Тапи и опашки на Кулата, шофьорите - ядосани

Една от най-натоварените точки е магистрала "Струма" към Гърция
28 юни 2019 22:37, Красимир Ангелов
36

Ремонти и тапи на пътя бавят шофьорите, решили да тръгнат на път преди последния уикенд на юни. Една от най-натоварените точки за пътуване е магистрала "Струма" в посока Гърция, където стотици българи отиват да почиват и това лято.

Граничният пункт "Кулата" работи при пълен капацитет на всички трасета – за леки коли, автобуси и товарни автомобили. Въпреки това в ранния следобед опашката с желаещи да преминат границата беше няколко километра.

Изнервени шофьори коментираха, че чакат с часове за обработка на документите.

Интензивно беше движенето на входа и изхода за леки автомобили и през пунктовете "Маказа", "Калотина" и "Капитан Андреево". По-спокоен беше трафикът единствено на българо-македонската и на българо-румънската граница, информираха от АПИ.

И днес по бул. "Цариградко шосе" в София след 18 ч. трафикът беше много засилен, като и трите ленти бяха препълнени с превозни средства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
26
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Не разбирам, за какво са ядосани?! В крайна сметка някой да ги е накарал насила да живеят в БеГе?!
9
37
 
24
 
! Отговори
Пази боже преди 4 години
Пази боже, сляпо да прогледа. Има една на работа. Ходи до Гърция за 5 дни, проглуши целият офис. Слънцето какво било, хотела, портокалите. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже. За да кажат в понеделник на работа, че са били в Гърция седят по 15 часа на границата. Това е, *** ще остане ***, и надежда нямам вече. И *** е ходел до гръцко по онова време.
8
5
 
31
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
забогатя народа...вече и в Гърция не можеш да отидеш от гмеж
7
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В северна гърция беше хубаво преди 15-20 години когато *** го нямаше на картата.Сега там е дармадан..........А като добавим че 80-90% са от тези с хладилните чанти ииии...............нямам думи.
6
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** в атака.Аз пък като чуя че някъде има *** и не ми стъпва крачето там.
5
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селяните посъбраха някое ойро от бране на ягоеди и пУртокали по Европата та се юрнаха да сЪ праЯт на европейци с пет лева у жобЪ.Смешници.
4
3
 
23
 
! Отговори
Борис преди 4 години
Да си седят вкъщи като са ядосани. И аз съм ядосан, че в София предвижването е невъзможно, но какво да се прави... Но като цяло ми става много хубаво, че хората все по-рядко хотят на Бетономорието ни. Дано на бай *** бизнесмени им светнат лампичките и да направят нещо по въпроса ;)
3
55
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Границата за Гърция да бъде затворена ние трябва да ходим на нашето море на почивка а не да пълним гушите на гърците.На нашето черноморие всичко е по евтино и храната и напитките са истински и качествени не е като гръцките.
2
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ги е яд, че вече и българите не искат в ***, която създадоха. Сезоните ще стават все по-слаби и защото те ще "наваксат" с по-високи цени ще им стане и по-зле. Забраниха палатките с надеждата, че хората ще ходят по хотелите им. Вместо това повечето отвориха картата и видяха колко е разстоянието до Гърция.
1
3
 
61
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 4 години
'стотици българи отивали на почивка в Гърция'???Цифрата е стотици хиляди!!!