С едно наум в Гърция: Отново стачка на моряците

МВнР предупреждава – протестът ще е на 3 юли
7
С едно наум в Гърция: Отново стачка на моряците
Снимка: Reuters

По информация на посолството на България в Гърция Общогръцката федерацията на моряците  е обявила 24-часова национална стачка от 00.00 до 24.00 часа на 3 юли, сряда,, съобщава МВнР.

Действията ще обхванат морския транспорт, в това число кораби и фериботи.

В тази връзка дипломатическото ни ведомство препоръчва на българските граждани, пребиваващи или пътуващи до Гърция, да се информират предварително за разписанията на морските превозни средства и възможните алтернативни връзки с друг вид транспорт.

При необходимост от съдействие българските граждани могат да се свържат с посолството ни в Атина на следните телефони: дежурен директен телефон: +30 210 67 48 107; Мобилен телефон за спешни случаи: +30 693 70 96 220.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Почивайте на нашето море - тук граница и опашка няма. Няма фериботи. Забавлявайте се спокойно - фекалотерапията е на ниво, бай киро свари новия джак даниелс, новите чалга звезди са готови да ви забавляват до 3 през нощта без да излизате от квартирата си. Ако се фенове на по-тежката музика за вас има симфония от бормашина и багер. Не забравяйте и веселите хапченца - имодиум и хидрасек!
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължавайте да пишете колко е зле в Гърция, ама дори сега да пуснете, че има епидемия и масов мор от холера, бубонна чумa и неизвестна на човечеството болест, пак няма да спрете потока и да напълните хотелите на мутробизнеса по черноморието :))))
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още нещо лошо не се ли е случило в Гърция? Това ли е ,,рекламата"за нашето море?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да стачкуват бе, нас какво ни интересува това. Чакайте тапи отново щото някой не си е свършил работата и ще изкара гръцките моряци виновни.
3
1
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Браво на гърците, които не се колебаят да стачкуват и да протестират всеки път, когато евро-атлантическите ценности са в опасност! Можем само да се поучим от тях.Браво!
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атаката на Ветренската медии срещу Гърция не вършат работа.Хората знаят къде е хубавото.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези статии не вършат работа. Хората пак ще си ходят в Гърция, защото е по-хубаво. Утре напишете статия с жертви. :)