗАБРАНИ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСНАЦИ ДА ВЛИЗАТ В ЕС И КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!
12
10
 
93
 
! Отговори
ABC преди 4 години
Тъпата неграмотна дрогирана мутра НЕ Е българския народ!И дори бизнесмен не е, хахах..
11
11
 
63
 
! Отговори
Илия Варна преди 4 години
Абсолютен ***, повече не е нужно да се казва!
10
59
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Олицетворение на руската политика- размахване на пръст в очите...
9
75
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
САМО БАЛАМИТЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ НА КОИТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО ИЗОБЩО ДА ВЛИЗАТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!!
8
18
 
91
 
! Отговори
до анонимника 4 преди 4 години
До АнонимеНТе почиват навсякъде, но изобщо минава ли ти през ума, че и парите си харчат там, в полза на гръцката, турска, италианска икономика!? Много е сложно за мозъчето ти, нали? В Англия цели улици с луксозни бутици са собственост на богати руснаци, парите не миришат.
7
5
 
128
 
! Отговори
Кръстьо преди 4 години
Емоциите са едно, бизнеса - друго.Който ги смесва - фалира.