Ученик нападна учителка заради слаба оценка

Инспекторатът в Пловдив започна проверка по случая
Обновена: 29 юни 2019 09:08 | 29 юни 2019 08:05, Екип на Dnes.bg
161

Ученик прояви агресия към учител заради слаба оценка. Случаят е от Пловдив, а инспекторатът в града вече го проверява, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Негови съученици заснели случката, а видеото бързо набра популярност в социалните мрежи. Инцидентът е предизвикан, след като момчето получава двойка за срока и започва да спори с преподавателя. Спорът прераства в агресия.

Инспекторатът по образованието в града е сезиран и започва проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
9
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Случаят повече прилича на набеждаване на момчето и тормоз от съученици. Може и да не съм прав, но някои детайли това подсказват
122
0
 
0
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
До ВъзмутенЯ гледай, някой пише с моя ник!Поздрави, адаш
121
0
 
17
 
! Отговори
Американа преди 4 години
Да се сложат камери в класните стаи и да се пускат записите на родителите при подобни инциденти!Дали ще им държи на тези деца да правят така?Не знам тази учителка пред какъв стрес е изправена, да ходи на работа всеки ден и да се опитва да влее мозък на тези индивиди!
120
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя сигуро е удрял доста удрял някое момче което е учило и му е чупило нещата и крадяло парите или каквото е носел пари или някви неща и тия си снимат не се намесват а снимат винаги са такива
119
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя сигурно предния път е удрял някой съученик взимал му е нещата чупел ги е продавал ги е взимал му е парите ако е имал пари и тнт такива като тоя са навсякъде.Сигурно като е удрял съученика си другите пак са снимали вместо да се намесят не се наместват но винаги снимат.
118
0
 
10
 
! Отговори
Вивиян преди 4 години
Чух че щяло да се разследва кой ученик е снимал и е пуснал клипа . Естествено някой който е против такова държание и възпитанието му не му позволява да търпи такова нещо. Не виждам нищо лошо в това. Но къде е мораА на учителката която не е докладвали на директора и на дирекора, която е приела такова дете и не се интересува как се държи то в училище. Аз лично не бих била съгласна детето ми да и в такава обстановка, а и всеки нормален родител не би се съгласил.
117
0
 
21
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Никой не желае да изпраща детето си на училище, с мисълта, че е възможно точно то да стане курбан на идеята някой СОП-аджия да се чувства приет от връстниците си.За убиеца/осакатителя наказание няма да има, защото е със СОП; след няколко години ще вземе диплома, която няма да му служи за нищо и ще заживее с инвалидна пенсия, отчислявана от твоите данъци, а твоето дете няма да го има!Защо ни карат да се чувстваме виновни заради това, че не желаем децата ни да бъдат изложени на такъв риск?!
116
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългаринЕ, нали преди време онази стана европеец на годината. Тя измисли това, подобни деца да учат заедно с другите. И то като се има предвид, че в различните европейски държави този проблем е решен по различни начини, няма задължително правило.И вместо да е в затвора за това, че проваля обучението на хиляди деца с това безумно решение, тя се натиска за възможно най-високите постове!
115
0
 
16
 
! Отговори
напуснал системата преди 4 години
Това е само малка песъчинка от пейзажа, в БГ образователната с-*** е вече една формалност.))
114
1
 
16
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Либерални евроатлантически ценности проповядва детето, че ако беше комунизъм щяха да ги изключат веднага от училище и после в ТВУ-то(Трудово възпитателно училище)!
113
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още един бъдещ министър на ***
112
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този шишко, яко му липсват първите 7 години за възпитание, ама все някъде ще си намери майстора
111
29
 
2
 
! Отговори
верните некадърници преди 4 години
Болшинството от учителите бяха верни на БКП-некадърни комунисти-пропагандатори
110
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До доносАми в редовете на родната казарма най-често ни топяха.Ами закритите партийни събрания бяха чиста проба заговорничене..............
109
2
 
33
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ако наистина е със СОП,това показва необмислената система. Такива деца нямат място в нормално училище.Само пречат на другите деца, няма никаква дисциплина и нищо не научава. За тях трябва да има специални училища, както беше на времето.Това, че детето е болно не го прави по-малко виновно. А родителите къде са, а спихолозите , които са работели с него ?
108
1
 
3
 
! Отговори
хулган-гамен преди 4 години
До Даскал БотьоПри най-малката проява ти пророкуваха какъв ще станеш!!!
107
2
 
9
 
! Отговори
Мегз в затвора преди 4 години
Да поздравим тоя бъдещ общ работник за мъжката постъпка
106
4
 
5
 
! Отговори
донос преди 4 години
До АнонименЕстествено доносчиците бяха облагодетелствани по една или друга форма.УЧКОМИТЕ в училищата и ВУЗ-овските комитети бяха източник на доноси.-ДКМС също
105
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНас учителка по руски ни е замервала с остра показалка!И за нещастна случайност острието попадна в окото на съученик.На родителска среща по повод на случая излъга, че и се е изплъзнала показалката от ръката при замахване с нея! Всичко и се размина, даже накараха ученика за извинение
104
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДОНОСНякои доносничеха по своя инициатива, а не защото даскалът го е стимулирал да прави това. Такива прояви може би бяха резултат от съчетание на домашното възпитание (научили са го да прави така, за да се докарва пред учителите) и черти на личностния характер (има га.дин.ки, готови на всякаква мерзост, стига да им донесе дори най-дребна облага или просто за да злепоставят и ощетят когото и да било; такива не се променят през целия си живот).